Vaikysteje valgydavau apkepa su vaskes suriu. Jei neklystu sutrupinamas varskes suris ir dar kazkas dedama ........ir kepama orkaiteje. Gal kuri mamyte zino receptuka kaip ji tiksliau padaryti?
niu prisiskaiciau apie varskytes gamyba is kefyro, butinai isbandysiu, tik va klausimukas, kai darot is kaimisko pieno - tipo rugpienio, tai kai jau tas pienas surygsta as jus dar isplakat tada i maisiuka ir i kamera ar neplakusios tokiais guzais tik supilat ir is kart saldot..na tikiuos supratot klausimuka
na pati dar nedariau is naminio tai negaliu ka patarti bet sove mintis kad isbandyk abu varijantus ir palygink kas gausis ir mums pranesk kad ir mes zynotumeme pabandyk po nedydele dali pasidaryti tokio ir tokio bet galvoju kad jokio skirtumo nelabai turetu buti bet nepabandzius nesuzinosi
QUOTE(inetum @ 2010 02 01, 11:37)
na pati dar nedariau is naminio tai negaliu ka patarti bet sove mintis kad isbandyk abu varijantus ir palygink kas gausis ir mums pranesk kad ir mes zynotumeme pabandyk po nedydele dali pasidaryti tokio ir tokio bet galvoju kad jokio skirtumo nelabai turetu buti bet nepabandzius nesuzinosi
ale tiksliai gera mintis, kaip tik du stiklainiukus padesiu rugti ir gale savaites isbandysiu
dariau varskyte is kefyro, na super!!! apsivalgyti galima, tirpsta burnoj...
O mano kefyras taip ir gyvena saldikly, jau turbut kokia savaite Vis pamirstu as apie ji
QUOTE(Masiania* @ 2010 02 07, 19:43)
O mano kefyras taip ir gyvena saldikly, jau turbut kokia savaite Vis pamirstu as apie ji
tai nesuges. Pas mane nuolatgyvena saldiklyje, kad uzsimanius galeciau issitraukt ir varskytes pasidaryt
Zinau, kad nesuges, bet lyg sunku butu paimt ir istraukt
Dariau varškytę iš kefyro. Kaip skanu. Įpjausčiau dar smulkiai marinuotą agurką, įdėjau krapų, druskos ir truputį česnako, dar marinuoto agurko sulčių įspaudžiau. Bus pusryčių skanumynas.
QUOTE(Adelle @ 2010 02 08, 11:47)
Dariau varškytę iš kefyro. Kaip skanu. Įpjausčiau dar smulkiai marinuotą agurką, įdėjau krapų, druskos ir truputį česnako, dar marinuoto agurko sulčių įspaudžiau. Bus pusryčių skanumynas.
as irgi dariau. Man labai patiko, vyrui - ne. Ipjausciau petrazoliu lapeliu - pats tas ant sumustinio pameginsiu ir su marinuotais agurkais.
man surios varskytes nepatina tai sita varskyte sunaudoju kaip pertepima pyragui. suplaku ja su cukrumi, Atskirai isplaku grietinele su cukrumi ir abi mases sumaisau. Skanus pertepimas