Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės patiekalai

QUOTE(Neo_laura @ 2009 04 28, 12:17)
O mano atradimas- pikantiskas varskes kremas smile.gif Ji darau siaip ant kokio dziuveselio uzsitepti, su bulvem arba kada vakarojant su draugais panaudojam kaip padaza prie traskuciu ( gana neriebu padaza)
Dedu pakeli varskes (liesesnes), kelis saukstus lieso naturalaus jogurto, krapiuku, petrazoliu, baziliko, druskytes smile.gif Mmm...kaip skanu.

thumbup.gif Labai skanus šis padažiukas aš dar įdedu spausto česnako ir valgome jį su bulviniais blynais, su kugeliu ir t.t. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(XY:) @ 2009 06 08, 17:22)
Vakar gaminau šį patiekalą, tai nutariau, kad jis labai tinka ne tik įdarytų pomidorų, bet ir patiekalų iš varškės temoje thumbup.gif

Pomidorus nupjautom viršūnėlėm išskobiu (iš išskabtuoto turinio ryt kepsiu kaiušinienę dar pridėjus šoninės vytintos), nuvarvinu, vidų papipirinu (galima ir druskint kas mėgsta), tada ruošiu masę įdarui: sumaišau pusantro pakelio varškės (liesos, su riebia bus dar skaniau cool.gif ), ementalio tepamo ir mėlyno pelėsio sūrio, pripjaustau krapų ir svogūnų laiškų, tada pasmulkinu sūdytos ar rūkytos lašišos ir saulėje džiovintų pomidorų. Visu tuo gėriu prikemšu pomidorus, ant viršaus užberiu pusiau kieto tarkuoto sūrio. Kepu kol sūris gražiai nuteka aplink, apie 180 laipsnių temperatūroj, pabaigoj-160, svarbu neperkept, nes pomidoras išplersta, jei plonesne sienele buvo išskabtuotas. Iškepus ir išėmus iš orkaitės ant viršaus primečiau šviežiai kapotų krapukų. SKANAUS 4u.gif Vyras sakė, kad LABAIIIII skanu essen.gif Kepiau Tėčio dienos proga alc.gif , tai su sidriuku liuksiukai suėjo  thumbup.gif .

Prieš kepant:

user posted image
user posted image

ir iškepus:

user posted image

Manau skanu būtų ir nekepti, kas mėgsta nekeptą varškę ax.gif

thumbup.gif Labai nuostabus patiekaliukas, dar nesu ragavusi, o jau seiles ryju nuo nuotraukytės grožio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima smile.gif Sumaniau siandien gaminti keptus varskecius. Noriu puriu, minkstu varskeciu, gal kas gali pasiulyti koki recepta? Is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 07 23, 14:51)
Sveikos, turiu klausima smile.gif Sumaniau siandien gaminti keptus varskecius. Noriu puriu, minkstu varskeciu, gal kas gali pasiulyti koki recepta? Is anksto aciu smile.gif

taigi cia masė receptu gardziu..
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2009 07 23, 15:10)
taigi cia masė receptu gardziu..


Temoje radau keleta keptu varskeciu receptu, bet niekur neparasyta, kokie jie iseina, kietesni ar minkstesni. Todel ir klausiu, ka deti ir ka daryti, kad gautusi minkstuciai smile.gif
Atsakyti
essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 23 liepos 2009 - 14:40
QUOTE(sunsetheat @ 2009 07 23, 15:16)
Temoje radau keleta keptu varskeciu receptu, bet niekur neparasyta, kokie jie iseina, kietesni ar minkstesni. Todel ir klausiu, ka deti ir ka daryti, kad gautusi minkstuciai smile.gif

tarp sonatinos receptu berods yra purus varskeciai, o siaip as ikirtau jau viena, kad deti kuo maziau miltu ir siek tiek kepimo milteliu arba sodos, o geriausia ir to ir to truputi.
Atsakyti
Didelis dekui Vijai ir Branshai, rytoj gaminsiu varskecius, parasysiu, kaip pavyko bigsmile.gif
Atsakyti
pasidalinsiu savo pirma patirtim bigsmile.gif vakar pirma karta pagal kazkuri sioj temoj rasta recepta kepiau varske apkepa smile.gif
mano varskes apkepas gavosi labiau varske pyragas, tos varskes ten beveik nerasta verysad.gif
o buvo taip - ten priklause 4 kiausiniai, 0,5 kg. varskes, 0,5 stiklines miltu ir t.t.
kadangi kiausiniai buvo labai dideli, tai sudejau 3 pakelius varskes po 180 g., kas gavos 540 g varskes is viso. supyliau as tuos manus, o ta mase ziuriu labai skysta doh.gif man gi neatejo i galva, kad tie manai dar isbrinks doh.gif tai as dar puse stiklines ju ipiliau doh.gif tai kai iskepiau ir prapjoviau as varskes apkepa, tai ten varske mazai buvo doh.gif va taip va. kita karta gudresne busiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pasidalinsiu labai paprastu, greitu ir skaniu užkandžiu-desertu smile.gif

Reikia tik 4 ingredientų - varškės, grietinės (naminė ar riebesnė - skaniau), cukraus ir cinamono. Į dubenėlį įdedam varškės, ant viršaus grietinės sluoksnį, užbarstom nepagailint cukriuko ir cinamono pagal skonį. Man tai super super skanumėlis, o jei dar su šviežiu batonu, tai išvis niam niam... thumbup.gif Skanaus!
Atsakyti
Sveikos,gal kas galit pasakyti saldaus pieno surio recepta ax.gif mano vyras labai megsta siuos surius biggrin.gif man jie ir patinka,jei nebuna rugstus
atsiprasau jei buvo sioje temoje,bandziau vartyti tema,bet ne iki galo,daug laiko uzimtu blush2.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2003 06 26, 21:05)
taigi tos nuotraukos receptas (gal kurioj kitoj temoj ir buvo, acibodo ieshkot)

600 g musu svelniosios liesos varskes
5 kiaushiniai
1stikline cukraus
1 stikline miltu
shaukshtelis kepimo milteliu
kvapai (romo esencija, vanilinis cukrus ar pan.)

baltymus ishplakam, viska sumaishom, sudedam i riebalais ishtepta kepimo forma ir kepame 180 C apie 45 min. Ishkepus ir ataushinus puoshiame grietinele ir braskemis. Arba nepuoshiame o suedame tik ishkepusi!

Kepu pagal šį receptą rolleyes.gif
Už 45 min. sužinosiu kas išėjo biggrin.gif
Atsakyti
labai skanus apkepas tik man persaldus doh.gif
Atsakyti