QUOTE(Libelle88 @ 2015 11 12, 14:32)
Aš mąstau kitaip. Juk viskas, ką mes dabar turime, atėjo iš Dievo. Ar Jis tau duotų iš viso pinigų, namus, kur gyveni, darbą, šeimą, jeigu tai būtų prieš Jo pačio valią? Kažin. Dievas žiūri į širdį. Jeigu tau turtai nėra svarbiau už Jį, nematau tame nieko blogo. Ir tikiu, kad ir Dievas nemato. Kitaip jis žmonių net nelaimintų. Blogis prasideda tik tada, kai turtai tau trukdo sekti Juo. Kai tu pamilsti šios žemės gėrybes labiau už Jį, kai tu taip pasineri į visus žemės rūpesčius, kad tau tai užgožia Jo Žodį. Dėl to Jėzus juk ir sakė tam turtingam jaunuoliui atiduoti viską ir sekti Juo, nes Jis matė, kad jis jau per daug pamilęs turtus. Bet jaunuolis pasirinko turtus. Bet krikščionys, kad ir kiek turto turėdami, kuriais Dievas palaimino, jie turi būti kiekvieną minutę būti pasiruošę visko netekti. Tame yra esmė.
Jeigu Jis tau konkrečiai dabar pasakytų - išdalink viską ir eik pamokslauti kaip gatvės pamokslininkas, taip ir darytume, taip? Štai ir pagrindinis taškas, mano nuomone. 24/7 būti pasiruošus viską palikti, jeigu Dievas to iš tavęs pareikalauja.
Jeigu Jis tau konkrečiai dabar pasakytų - išdalink viską ir eik pamokslauti kaip gatvės pamokslininkas, taip ir darytume, taip? Štai ir pagrindinis taškas, mano nuomone. 24/7 būti pasiruošus viską palikti, jeigu Dievas to iš tavęs pareikalauja.
Manau, cia viskas labai parasta, mirstame ir visko ka turime( materialaus) -netenkame
QUOTE(Ciccio @ 2015 11 12, 18:47)
savo žodžius dievas yra išdėstęs, ieškoti nereikia, tereikia paklusti. O štai tada ir prasideda: nu joa, dievas yra pasakęs, kad turtai su juo nesuderinami, bet aš manau, kad jis to neturėjo galvoje
Idomu kam ir kada Dievas taip pasake
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 11 13, 09:05)
Visa tai, ką jūs rašote yra tiesiog pasiteisinimai.
Dievas šaukia kiekvieną dieną eiti ir sekti paskui jį. Bet jūs vis išsisukinėjat, maždaug, "Neee, čia dar ne tikrasis šaukimas, ne, dar negirdžiu, va, jei jis mane kaip nors ypatingai pašauktų, vat labai labai ypatingai, ateitų asmeniškai ir paprašytu, tai pagalvočiau".
O dabar gyvenat patogiai ir švaistotės žodžiais - žinoma, mesčiau turtus, jei ateitų ir asmeniškai paprašytų, nes žinot, kad asmeniškai pas jus į trobą nei ateis, nei nulenkęs galvą paprašys.
Dievas šaukia kiekvieną dieną eiti ir sekti paskui jį. Bet jūs vis išsisukinėjat, maždaug, "Neee, čia dar ne tikrasis šaukimas, ne, dar negirdžiu, va, jei jis mane kaip nors ypatingai pašauktų, vat labai labai ypatingai, ateitų asmeniškai ir paprašytu, tai pagalvočiau".
O dabar gyvenat patogiai ir švaistotės žodžiais - žinoma, mesčiau turtus, jei ateitų ir asmeniškai paprašytų, nes žinot, kad asmeniškai pas jus į trobą nei ateis, nei nulenkęs galvą paprašys.
Idomu, kaip Dievas saukia Gal galetumete pasidalinti, kaip Dievas jus saukia, kur eiti kviecia paskui ji? Paprasciausiai negirdejau Dievo sukaujant, saukiant