Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Afrodite7 @ 2015 05 14, 16:12)
na tyrimai dabar daromi naturaliame cikle, idomu kaip ten bus kaip stimuliuos stipriai, kaip organizmas reguos, ar neskirs papildomai prog. po IVF, dabar laukiu mmm ir pasidarysiu likusius 3 cd. ir tada zesiu ka man skirs. pamacius kad prog virs normos issigandau kad blogai, nes kam tada yra skirtos normos? g.gif

gal laukiatės nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 05 14, 19:35)
gal laukiatės  nestuke.gif

deja ne, ta pacia diena kai dariausi prg atleido krutine, po O visa savaite krutine siaubingai jautri buvo ir padidejusi, o va 21 cd viskas isgaravo kaip rukas smile.gif jei butu pilvelio gyventojas simptonai butu pasilike, bet deja rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kokį NT apsisiok smile.gif
O jeigu rimtai, nepergyvent dėl PRG, blogai jei per žemas, o biški per aukštas nieko tokio.
Atsakyti
Labas rytas,

Renatuska23, papasakok apie savo savijauta, ar jauti jau kokius nestumo pozymius? g.gif

As tai visai nieko nejauciu, krutine ir ta nekazka jautri g.gif , tai viski neramu... Bet vaikstau pastoviai kaip i kelnes prysisiojus, vis lakstau tikrintis, bet trys tfu, skaidrios isskyros, tik crinone toks tai gelsvas tai baltas salinasi.
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 15, 05:50)
Labas rytas,

Renatuska23, papasakok apie savo savijauta, ar jauti jau kokius nestumo pozymius?  g.gif

As tai visai nieko nejauciu, krutine ir ta nekazka jautri  g.gif , tai viski neramu... Bet vaikstau pastoviai kaip i kelnes prysisiojus, vis lakstau tikrintis, bet trys tfu, skaidrios isskyros, tik crinone toks tai gelsvas tai baltas salinasi.

Labas Ziemuze:)nepergyvenk aisku viskas gerai:)man tj uzeina kartais papykina,uzeina kad uzsimanau ko skanaus:)o krutine tokia pat kokia ir buvo nejauciu jokiu kitu pojuciu:)karts nuo karto pamaudzia pilvo apacia:)primink kada tau ekoskopas?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 15, 06:36)
Labas Ziemuze:)nepergyvenk aisku viskas gerai:)man tj uzeina kartais papykina,uzeina kad uzsimanau ko skanaus:)o krutine tokia pat kokia ir buvo nejauciu jokiu kitu pojuciu:)karts nuo karto pamaudzia pilvo apacia:)primink kada tau ekoskopas?smile.gif

I tualeta ypac nakty daznai tenka keltis:(
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 15, 09:38)
Papildyta:

I tualeta ypac nakty daznai tenka keltis:(

Tai tau irgi krutine nera jautri?
Manes tai nepykina, nk nejauciu, kartais tik pilva biski nestipriai patempia, ir pilvo apacia vus dar issiputus. Dar kartais taip maloniai apsvaigsta galva 😁, tas jausmas labai patinka 😁.
O i wc irgi pakankai daznai lankaus, nors skysciu nebe daug geriu.
Mane echoskopuos 05.25, laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 15, 08:55)
Manes tai nepykina, nk nejauciu,

manes iki siol nepykino nei krutine jautri schmoll.gif is pradziu pergyvenau, o dabar dziaugiuos, kuo maziau nemaloniu potyriu, tuo geriau. pilvuka tik pamaudzia kartais .
kol nera dideliu skausmu ir tepliojimu nepergyvenciau visai., nors iki pirmo skano visada nervai yra,ir ta suprantu.
as ir laukiu antro skano kad isitikint jog abu vienodai auga,ir viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 15, 07:50)
Bet vaikstau pastoviai kaip i kelnes prysisiojus, vis lakstau tikrintis, bet trys tfu, skaidrios isskyros

O nuo ko tos skaidrios isskyros? Nes as si ryta irgi radau. Man ju buna pries menesines, bet pagal data anoms dar per anksti butu g.gif
Man kirksnis retkarciais skausteli. Ir pilvas issiputes (nuo progesterono). Bet man dar nenestumas, tik siaip registruoju pojucius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 15, 10:57)
manes iki siol nepykino nei krutine jautri  schmoll.gif is pradziu pergyvenau, o dabar dziaugiuos, kuo maziau nemaloniu potyriu, tuo geriau. pilvuka tik pamaudzia kartais .
kol nera dideliu skausmu ir tepliojimu nepergyvenciau visai., nors iki pirmo skano visada nervai yra,ir ta suprantu.
as ir laukiu antro skano kad isitikint jog abu vienodai auga,ir viskas gerai.

Turbut ramu pasidarys tada, kai jau vaikuti ant ranku laikysiu 😊, o db noriu kad pykintu, papus skaudetu, galva suktus, noriu visu tu pojuciu, kad tik butu ramiau rolleyes.gif
O skanu lauksime kaskart, kad isitikint, jog viskas gerai auga ir vystosi ir t.t. smile.gif

QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 15, 11:08)
O nuo ko tos skaidrios isskyros? Nes as si ryta irgi radau. Man ju buna pries menesines, bet pagal data anoms dar per anksti butu  g.gif
Man kirksnis retkarciais skausteli. Ir pilvas issiputes (nuo progesterono). Bet man dar nenestumas, tik siaip registruoju pojucius  biggrin.gif

Man irgi pries mmm visad isskyros budavo, bet ne tiek, kiek db, tikrai daug, net ne isskyros, o tiesiog slapia slapia, kaip pasisiojus biski buciau smile.gif, net nzn nuo ko, manau kad irgi nuo PRG...
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 15, 11:30)
Turbut ramu pasidarys tada, kai jau vaikuti ant ranku laikysiu 😊, o db noriu kad pykintu, papus skaudetu, galva suktus, noriu visu tu pojuciu, kad tik butu ramiau  rolleyes.gif
O skanu lauksime kaskart, kad isitikint, jog viskas gerai auga ir vystosi ir t.t.  smile.gif
Man irgi pries mmm visad isskyros budavo, bet ne tiek, kiek db, tikrai daug, net ne isskyros, o tiesiog slapia slapia, kaip pasisiojus biski buciau  smile.gif, net nzn nuo ko, manau kad irgi nuo PRG...

Man ju irgi atsirado kai pradejau prog vartoti. Netgi zaizdeles mazutes karts nuo karto atsirasdavo, nuo istisines dregmes. Bepantena daktare patare teplioti apsisprasus, kad neskirstu.. Nu grynai istisai apsisiusiojus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 14, 10:03)

Tai saunu, kad nereikes laukti iki 12 sav  4u.gif , turbut po ivf kitokia prieziura.

ne kitokia wink.gif viskas tas pats
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 15, 06:55)
Manes tai nepykina, nk nejauciu, kartais tik pilva biski nestipriai patempia, ir pilvo apacia vus dar issiputus. Dar kartais taip maloniai apsvaigsta galva 😁, tas jausmas labai patinka 😁. 
O i wc irgi pakankai daznai lankaus, nors skysciu nebe daug geriu.
Mane echoskopuos 05.25, laukiu nesulaukiu.

Mums skanas 29/05 taip laukiam nesulaukiam;)
Atsakyti