Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės patiekalai

QUOTE(vija @ 2010 01 19, 20:06)
Tai kad man atrodo visi apkepai subliūkšta, juk jo pagrindas varškė, jis ne biskvitas.


tai gal as cia bereikalo tadu tikiuos kad jis vos ne kaip biskvitas islikti purus turi g.gif
Atsakyti
Aš irgi vakar kepiau išgirtąjį varškės apkepą smile.gif Labai patiko, reikės kada vėl iškepti thumbup.gif Ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2010 01 20, 17:01)
Aš irgi vakar kepiau išgirtąjį varškės apkepą  smile.gif  Labai patiko, reikės kada vėl iškepti  thumbup.gif  Ačiū už receptą  4u.gif


nu ir kaip tio viskas gerai subliuskes g.gif

sakau gal as ne ta programa uzstatau? as padarau kad degtu virsus apacia plius ventiliatorius, o jus kaip kepat?
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2009 10 17, 18:45)
kiek kartu anskciau buvau kepus varskes apkepa - nelabai jau skanus gaudavosi  doh.gif kreipiaus pagalbos i mama  mirksiukas.gif tai dave savo recepta, tai pirma karta nerealiai skanus varske apkepas iskepe  thumbup.gif receptu dalinuos su jumis  4u.gif

Varskes apkepas:
0,5 stiklines manu,
1 stikline pieno,
800 gr varskes,
5 kiausiniai,
80 gr sviesto,
0,5 stiklines cukraus,
vanilinio cukraus, razinu (jeigu megstat)

Manus uzpilam pienu ir palaikom 30 min.
Varske, kiausiniu trynius, cukru ir sviesta ismaisom. I sita mase supilam piene isbrinkusius manus. Tada isplakam kiausiniu baltymus ir irgi supilam i mase. Tada galim sudeti razinas arba vanilinio cukraus truputi. Kepti 150-180 laipsniu temperaturoje.

del kepimo orkaiteje - as kepiau panasiai 70 minuciu 160 laipsniu karstyje  4u.gif

jeigu kas bandysit, sikiuosi ir kad ir jum skaniai iskeps  4u.gif

Lenkiu galva pries tavo mamyte uz toki skoni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik as neturejau manu,tai dejau 3 saukstus manu su selenim,mes tokia tik kose valgom ir kokius 4-5 saukstus kokoruzu thumbup.gif NEREALUS SKONIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2003 06 18, 23:50)
Virti varškėčiai

400 g varškės
1 stiklinė miltų
2 kiaušiniai
3 šaukštai tirpinto sviesto
3 šaukštai grietinės
druskos

Kiaušinius ištrinti su druska, sudėti varškę, miltus ir išminkyti.
Iš masės (ant miltais pabarstytos lentos) padaryti 5-2 cm storio volelius, truputį paploti, supjaustyti 4-5 cm ilgio gabaliukais ir virti pasūdytame vandenyje 3-5 min.
Iškilusius varškėčius išgriebti, sudėti į pašildytą pusdubenį, apipilti sviestu, grietine ir tuojau patiekti.


Klasika smile.gif Ačiū už priminimą 4u.gif skanuu...
Atsakyti



......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 24 sausio 2010 - 13:07
QUOTE(Meile30 @ 2010 01 23, 22:39)
Klasika smile.gif Ačiū už priminimą  4u.gif  skanuu...

Ir nei trupuciuko cukraus nedejot? unsure.gif Taigi nesaldu = neskanu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2010 01 24, 16:11)
Ir nei trupuciuko cukraus nedejot? unsure.gif Taigi nesaldu = neskanu blush2.gif

as i virtus varsketukus tik druska dedu , cukraus nededu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2009 10 17, 17:45)
kiek kartu anskciau buvau kepus varskes apkepa - nelabai jau skanus gaudavosi  doh.gif kreipiaus pagalbos i mama  mirksiukas.gif tai dave savo recepta, tai pirma karta nerealiai skanus varske apkepas iskepe  thumbup.gif receptu dalinuos su jumis  4u.gif

Varskes apkepas:
0,5 stiklines manu,
1 stikline pieno,
800 gr varskes,
5 kiausiniai,
80 gr sviesto,
0,5 stiklines cukraus,
vanilinio cukraus, razinu (jeigu megstat)

Manus uzpilam pienu ir palaikom 30 min.




AS VISAD MANUS GRIETINELE UZPILU
Atsakyti
mano savaitgalio Varskines sirdeles 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 01 25, 11:50)
as i virtus varsketukus tik druska dedu , cukraus nededu  schmoll.gif

cukraus ir nereikia į juos, aš irgi nededu, nei į kepamus, nei į verdamus, tik druska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile30 @ 2010 01 23, 22:39)
Klasika smile.gif Ačiū už priminimą  4u.gif  skanuu...

eisiu pagal si recepta virt varsketuku mazajai essen.gif
Atsakyti