kiek kartu anskciau buvau kepus varskes apkepa - nelabai jau skanus gaudavosi
kreipiaus pagalbos i mama
tai dave savo recepta, tai pirma karta nerealiai skanus varske apkepas iskepe
receptu dalinuos su jumis
Varskes apkepas:
0,5 stiklines manu,
1 stikline pieno,
800 gr varskes,
5 kiausiniai,
80 gr sviesto,
0,5 stiklines cukraus,
vanilinio cukraus, razinu (jeigu megstat)
Manus uzpilam pienu ir palaikom 30 min.
Varske, kiausiniu trynius, cukru ir sviesta ismaisom. I sita mase supilam piene isbrinkusius manus. Tada isplakam kiausiniu baltymus ir irgi supilam i mase. Tada galim sudeti razinas arba vanilinio cukraus truputi. Kepti 150-180 laipsniu temperaturoje.
del kepimo orkaiteje - as kepiau panasiai 70 minuciu 160 laipsniu karstyje
jeigu kas bandysit, sikiuosi ir kad ir jum skaniai iskeps
tik as neturejau manu,tai dejau 3 saukstus manu su selenim,mes tokia tik kose valgom ir kokius 4-5 saukstus kokoruzu