Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Tekle777 @ 2015 05 15, 19:36)
Sveikos,
Galų gale ir aš prisijungiu prie Jūsų! Trumpai apie save: startuoju nuo 7dienio su 3 IVF. Pirmi 2 buvo nesėkmingi. Po antrojo prireikė metų, kad vėl sulaukčiau PRADEDAM. tad sekmadienį, 3 ciklo dieną, leisiuos 200 ganal. 2dienį pas gyd. Aš LT. Kas startuoja panašiu laiku? wink.gif
Vaistų kainos išaugo stipriai sad.gif  gal kas darėsi LT ir pasidalins info, kur galima įsigyti pigiau?
Nuoširdžiai tikiuosi, kad šis kartas bus sėkmingas. Db geriu tik folio rūgštį. Ką merginos Jūs dar vartojote papildomai? Noriu viską padaryti gerai! smile.gif

Tekle, 4u.gif Aš startavau nuo vakar su 1ąja IVF, t.y. pradėjau leistis 150 Gonal. Pirkau VK, kadangi pirmoji, ir tikiuosi, paskutinė IVF, neįsivaizduoju, kiek anksčiau kainavo vaistai.
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2015 05 15, 20:05)
Tekle,  4u.gif Aš startavau nuo vakar su 1ąja IVF, t.y. pradėjau leistis 150 Gonal. Pirkau VK, kadangi pirmoji, ir tikiuosi, paskutinė IVF, neįsivaizduoju, kiek anksčiau kainavo vaistai.

Tai mums viskas bus labai panašiai. Idomu kiek užauginsim. Skaičiau nete, kad Lenkijoje ženkliai pigiau vaistai. Jei ne paslaptis, pas kurią gyd pati? Aš pas M.
Sėkmės mums! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekle777 @ 2015 05 15, 20:16)
Tai mums viskas bus labai panašiai. Idomu kiek užauginsim. Skaičiau nete, kad Lenkijoje ženkliai pigiau vaistai. Jei ne paslaptis, pas kurią gyd pati? Aš pas M.
Sėkmės mums!  drinks_cheers.gif

O aš pas U
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 05 15, 17:37)
Na va as jau po pasimatymo!! Sirdele puikiausiai plaka vieno grazuoliuko smile.gif)) taip, kad Kalipsita, tik vieno smile.gif)) prisikabinti neturi prie ko, viskas puiku. Duok Dieve taip ir toliau. Crinone dar likuti sunaudoti ir daugiau nebereiks .
Gero savaitgalio visoms!

wub.gif wub.gif šaunu

QUOTE(Tekle777 @ 2015 05 15, 19:36)
Sveikos,
Galų gale ir aš prisijungiu prie Jūsų! Trumpai apie save: startuoju nuo 7dienio su 3 IVF. Pirmi 2 buvo nesėkmingi. Po antrojo prireikė metų, kad vėl sulaukčiau PRADEDAM. tad sekmadienį, 3 ciklo dieną, leisiuos 200 ganal. 2dienį pas gyd. Aš LT. Kas startuoja panašiu laiku? wink.gif
Vaistų kainos išaugo stipriai sad.gif  gal kas darėsi LT ir pasidalins info, kur galima įsigyti pigiau?
Nuoširdžiai tikiuosi, kad šis kartas bus sėkmingas. Db geriu tik folio rūgštį. Ką merginos Jūs dar vartojote papildomai? Noriu viską padaryti gerai! smile.gif

Sveika! pamenu tave! labai labai linkiu sėkmingo trečio karto!
aš naudojau ovoboost pagerini kiaušialąstes, nežinau.. ar tas padėjo ar tiesiog pasisekimas..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 15, 19:31)
Panos,kas Lietuvoj daret IVF,priminkit-ar po punkcijos iskart suteikia info,kokios kokybes kiausialastes,sperma,ar tik po keliu dienu-nepamenu g.gif

Po narkozes pasako kiek ispunktavo, o po keliu dienu kiek apsivaisino.
Atsakyti
ziemuze kaip tau sekasi?kaip jautiesi?nu man nera jegu as galiu miegot ir miegot meta prie zemes ir viskas yapc siandien:)
Papildyta:
ziemuze kaip tau sekasi?kaip jautiesi?nu man nera jegu as galiu miegot ir miegot meta prie zemes ir viskas yapc siandien:)
Atsakyti
Na ka, man irgi nepavyko snaiguciu statistikos pagerinti verysad.gif Siandiena pasidariau testa - neigiamu neigiamiausias. Laukiu savo dienu, ir kita cikla pradedu is naujo. Nebent gydytojas pasakytu kitaip...
Ruth, ar tau memes atejo? Kazin, kada dabar ju laukti? g.gif Turint omenyje, kad man ir ovuliacija buvo slopinta. Pagal grafika turetu buti 19d., bet turbut vaistai pakoregavo reikalus.

Viskas buvo idealu, kaip is vadovelio, o vat rezultato ir nera... Nu ka darysi, bandysime nenumarinti visiskai vilties ir tikesimes, kad kitas kartas tai tikrai bus tas tikrasis.
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 16, 20:32)

Sekasi, normaliai smile.gif , man energijos labai truksta. Tu jau dirbi, ane?

QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 16, 21:25)
Na ka, man irgi nepavyko snaiguciu statistikos pagerinti  verysad.gif Siandiena pasidariau testa - neigiamu neigiamiausias. Laukiu savo dienu, ir kita cikla pradedu is naujo. Nebent gydytojas pasakytu kitaip...
Ruth, ar tau memes atejo? Kazin, kada dabar ju laukti?  g.gif Turint omenyje, kad man ir ovuliacija buvo slopinta. Pagal grafika turetu buti 19d., bet turbut vaistai pakoregavo reikalus.

Viskas buvo idealu, kaip is vadovelio, o vat rezultato ir nera... Nu ka darysi, bandysime nenumarinti visiskai vilties ir tikesimes, kad kitas kartas tai tikrai bus tas tikrasis.

Tai gal testas klysta, ar HCG nenori pasidaryti? Juolab kad memes tai neparejusios...
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 16, 19:13)
Sekasi, normaliai  smile.gif , man energijos labai truksta. Tu jau dirbi, ane?
Tai gal testas klysta, ar HCG nenori pasidaryti? Juolab kad memes tai neparejusios...

aga jau dirbau 3dienas db buvo 4 iseigines ryt paskutine iseigine ir poto vel i darba 4 dirbamos,nu bet tiek energijos netureti siaubas:))))
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 16, 21:13)
Sekasi, normaliai  smile.gif , man energijos labai truksta. Tu jau dirbi, ane?

Tai jos ir neateis, kol vaistus vartoju biggrin.gif
HCG darysiu pirmadieni, nes reikia klinikoms ats. duoti, o testu jie nepripazista, tik HCG.
As labai nemegstu "tusciu" vilciu cool.gif Kad ir kokia ta realybe butu, geriau jai ziureti i akis.
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 16, 21:25)
Na ka, man irgi nepavyko snaiguciu statistikos pagerinti  verysad.gif Siandiena pasidariau testa - neigiamu neigiamiausias. Laukiu savo dienu, ir kita cikla pradedu is naujo. Nebent gydytojas pasakytu kitaip...
Ruth, ar tau memes atejo? Kazin, kada dabar ju laukti?  g.gif Turint omenyje, kad man ir ovuliacija buvo slopinta. Pagal grafika turetu buti 19d., bet turbut vaistai pakoregavo reikalus.

Labas 4u.gif
Laikykis 4u.gif
Kelinta diena po isodinimo testa dareisi? Nepamenu, tau blastutes dejo?
Man mmm nera, krutine kuo siaubingiausiai jautri, kieta, "gyva". Vaistu nebevartoju nuo 05.13. neturiu patirties su tokiais vaistais, nezinau, kada jos turi pareit. Kai pirma ivf dariausi, atejo mmm kuo tiksliausiai tada, kada ir turejo. Sian 32 c.d. mano ciklas mazdaug 29-31 d., tai laukiu siandien. O tau nuo crinone krutine sureagavo? man sitas jautrumas ir isputimas pasidare 11 vaistu vartojimo diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2015 05 17, 09:48)
Kelinta diena po isodinimo testa dareisi? Nepamenu, tau blastutes dejo?
Man mmm nera, krutine kuo siaubingiausiai jautri, kieta, "gyva". Vaistu nebevartoju nuo 05.13. neturiu patirties su tokiais vaistais, nezinau, kada jos turi pareit. Kai pirma ivf dariausi, atejo mmm kuo tiksliausiai tada, kada ir turejo. Sian 32 c.d. mano ciklas mazdaug 29-31 d., tai laukiu siandien. O tau nuo crinone krutine sureagavo? man sitas jautrumas ir isputimas pasidare 11 vaistu vartojimo diena doh.gif

10d. po isodinimo, likus 4d. iki memiu (ant testo taip ir parasyta, kad testuotis likus 4d.). Man isodino 2d. snaiges geguzes 6d.
Man krutine vos vos jautri. Man ji buvo net jautresne pries isodinima nuo progesterono.
O del memiu tai as isivaizduoju, kad mano ciklas irgi bus istasytas. Bet kokiu atveju tikiuosi, kad kitas snaigutes spesiu iki liepos pab. isideti.
Pas tave irgi juk dar liko snaiguciu, ar ne? Kada galvoji jas pasiimti?
Neliudekim abi 4u.gif Sekanti syki mums abiem pasiseks... dvigubai wub.gif
Atsakyti