Skanaus
aciuka reikes paekspermentuot, skaniai atrodo

QUOTE(Lusasita @ 2010 03 19, 14:45)
Atnesu jums rytini pasizaidima virtuveje 109 varskes spurgytes tingineles

nuuuuu irrrrrr maaaaannn kveeeeeeeeepia muuuur

600 gr sausesnes varskes
150 gr cukraus
pakelis vanilinio cukraus
330 gr miltu
1 saukstelis sodos
aliejaus virimui
cukraus pudros pabarstymui
varske istrinam su cukrum, vanile ir soda. Suberiam 300 gr miltu ir uzminkom minksta tesla. Likusiais miltais pasibarstom stala ir suvoliojam tesla i volelius kaip tinginiams, ir supjaustom i tinginukus. metam i verdanti alieju . Pageltus vienai pusei, apverciam. Isgriebiam ir apibarstom cukraus pudra.
p.s. skaiciuojancioms kalorijas, vienoj spurgyteje tik 28 kcal

nuuuuu irrrrrr maaaaannn kveeeeeeeeepia muuuur


600 gr sausesnes varskes
150 gr cukraus
pakelis vanilinio cukraus
330 gr miltu
1 saukstelis sodos
aliejaus virimui
cukraus pudros pabarstymui
varske istrinam su cukrum, vanile ir soda. Suberiam 300 gr miltu ir uzminkom minksta tesla. Likusiais miltais pasibarstom stala ir suvoliojam tesla i volelius kaip tinginiams, ir supjaustom i tinginukus. metam i verdanti alieju . Pageltus vienai pusei, apverciam. Isgriebiam ir apibarstom cukraus pudra.
p.s. skaiciuojancioms kalorijas, vienoj spurgyteje tik 28 kcal
Labai skanios spurgytes

maniau kad truksta kiausiniu, bet pabandziau ir nenusivyliau

QUOTE(mimi1 @ 2010 03 28, 19:51)
Labai skanios spurgytes
maniau kad truksta kiausiniu, bet pabandziau ir nenusivyliau

maniau kad truksta kiausiniu, bet pabandziau ir nenusivyliau

O man tos spurgos kiek bekepčiau tai vidus toks lipnus lyg nedakepęs buvo, bet kai atvėso viskas čiki, tikrai skanios, tik kitą kartą cukraus daugiau dėsiu, man trūko

kaip smagu, kad patiko
gali buti, kad per kaitri ugnis
virsus apkepa, o vidus nespeja . O gal spurgytes dideles, nes pas mane iskepusios jos buna kastono dydzio, o pjaustaus kaip tinginukus, mazais gabaliukais

QUOTE(AkvileZ @ 2010 03 29, 09:00)
O man tos spurgos kiek bekepčiau tai vidus toks lipnus lyg nedakepęs buvo, bet kai atvėso viskas čiki, tikrai skanios, tik kitą kartą cukraus daugiau dėsiu, man trūko 

gali buti, kad per kaitri ugnis


QUOTE(Lusasita @ 2010 03 29, 09:31)
kaip smagu, kad patiko
gali buti, kad per kaitri ugnis
virsus apkepa, o vidus nespeja . O gal spurgytes dideles, nes pas mane iskepusios jos buna kastono dydzio, o pjaustaus kaip tinginukus, mazais gabaliukais 

gali buti, kad per kaitri ugnis


Na pas mane gavosi šiek tiek didesnės nei kaštono, bet ir ilgai kepiau ir labai ilgai



Siūlau varškės kukuliukus su aguonomis
reikes:
250g. varskes,
3šaukštų krakmolo,
3šaukštų miltų,
kiaušinio,
a.šaukštelio cukraus,,tiek pat druskos,
pora šaukštų aguonų,
pora šaukštų medaus,
Varškę pertriname ir sumaišome su krakmolu,miltais,įmušame kiaušinį,įberiame cukraus,druskos.
Iš paruoštos tešlos formuojame blynelius,į kurių vidų dedame išbrinkintų ir su vienu šaukštu medaus sumaišytų aguonų.
Iš blyneliių formuojame kukulius su įdaru.
Juos dedame į verdantį vandenį ir verdame 15min.
Išvirusius kukulius sudedame į lėkštę užpilame likusiu medumi ir pabarstome aguonomis.
Skanaus
reikes:
250g. varskes,
3šaukštų krakmolo,
3šaukštų miltų,
kiaušinio,
a.šaukštelio cukraus,,tiek pat druskos,
pora šaukštų aguonų,
pora šaukštų medaus,
Varškę pertriname ir sumaišome su krakmolu,miltais,įmušame kiaušinį,įberiame cukraus,druskos.
Iš paruoštos tešlos formuojame blynelius,į kurių vidų dedame išbrinkintų ir su vienu šaukštu medaus sumaišytų aguonų.
Iš blyneliių formuojame kukulius su įdaru.
Juos dedame į verdantį vandenį ir verdame 15min.
Išvirusius kukulius sudedame į lėkštę užpilame likusiu medumi ir pabarstome aguonomis.
Skanaus

QUOTE(as-berry @ 2009 10 17, 17:45)
kiek kartu anskciau buvau kepus varskes apkepa - nelabai jau skanus gaudavosi
kreipiaus pagalbos i mama
tai dave savo recepta, tai pirma karta nerealiai skanus varske apkepas iskepe
receptu dalinuos su jumis
Varskes apkepas:
0,5 stiklines manu,
1 stikline pieno,
800 gr varskes,
5 kiausiniai,
80 gr sviesto,
0,5 stiklines cukraus,
vanilinio cukraus, razinu (jeigu megstat)
Manus uzpilam pienu ir palaikom 30 min.
Varske, kiausiniu trynius, cukru ir sviesta ismaisom. I sita mase supilam piene isbrinkusius manus. Tada isplakam kiausiniu baltymus ir irgi supilam i mase. Tada galim sudeti razinas arba vanilinio cukraus truputi. Kepti 150-180 laipsniu temperaturoje.
del kepimo orkaiteje - as kepiau panasiai 70 minuciu 160 laipsniu karstyje
jeigu kas bandysit, sikiuosi ir kad ir jum skaniai iskeps




Varskes apkepas:
0,5 stiklines manu,
1 stikline pieno,
800 gr varskes,
5 kiausiniai,
80 gr sviesto,
0,5 stiklines cukraus,
vanilinio cukraus, razinu (jeigu megstat)
Manus uzpilam pienu ir palaikom 30 min.
Varske, kiausiniu trynius, cukru ir sviesta ismaisom. I sita mase supilam piene isbrinkusius manus. Tada isplakam kiausiniu baltymus ir irgi supilam i mase. Tada galim sudeti razinas arba vanilinio cukraus truputi. Kepti 150-180 laipsniu temperaturoje.
del kepimo orkaiteje - as kepiau panasiai 70 minuciu 160 laipsniu karstyje

jeigu kas bandysit, sikiuosi ir kad ir jum skaniai iskeps

Mamytes, kas kepete, sviesta reikia istirpdyti ar tik issukti

Čikibari
noriu taves paklausti,kuomet tu dedi gabaliukus sviesto,ar kepinyje nelieka angelių{kai ištirpsta sviestukas}

noriu taves paklausti,kuomet tu dedi gabaliukus sviesto,ar kepinyje nelieka angelių{kai ištirpsta sviestukas}
QUOTE(prettiness @ 2010 05 06, 18:16)
Istirpdziau vis del to. Receptas pasakiskas



QUOTE(regna @ 2010 05 06, 19:50)
Čikibari
noriu taves paklausti,kuomet tu dedi gabaliukus sviesto,ar kepinyje nelieka angelių{kai ištirpsta sviestukas}

noriu taves paklausti,kuomet tu dedi gabaliukus sviesto,ar kepinyje nelieka angelių{kai ištirpsta sviestukas}
ne, nelieka
