Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(-Delta- @ 2015 05 16, 17:55)
Su kuo vykdyt derybas dėl švedo? Perpirkčiau  biggrin.gif
Neduosi, neduosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2015 05 16, 17:38)
Na, pasakykit, kaip jums norvegai?  g.gif

nekabina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2015 05 16, 18:38)
https://youtu.be/D509S6akMrU
Įtariu, kad jie "lips" aukštai, tik niekaip nesuprantu, patinka jie man ar ne, nes klausau aš jų ir toks nemalonus šiurpulys per kūną eina bijau.gif Dainos mintis, žinoma, išreikšta gerai, ale kažkaip nejauku klausant darosi ir taškas unsure.gif .
Įtariu, čia dėl to, kad nesu siaubo filmų mėgėja.  biggrin.gif

Įeina į mano trejetuką. Patinka man ta daina, bet iš tiesų, tokią keistoką nuotaiką kelia biggrin.gif

QUOTE(Lapė... @ 2015 05 16, 18:41)
nesidaro tai nesidaro
o kas laisvas??  g.gif

Nu va šitas su gitaryte, tigrinėm kelnikėm ir cepūra blush2.gif laugh.gif
Maždaug nuo 1:50
https://www.youtube....h?v=duW-PsDbysg

Siūlyčiau imt, nes gi kaip be diedo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 gegužės 2015 - 17:49
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 16, 17:44)
TAI IR VYRUS JAU IŠSIDALINOT??
DAR TIEK LAIKO IKI PUSFINALIŲ  blink.gif

As gudresne, laukiu pasirodymu ir imsiu kazka is grupiu, ar muzikanta koki, ar sokeja, buna ten nespietnu ir svieziu, nenuciupinetu kaip pagrindiniai va, is ranku i rankas. biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 16, 18:30)
Monikos suknelė dabar irgi kažkaip spalviškai lyg geriau žiūrisi(sakė, kad kažkaip ten išvirkščiai apsirengė biggrin.gif Nelabai supratau).

Apsirenge nugara apsukus i prieki, mol ta suknia specialiai pasiuta, kad abiem pusem galim vilket.
QUOTE(mjforever @ 2015 05 16, 18:40)
aš šiemet kažkaip nieko neklausau, lauksiu konkurso  unsure.gif

As irgi nieko, ne vienos nuorodos, lauksiu sviezia ausim konkurso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 gegužės 2015 - 17:50
QUOTE(linamog @ 2015 05 16, 18:49)
As gudresne, laukiu pasirodymu ir imsiu kazka is grupiu, ar muzikanta koki, ar sokeja, buna ten nespietnu ir svieziu, nenuciupinetu kaip pagrindiniai va, is ranku i rankas. biggrin.gif
----
Apsirenge nugara apsukus i prieki, mol ta suknia specialiai pasiuta, kad abiem pusem galim vilket.

nu tai va, siūlau tą tigrinį lotuliukas.gif Imkit kas nors, anie du tai jau užrezervuoti.
---
aaa, tai vat kaip čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 16, 18:48)
Nu va šitas su gitaryte, tigrinėm kelnikėm ir cepūra blush2.gif  laugh.gif
Maždaug nuo 1:50
https://www.youtube....h?v=duW-PsDbysg

MAKEMAKES smile.gif aš pirma perskaičiau KAKĖ MAKĖ doh.gif lotuliukas.gif (na čia turinčios vaikus supras). Jau visai man kau kau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 16, 18:43)
Neduosi, neduosiu  cool.gif

Ir vėl Jolleee biggrin.gif kasmet su Jumis tenka kovot šiuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 16, 18:56)
MAKEMAKES  smile.gif  aš pirma perskaičiau KAKĖ MAKĖ  doh.gif  lotuliukas.gif  (na čia turinčios vaikus supras). Jau visai man kau kau  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš irgi tik iš kokio trečio karto teisingai perskaičiau tą jų pavadinimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2015 05 16, 18:38)
https://youtu.be/D509S6akMrU
Įtariu, kad jie "lips" aukštai, tik niekaip nesuprantu, patinka jie man ar ne, nes klausau aš jų ir toks nemalonus šiurpulys per kūną eina bijau.gif Dainos mintis, žinoma, išreikšta gerai, ale kažkaip nejauku klausant darosi ir taškas unsure.gif .
Įtariu, čia dėl to, kad nesu siaubo filmų mėgėja.  biggrin.gif

Labai gražiai atrodo norvegė. Suknelė, plaukai wub.gif
Atsakyti
Dabar tik pažiūrėjau norvegus gyvai. Tai tikrai, įvaizdis - superinis. Labai gražiai abu atrodo. Ir kuo toliau, tuo labiau ta daina mane kabina wub.gif

O norvegas laisvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 gegužės 2015 - 18:06
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 16, 19:05)

O norvegas laisvas?

Tą patį norėjau klaust. biggrin.gif
Atsakyti
Britas - mano. Priminimas tik.

Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2015 05 16, 19:08)
Tą patį norėjau klaust. biggrin.gif

turbūt paimtas biggrin.gif O jei savininkė per kokią dieną neatsiras, tai gal bus galima iš naujo imt bigsmile.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 05 16, 19:13)
Britas - mano. Priminimas tik.

lotuliukas.gif Teisingai, pats metas jau primint visom kas ką turi.

Siūlyčiau ir kitoms paskubėt, nebrokykit tigrinio, jis fainas bičas. Nes konkurso dieną, tik moteros beliks. Kažkuriais metais suėjo ir vedėjos laugh.gif
Atsakyti