Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės patiekalai

QUOTE(motiejuke @ 2007 11 20, 22:47)
wub.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif aciu, jau baigiam valgyt  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Skanus ar labai skanus isejo? lotuliukas.gif
Atsakyti
O MAN ISVIS VARSKE PATINKA, TIESA JI MAN PRADEJO PATIKTI PO ANTROJO GIMDYMO, TAIP VALGYDAVAU JAI BUDAVO JOS, O DABAR AS JOS NORIIU, TAI JI MAN IOR VIENA SKANI
Atsakyti
QUOTE(olé @ 2005 11 19, 21:39)
LENGVAS VARŠKĖS APKEPAS

puikus apkepas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAMA: 07 gruodžio 2007 - 17:29
Mano seimynai labai patinka tokia varskes uzkandele:
Varske(biri)
Krabu lazdeles( kuo smulkiau supjaustyti!)
Zalias agurkas(smulkiai supjaustytas arba sutarkuotas)
Krapai ir petrazoles.
Majonezas.
Viska sumaisom ir tepam ant batono,duonos ar duoniuku.
Skanaus! mirksiukas.gif

P.S.Tik nepadauginkit varskes!!!! Varskes,agurku ir krabu t.b.lygiomis dalimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincikas5: 07 gruodžio 2007 - 17:56
Siandien dariau lietinius su varske ir vaisiais, niam thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAMA @ 2007 12 07, 18:28)
puikus apkepas  thumbup.gif

ir as isbandziau - super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 20, 23:22)
Skanus ar labai skanus isejo?  lotuliukas.gif

blush2.gif laaabai, tongue.gif gavom virs 1kg varskes uz darbeli viena biggrin.gif , tai einam vel daryyyyyyyt wub.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 17, 17:50)
blush2.gif laaabai, tongue.gif  gavom virs 1kg varskes uz darbeli viena biggrin.gif , tai einam vel daryyyyyyyt  wub.gif  wub.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif

ir dar erzinat mane doh.gif kaip as noriu ir vis kazkaip neprisiruosiu, tai varskes ner namuose, tai ka nors kita is jos pasidarau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 10 23, 14:35)
Labai megstu varskes apkepus wub.gif , tik vienas skonis mane, galima sakyt, persekioja visa gyvenima.  blink.gif  kazkada seniai seniai kai dar i darzeli eidavau 2.gif , tam darzely valgydavau laaaaaaaabai skanu apkepa, Ir kiek veliau bei dabar besistengciau, niekad to skonio nesigauna doh.gif  ka tos darzelio virejos dedavo i ta apkepa (arba kaip tik nededavo  g.gif ), man turbut taip liks neatsakytu klausimu verysad.gif

ir as noreciau suzinoti to vaikysteje valgyto Varskes apkepo receptuka bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,
ne per seniausiai isbandziau viena recepta varskes apkepo,parasyta cia, ieskojau atsitiktinai, nepamenu dabar kieno jis buvo smile.gif

bet tikrai buvo gardus thumbup.gif
Papildyta:
o kalbant apie darzelinius apkepus tai manau virejos dedavo daugiau manu kruopu su pienu nei varskes smile.gif todel jis gaunasi toks kitoks minkstesnis bent jau kiek pamenu is savo darzelinukes gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti
gal kas zinote apkepo recepta is varskes ir makaronu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2008 01 30, 11:51)
gal kas zinote apkepo recepta is varskes ir makaronu  g.gif .

Gal šitas tiks mirksiukas.gif
Atsakyti