Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės patiekalai

Labai megstu varskes apkepus wub.gif , tik vienas skonis mane, galima sakyt, persekioja visa gyvenima. blink.gif kazkada seniai seniai kai dar i darzeli eidavau 2.gif , tam darzely valgydavau laaaaaaaabai skanu apkepa, Ir kiek veliau bei dabar besistengciau, niekad to skonio nesigauna doh.gif ka tos darzelio virejos dedavo i ta apkepa (arba kaip tik nededavo g.gif ), man turbut taip liks neatsakytu klausimu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(knotknot @ 2007 09 10, 08:57)
Musu namuose abriedukai populiarus su plikytu pienisku kremu ( jei ka sudomins - parasysiu).

sudomino bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 10 24, 23:30)
sudomino  bigsmile.gif  ax.gif

sudomino
kazko norisi is varskes
nusipirkau tai gal ka sumastysiu
Atsakyti

varškės apkepą labaqi mėgstu tik aš dedu dar truputi virtų ryžių essen.gif
Atsakyti
As bandziau ir su ryziais, ir su makaronais, ir su obuoliais, bet su manu kruopom man skaniausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(knotknot @ 2007 09 10, 08:57)
Tikriausiai kiekvienoje seimoje kiek kitaip, bet as parasysiu kaip mane mociute kazkada ismoke.  bigsmile.gif

Pakelis varskes ( geriau riebios) - 200g,
2 kiausiniai,
1,5 sauksto bulviu krakmolo,
1 saukstas cukraus,
miltu minkymui ir iskocijomui

Kiausinius isplakti su cukrumi, imaisyti varske, krakmola. Deti po truputi miltu ir gerai isminkyti. Tesla neturi buti labai kieta. Padaryti lazdyno riesuto dydzio rutuliukus ( galima truputi didesnius). Bulvem tarkuoti tarka ismiltuoti , per jos kita puse ( ne tarkavimo puse) svelniai spaudziant risti-braukti teslos rutuliuka taip, kad gautusi lyg vyža. Jei tesla per miksta ir labai issiterlina ant tarkos, i tesla iminkyti dar truputi miltu.
Sumesti abriedukus i verdanti vandeni, virti 5-7 min. Isgriebti kiaurasamciu, uzpilti lydytu sviestuku, deti grietines ar uogienes. Musu namuose abriedukai populiarus su plikytu pienisku kremu ( jei ka sudomins - parasysiu).

Labas seimininkes 4u.gif
Nusipirkau varskes, tai iskart i sita temele ilindau ax.gif Patiko sitas receptukas...labai jau paprastas mirksiukas.gif Einu bandyt daryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica: 04 lapkričio 2007 - 16:11
Na visai buvo skanu tongue.gif Siaubas, truputi net apsivalgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica @ 2007 11 04, 19:20)
Na visai buvo skanu  tongue.gif Siaubas, truputi net apsivalgiau  lotuliukas.gif

o skonis kaip virtu varsketuku? g.gif 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif AS TAI MEGSTU VARSKES TESLOJE DESRELES, JAI KAS NORIT, PRASOM:
POKELIS VARSKES, TRUPUTIS SODOS, DRUSKOS, CUKRAUS, KIAUSINIS, MILTAI, TESLA UZMAISOME IS SIU PRODUKTU. O DESRELES PERPJAUNAME PER PUSE IR ISUKAME I TESLA. thumbup.gif IR APKEPAME IS ABIEJU PUSIU, ANT SILPNOS UGNIES, VALGOME SU KECIUPU mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o man is vis patinka toks varskes patiekalas varske grietine agurkas. ooooooooo kaip skanu ax.gif
Atsakyti
O man patinka varske+grietine+cesnakai+druskyte ir su karstom bulvem niam thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olé @ 2005 11 19, 21:39)
LENGVAS VARŠKĖS APKEPAS
500 g liesos varškės
4 šaukštai manų kruopų
4 šaukštai sėlenų
3 šaukštai cukraus
stiklinė jogurto (ypač tinka persikinis ar bananinis)
2 kiaušiniai
2 obuoliai
1 citrina
saujelė razinų
cinamono
kokoso drožlių

wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif aciu, jau baigiam valgyt wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti