Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

mergaites, kurios uk daretes ivf ar iui, ar suzinojus, kad laukiates liepe jum gerti progsterona? ar detis toliau tas zvakutes?
katik kalbejau su savo midwife, tai sako nereik. kaip ji gali zinoti, net nemacius manes ir nedarius kraujo tyrimo. idomiai doh.gif
susisiekiau su Z.Zeba is Lietuvos, mano ginekologu, tai pasake butinai gerti.
Atsakyti
Mano protokole parasyta, kad esant nestumui, progesterona testi dar 3 men. (ir net estrofema, man rods, bet del sio galiu klysti) 4u.gif As FR.
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 15, 14:39)
Mano protokole parasyta, kad esant nestumui, progesterona testi dar 3 men. (ir net estrofema, man rods, bet del sio galiu klysti) 4u.gif As FR.

pas mane buvo atlikta IUI, tai parasyta nereik, nes nestumas ivyko savaime, ta prasme suleidus sperma apsivaisino savaime ir nereik progesterono. bet man vistiek nesamone... todel geriau tik pastojus po 4tabl. db Zeba liepe man sumazinti iki 2tabl. nes jau siekiam 12sav, ir testu gert iki 16sav. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austela: 15 gegužės 2015 - 12:41
QUOTE(austela @ 2015 05 15, 11:41)
pas mane buvo atlikta IUI, tai parasyta nereik, nes nestumas ivyko savaime, ta prasme suleidus sperma apsivaisino savaime ir nereik progesterono. bet man vistiek nesamone... todel geriau tik pastojus po 4tabl. db Zeba liepe man sumazinti iki 2tabl. nes jau siekiam 12sav, ir testu gert iki 16sav. smile.gif

as po ivf dejau crinona tik 2 sav po isodinimo. daugiau neisrase ir nedave. nors klausiau . jie passke organizmas pats pradeda gaminti progestrona del to papildomai jo nereik. aisq trizniojau , bet kaip matai jau greit sieksim 30 savaiciu smile.gif kad iki 16sav dar nesu girdejus , nebent tu turi bedu progesteronu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 15, 14:56)
as po ivf dejau crinona tik 2 sav po isodinimo. daugiau neisrase ir nedave. nors klausiau . jie passke organizmas pats pradeda gaminti progestrona del to papildomai jo nereik. aisq trizniojau , bet kaip matai jau greit sieksim 30 savaiciu smile.gif kad iki 16sav dar nesu girdejus , nebent tu turi bedu progesteronu  4u.gif

man pirmo scano metu uk rado geltonkunio cista, sake labai gerai,nes ji gamina progesterona, todel tikrai nereik progesterono.
Bet mano gydytojas is LT sake, turint pks visad buna bedu su progesteronu, todel reik gerti iki16sav kol placenta pati ima gaminti progesterona. tai va, irodymas, kiek gydytoju tiek nuomoniu. smile.gif prasysiu midwife as nuejus kad kaip darys krauja,lai patikrina ir progesterona.
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 15, 13:39)

Ir estrofemą smile.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

kelias dienels patylejau, cia mano budas tvarkytis su emocijom. gumulas gerklej mazeja, todel vel jungiuos prie jusu 4u.gif
noriu paklaust tu, kurios vartoja progesterona. ar visad krutine sujautreja ir pasidaro baisiai "pilna" didele? nu ziauriai keista pas mane, nes krutine tokia pasidare tik dvi dienos prie hcg tyrima.(05.12), kadangi neigiamas tyrimas, nutraukiau, bet paziurejus i krutine toks jausmas, kad tik dideja ir pilneja doh.gif (2 kartus buvau naturaliai pastojus, maciau kaip atrodo mano nescios krutine, tai va dabar vaizdas toks pat. jei nebuciau kraujo tyrimo darius, tikrai sakyciau, kad laukiuos). pries mmm jinai buna ir papusta, ir skausminga,bet ne iki tokio lygio g.gif tai cia reikia suprast, kad sitaip sureagavo i crinone? as ji vartojau nuo 04.30, nebuvo jokio zenklo krutinej. 05.10 (2 d. pries hcg) sureagavo, ir va jau kelios dienos kaip nevartoju, ir jokio atleidimo. nesuprantu, ar cia tokia reakcija nuo crninone paveluota ir uztesta, ar kas cia darosi? gal kuri turit panasios patirties?
Atsakyti
Hormonai dar ne iš karto "išsivaikščioja", su laiku praeis.
Atsakyti
Na va as jau po pasimatymo!! Sirdele puikiausiai plaka vieno grazuoliuko smile.gif)) taip, kad Kalipsita, tik vieno smile.gif)) prisikabinti neturi prie ko, viskas puiku. Duok Dieve taip ir toliau. Crinone dar likuti sunaudoti ir daugiau nebereiks .
Gero savaitgalio visoms!
Atsakyti
Panos,kas Lietuvoj daret IVF,priminkit-ar po punkcijos iskart suteikia info,kokios kokybes kiausialastes,sperma,ar tik po keliu dienu-nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 05 15, 18:37)
Na va as jau po pasimatymo!! Sirdele puikiausiai plaka vieno grazuoliuko smile.gif)) taip, kad Kalipsita, tik vieno smile.gif)) prisikabinti neturi prie ko, viskas puiku. Duok Dieve taip ir toliau. Crinone dar likuti sunaudoti ir daugiau nebereiks .
Gero savaitgalio visoms!

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Galų gale ir aš prisijungiu prie Jūsų! Trumpai apie save: startuoju nuo 7dienio su 3 IVF. Pirmi 2 buvo nesėkmingi. Po antrojo prireikė metų, kad vėl sulaukčiau PRADEDAM. tad sekmadienį, 3 ciklo dieną, leisiuos 200 ganal. 2dienį pas gyd. Aš LT. Kas startuoja panašiu laiku? wink.gif
Vaistų kainos išaugo stipriai sad.gif gal kas darėsi LT ir pasidalins info, kur galima įsigyti pigiau?
Nuoširdžiai tikiuosi, kad šis kartas bus sėkmingas. Db geriu tik folio rūgštį. Ką merginos Jūs dar vartojote papildomai? Noriu viską padaryti gerai! smile.gif
Atsakyti