Na as ir isbandziau sekmingai ambrozijos varskecius Labai skanus.aciu uz receptuka
Kokios zavios gelytes
Sveikutes
Vakar gaminau pagal joljo receptuką. Išėjo puikiai įvertino MB ir draugė, kuri svečiavosi. Išėjo purus ir laaabai skanus
VARŠKĖS APKEPAS
500 gr riebios varškės
1/2 st. pieno
1/2 st. manų
3 kiaušiniai
3 v.š. cukraus
druskos, vanilės razinų.
Labai svarbu viską dėti iš eilės: manus užpilam pienu ir palaikom 15 min. Po to varškę, trynius, cukrų, druską sudedam ir miksuojam. pačiam gale išplaktus baltymus.(Ir likusius priedus).
ačiū už receptuką
Papildyta:
Sita zele grietineles skonio yra geras dalykas. Mano mama ja naudoja zele ziedui (tortui). Deda sluoksniais keliu spalvu zele, ir butina sita balta. I grietineles skonio zele ipila truputi grietineles (maziau vandens). Tiesa i ta zele (i visu spalvu sluoksnius po truputi) deda konservuotu persiku ir buna laaabai skanu bei nekaloringa ir dar spalvingai graziai atrodo ant stalo. Cia ne i tema prie varskes patiekalu, bet gal kam tiks tokia ideja.
Vakar gaminau pagal joljo receptuką. Išėjo puikiai įvertino MB ir draugė, kuri svečiavosi. Išėjo purus ir laaabai skanus
VARŠKĖS APKEPAS
500 gr riebios varškės
1/2 st. pieno
1/2 st. manų
3 kiaušiniai
3 v.š. cukraus
druskos, vanilės razinų.
Labai svarbu viską dėti iš eilės: manus užpilam pienu ir palaikom 15 min. Po to varškę, trynius, cukrų, druską sudedam ir miksuojam. pačiam gale išplaktus baltymus.(Ir likusius priedus).
ačiū už receptuką
Papildyta:
QUOTE(Lori @ 2009 02 22, 17:26)
Sita zele grietineles skonio yra geras dalykas. Mano mama ja naudoja zele ziedui (tortui). Deda sluoksniais keliu spalvu zele, ir butina sita balta. I grietineles skonio zele ipila truputi grietineles (maziau vandens). Tiesa i ta zele (i visu spalvu sluoksnius po truputi) deda konservuotu persiku ir buna laaabai skanu bei nekaloringa ir dar spalvingai graziai atrodo ant stalo. Cia ne i tema prie varskes patiekalu, bet gal kam tiks tokia ideja.
QUOTE(aguonele @ 2009 02 24, 21:24)
Na as ir isbandziau sekmingai ambrozijos varskecius Labai skanus.aciu uz receptuka
kaip apetitnai atrodo
QUOTE(Asio @ 2008 08 21, 20:30)
2 pakeliai neliesos!!! po 200g. varskes,
stikline kefyro,
saukstelis kepimo mlteliu
3 kiausiniai,
4-5 saukstai manu,
cukraus ir rzinu pagal skoni
Nieko nereikia brinkinti, tiesiog viska sumaisai pili i skarda ir i orkaite
stikline kefyro,
saukstelis kepimo mlteliu
3 kiausiniai,
4-5 saukstai manu,
cukraus ir rzinu pagal skoni
Nieko nereikia brinkinti, tiesiog viska sumaisai pili i skarda ir i orkaite
Ar kas bandet sita apkepa?
man jie visad tokie purus gaunas (arba sukrenta, jei ko pamazinu ), bet man labiausiai patinka tokie sunkus, "neisipute"
Savanoriu Rimi nerealus varskes apkepas (sunkus su daaaaug varskes), bet neisivaizduoju, kaip toki iskepti
QUOTE(Cobretti @ 2009 01 07, 18:36)
ir as toki pat gaminu nerealiai skanus suraitau pati viena visa per du kartus
labukas visom turiu varskes suri is kaimo. senai jis stovi mano saldytuve gal ka patartumet su juo padaryti?
QUOTE(laimasa @ 2009 03 17, 20:45)
labukas visom turiu varskes suri is kaimo. senai jis stovi mano saldytuve gal ka patartumet su juo padaryti?
apteplioti Vegeta ir i orkaite. Labai skanu
QUOTE(laimasa @ 2009 03 17, 20:45)
apkepti su kiaušinio+pieno+miltų plakiniu. dar kokių prieskoniukų - ir susivalgo
QUOTE(laimasa @ 2009 03 17, 21:45)
be jau pasiulytu kepimo variantu,kurie tikrai labai puikus,galima ji ir patrupinti sakute ir naudoti kaip idara mesytes/vistytes/pan. suktinukams kepti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 13, 14:37)
as kadangi ant dietos tai perskaiciau toki receptuka ir pasigaminau jau
reikalingi produktai:
250 g. varskes
1 saukstas medaus( pagal skoni )
pora graikiniu riesutu
puse obuolio,
riesutus sutriname, kad butu tokie smulkus gabaliukai ir sumaisuome juos su varske ir tarkuotais obuoliais uzpilame sauksteli medaus, man cia nerealu ir labai gerai kai norisi saldaus bet negalima
reikalingi produktai:
250 g. varskes
1 saukstas medaus( pagal skoni )
pora graikiniu riesutu
puse obuolio,
riesutus sutriname, kad butu tokie smulkus gabaliukai ir sumaisuome juos su varske ir tarkuotais obuoliais uzpilame sauksteli medaus, man cia nerealu ir labai gerai kai norisi saldaus bet negalima
gaminsiu savaitgalį varškės užkepėlę. Reikia cukiniją perpjauti išilgai išskobti viduriuką, dėti varškę sumaišytą su priskoniais ir kiaušiniu( į varškę galima dėti prieskonių pagal skonį), ant viršaus užtarkuoti sūrio. Pašauti i orkaitę 10 min.
Labai skanu
Labai skanu