Pavažiavome gal pora valandų iki kažkokio viešbučio, kuriame papietavome, maistas čia man labiau patiko, nei pirmą dieną, bet mano viešbutyje daug daug gardžiau

Ilga kelionė atgąl

Po pietų dar važiuojame iki Kairuano, pakelui dar buvome sustoję prie didelės parduotuvės, man tai ten tuoletai patiko, gaila kad nenufotografavau

Kairuanas, lipame ant parduotuvės stogo kad pamatytume įžymiąją metčetę.

O grįžtant atgal žinoma ir į parduotuvę užsukame, palaikyti Tuniso ekonomiką juk reikia

Kol kiti apsipirkinėja aš dar aplinkui apsidairau, toli neinu, nežinia kiek laiko apsipirkinės

Dar prieš vakarienę jau buvau viešbutyje. Nespėju praverti kambario durų, o ten mama su gausybe įspūdžių, vena mat dvi dienas pagyveno kol aš ekskursijoje buvau

-Mama leisk nors kojas nusiplauti

Pasirodo kol manęs nebuvo ji sugebėjo ir seifą sugadinti, užstrigo, ir akvaaerobikoje sudalyvauti, turguje apsipirkti, ir netgi gauti ne tą prekę kurią pirko, tai paskui vėl ieškoti kol atrado tą pardavėją ir atsikeisti prekę ir netgi bingo sužaisti. Klausiu- tai kaip sekėsi? Galvoju na kaip ji suprato

Nežinau kaip kitiems bet man ir mano kaimynei, nors ir dirbu sėdimą darbą ir minkštoji kaip ir pripratusis sėdėti, bet šios kelionės metu oi kaip atsibodo sėdėti.