[quote=jurguliukas,2008 08 19, 10:14]
[quote=Cilmi,2008 08 18, 21:22]
Galiu pasiūlyti obuolinius sausainius su varške,bei varškines spurgytes.
SAUSAINIAI
200g sviesto
1,5 st. miltų
200g varškės
žiupsnelis vanilinio cukraus
cinamono
1 šaukštas cukraus
obuolių
Užsiminkome tešlą.Supjaustome keturkampiais.Atskirame induke sumaišome cinamoną ir cukrų.Tada obuolio skiltelę jame apvoliojame ir dedame į keturkampio vidurį ir kaip skarelę padarome.Na kepame 200 laipsnių temperatūroje kol gražiai paruduos.
Užminkius tešlą ją pirma iškočioti po to pjaustyt?
Kepti orkaitėje ar aliejuje? Nelabai supratau receptuko
o labai vilioja
[/quote]
Taip pirma iškočiojame tada supjaustome ir kišame į orkitę.Ir patarčiau dėti ant kepimo popieriaus nes iš obuolių biški skysčio nubėga.