super
Digle, esu sužavėta Tavo sūriu, labai dailu, neabejoju net kad labai skanu, bus išmėgintas, manau labai tiktų vaikams kaip desertas, ar net kaip gimtadienio tortas patiems mažiausiems
tik reikia receptuko
greitas lengvas receptukas
500 g liesos varškės
50 gr aguonų
1 pokelis grietinėlės skonio žele
2 pokeliai įvairaus skonio žele (braškių ir citrinų, pvz.)
3 šaukštai cukraus
Iš anksto pasiruošiu vaisinės žele, sustingusią supjaustau gabaleliais.
Varškę, cukrų ir ištirpintą grietinėlės skonio žele sutrinu trintuve (plaktuvu, blenderiu ). Gaunasi puri varškės masė. I ją suberiu aguonas, sudedu vaisinės žele gabalėlius ir gerai išmaišau.
Dubenį iškloju maistine plėvele, supilu varškes sūrio masę ir 3 valandoms kišu į šaldy
500 g liesos varškės
50 gr aguonų
1 pokelis grietinėlės skonio žele
2 pokeliai įvairaus skonio žele (braškių ir citrinų, pvz.)
3 šaukštai cukraus
Iš anksto pasiruošiu vaisinės žele, sustingusią supjaustau gabaleliais.
Varškę, cukrų ir ištirpintą grietinėlės skonio žele sutrinu trintuve (plaktuvu, blenderiu ). Gaunasi puri varškės masė. I ją suberiu aguonas, sudedu vaisinės žele gabalėlius ir gerai išmaišau.
Dubenį iškloju maistine plėvele, supilu varškes sūrio masę ir 3 valandoms kišu į šaldy
QUOTE(Diglė @ 2009 09 26, 20:06)
greitas lengvas receptukas
500 g liesos varškės
50 gr aguonų
1 pokelis grietinėlės skonio žele
2 pokeliai įvairaus skonio žele (braškių ir citrinų, pvz.)
3 šaukštai cukraus
Iš anksto pasiruošiu vaisinės žele, sustingusią supjaustau gabaleliais.
Varškę, cukrų ir ištirpintą grietinėlės skonio žele sutrinu trintuve (plaktuvu, blenderiu ). Gaunasi puri varškės masė. I ją suberiu aguonas, sudedu vaisinės žele gabalėlius ir gerai išmaišau.
Dubenį iškloju maistine plėvele, supilu varškes sūrio masę ir 3 valandoms kišu į šaldy
500 g liesos varškės
50 gr aguonų
1 pokelis grietinėlės skonio žele
2 pokeliai įvairaus skonio žele (braškių ir citrinų, pvz.)
3 šaukštai cukraus
Iš anksto pasiruošiu vaisinės žele, sustingusią supjaustau gabaleliais.
Varškę, cukrų ir ištirpintą grietinėlės skonio žele sutrinu trintuve (plaktuvu, blenderiu ). Gaunasi puri varškės masė. I ją suberiu aguonas, sudedu vaisinės žele gabalėlius ir gerai išmaišau.
Dubenį iškloju maistine plėvele, supilu varškes sūrio masę ir 3 valandoms kišu į šaldy
genijas tu!!!! va tau uz recceptuka
QUOTE(Diglė @ 2009 09 26, 21:06)
greitas lengvas receptukas
500 g liesos varškės
50 gr aguonų
1 pokelis grietinėlės skonio žele
2 pokeliai įvairaus skonio žele (braškių ir citrinų, pvz.)
3 šaukštai cukraus
Iš anksto pasiruošiu vaisinės žele, sustingusią supjaustau gabaleliais.
Varškę, cukrų ir ištirpintą grietinėlės skonio žele sutrinu trintuve (plaktuvu, blenderiu ). Gaunasi puri varškės masė. I ją suberiu aguonas, sudedu vaisinės žele gabalėlius ir gerai išmaišau.
Dubenį iškloju maistine plėvele, supilu varškes sūrio masę ir 3 valandoms kišu į šaldy
500 g liesos varškės
50 gr aguonų
1 pokelis grietinėlės skonio žele
2 pokeliai įvairaus skonio žele (braškių ir citrinų, pvz.)
3 šaukštai cukraus
Iš anksto pasiruošiu vaisinės žele, sustingusią supjaustau gabaleliais.
Varškę, cukrų ir ištirpintą grietinėlės skonio žele sutrinu trintuve (plaktuvu, blenderiu ). Gaunasi puri varškės masė. I ją suberiu aguonas, sudedu vaisinės žele gabalėlius ir gerai išmaišau.
Dubenį iškloju maistine plėvele, supilu varškes sūrio masę ir 3 valandoms kišu į šaldy
labai dekui uz receptuka Artimiausiu metu galesiu isbandyti.
o jei i visa tai dar sausainiu iset ka manot??
Kodėl aguonų nematyti?
Idealiai varškės sūriui tinka naudoti konditerinę varškę . Reikalas išbandytas
+2009 09 26, 19:22-->
Neturėjau namuose aguonų O dariau iš naminės varškės
QUOTE(As @ 2009 09 26, 19:22)
Kodėl aguonų nematyti?
Neturėjau namuose aguonų O dariau iš naminės varškės
Varškės pyragaičiai
reikes:
750 g liesos varškės,
5 kiaušiniai,
nutarkuota 2 citrinų žievelė ir sultys,
3 šaukštai miltų,
pakelis vanilinio pudingo,
200 g cukraus,
pakelis vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
200 g plaktos grietinėlės,
250 g šviežių arba šaldytų aviečių,
cukraus pudros,
mėtų lapelių papuošti.
Kaip gaminti?
Varškę ištrinkite su kiaušiniais, tarkuota citrinų žievele ir sultimis. Lėtai maišydamos suberkite miltus, pudingo miltelius, cukrų, vanilinį cukrų, masę pasūdykite ir iš lėto įmaišykite standžiai išplaktą grietinėlę. Karščiui atsparius puodelius arba formeles ištepkite riebalais, pridėkite tešlos, sustatykite į kepimo skardą ir kepkite iki 175 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje apie 35-45 minutes. Atvėsusius pridenkite servetėle ir padėkite šaltai. Avietes atšildykite, nuvarvinkite ir nusausinkite. Jei naudosite šviežias, perrinkite ir nuplaukite. Prieš tiekdama į stalą pyragaičius papuoškite uogomis ir apibarstykite cukraus pudra. skanaus
reikes:
750 g liesos varškės,
5 kiaušiniai,
nutarkuota 2 citrinų žievelė ir sultys,
3 šaukštai miltų,
pakelis vanilinio pudingo,
200 g cukraus,
pakelis vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
200 g plaktos grietinėlės,
250 g šviežių arba šaldytų aviečių,
cukraus pudros,
mėtų lapelių papuošti.
Kaip gaminti?
Varškę ištrinkite su kiaušiniais, tarkuota citrinų žievele ir sultimis. Lėtai maišydamos suberkite miltus, pudingo miltelius, cukrų, vanilinį cukrų, masę pasūdykite ir iš lėto įmaišykite standžiai išplaktą grietinėlę. Karščiui atsparius puodelius arba formeles ištepkite riebalais, pridėkite tešlos, sustatykite į kepimo skardą ir kepkite iki 175 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje apie 35-45 minutes. Atvėsusius pridenkite servetėle ir padėkite šaltai. Avietes atšildykite, nuvarvinkite ir nusausinkite. Jei naudosite šviežias, perrinkite ir nuplaukite. Prieš tiekdama į stalą pyragaičius papuoškite uogomis ir apibarstykite cukraus pudra. skanaus
QUOTE(mergyte83 @ 2009 04 21, 22:03)
VARSKECIAI
2 pakeliai varskes po 200 g
2 kiausiniai
6 v.s. cukraus
1 a.s. vanilinio cukraus
1.a.s. kepimo milteliu
6-8 v.s. miltu (ziureti, kad tesla nebutu nei per kieta, nei per skysta)
Kiausini isplakti su cukrumi ir vanilinu, sudeti varske, kepimo miltelius ir miltus. Varskecius deti saukstu (sauksta kaskart pavilgyti vandenyje) i ikaitintus riebalus ir kepti kol graziai apskrus is abieju pusiu. valgyti su grietine arba megiama uogiene.
tikrai gaunasi labai purus ir minksti varskeciai. skanaus
2 pakeliai varskes po 200 g
2 kiausiniai
6 v.s. cukraus
1 a.s. vanilinio cukraus
1.a.s. kepimo milteliu
6-8 v.s. miltu (ziureti, kad tesla nebutu nei per kieta, nei per skysta)
Kiausini isplakti su cukrumi ir vanilinu, sudeti varske, kepimo miltelius ir miltus. Varskecius deti saukstu (sauksta kaskart pavilgyti vandenyje) i ikaitintus riebalus ir kepti kol graziai apskrus is abieju pusiu. valgyti su grietine arba megiama uogiene.
tikrai gaunasi labai purus ir minksti varskeciai. skanaus
eisiu ir as bandysiu kepti siuos varsketukus