Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės patiekalai

QUOTE(bjaurybe @ 2009 05 11, 11:12)
Sveikos, aš šitą varškės sūrį darau su pienu, nes mano kaime nelabai rasi tokios grietinėlės skonio žele schmoll.gif . Ir kai pirmą kart dariau, man irgi per minkštas buvo sūris. O dabar dedu 6 valgomus šaukštus želatino, užpilu 0,5 l pieno (dažniausiai iš vakaro ,kai žinau, kad darysiu) ir tada dedu į šaldytuvą. Ryte iškaitinu ir sutrinu su varškė. Man kažkaip taip gavosi jis kietesnis, nei su žele g.gif

reiks šitaip pameginti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 01 19, 14:50)
o as varskes apkepa kepu pagal labai paprasta recepta, bet visada gaunasi super, nelieka nei kasnelio, viska seimyna suvalgo:

0,5 kg. varskes
4 kiausiniai
cukraus pagal skoni
siek tiek vanilinio cukraus ir keli grudeliai druskos
0,5 stiklines grietines (naudoju 30 proc.riebumo)
0,5 saukstelio sodos
0,5 stiklines manu kruopu
razinu pagal pageidavimus, kartais pakeiciu dziovintomis slyvomis.

varske  su cukrumi ir kiausiniais. Grietine stiklineje permaisau su soda (kad kepinyje nesijaustu sodos kvapo), sumaisau su varkes mase, pilu manus ir dedu razinas. Skarda patepu aliejumi, supilu visa tesla, ant virsaus uzpilu grietines, graziai ja islygiu ir kepu 200- 220 laipsniu temperaturoje apie 25 minutes. Gaunasi minkstutis, bet graziai pjaustosi peiliu. Man pats lengviausias ir geriausias receptukas  ax.gif

JAU EINU RUOŠTIS DARYT ŠITĄ APKEPĄ ŠIANDIEN 4u.gif LABAI TIKIUOSI, KAD SKANUS BUS, NES NEMOKU LABAI APKEPŲ VARŠKĖS KEPT doh.gif NIEKADA NESIGAUNA TOKS KOKĮ ĮSIVAIZDUOJU verysad.gif
Atsakyti
labai aciu uz varskes apkepo receptuka 4u.gif
Atsakyti
APKEPAS GAVOSI thumbup.gif AČIŪ ruta_žalia už receptuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Dariau varskes apkepa pagal pacioj pradzioj parasyta Bea recepta smile.gif tkrai skanu mirksiukas.gif vietoj varskes dejau varskes krema, nes ne lietuvoj gyvenam ir varskes, panasios i lietuviska, nera schmoll.gif
Atsakyti
as irgi dariau pagalta recepta tai tikrai skanus isejo ax.gif .man niekada neiseidavo varskes apkepas blush2.gif bet tas isejo gerai thumbup.gif
o as pasiulysiu savo jums varskes pyraga 4u.gif
kepiau su mielyne tesla, isklojau ja, ant virsaus uzdejau varskes sumaisytos su cukrumi ir kiausiniu. ir kepiau, tikrai gavosi l. skaniai
user posted image
Atsakyti
laimasa pati darei tesla ar pirkai?
Atsakyti
taip, pati ax.gif
Atsakyti
o koks teslos receptukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 05 17, 17:34)
as irgi dariau pagalta recepta tai tikrai skanus isejo ax.gif .man niekada neiseidavo varskes apkepas blush2.gif bet tas isejo gerai thumbup.gif
o as pasiulysiu savo jums varskes pyraga 4u.gif
kepiau su mielyne tesla, isklojau ja, ant virsaus uzdejau varskes sumaisytos su cukrumi ir kiausiniu. ir kepiau, tikrai gavosi l. skaniai
user posted image

laimasa, ir aš dariau pyragą panašų kaip tavo. Dizainas kaip tavo - ačiukas smile.gif Vaikai įvertino - thumbup.gif wub.gif wub.gif
O tešlą ir dariau pagal supermamytę Asese: receptas
nežinau, ar gerai nuorodą įkėliau blush2.gif , nelabai moku ax.gif , bet pažiūrėkit, ten toks receptas su paveiksliukais...
Atsakyti
o as bandziau pagal ta http://www.saule-tw....i...t&Itemid=58
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2006 03 13, 21:37)
VARSKES IR RYZIU APKEPAS "ALAINA"
reikes:
0,5 kg virtu ryziu
2 arba 3 pakelius varskes (nesvarbu kokios)
1,5 saukstelio kepimo milteliu
4 saukstus cukraus
3 saukstai grietines
1,5 miltu
citrinu zieveliu (tarkuotu)
kad dar apkepas skanesnis butu: obuoliu arba as dar megstu vysnias be kauliuku is uogienes

Kepiau siandien pagal sita receptuka smile.gif isejo labai skaniai ypac kai braskiu uogienes uzsipyliau , niam niam smile.gif
Papildyta:
Ups, nemoku cituot wink.gif
Atsakyti