Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(Selga @ 2015 05 16, 16:49)

šitą dėjo jau berods. Bet kaip jis į ją pasižiūri, kad jinai nematė savo mikrofono lotuliukas.gif Man iš viso toks vaizdas, kad jis ją biškį niekina šiaip jau ax.gif Ir dar kaip susimaivo, kai Monika sako, kad geriau ne vienai ant scenos, nes kažkas palaiko. Demonstruojasi Vaidelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 16 gegužės 2015 - 16:14
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 16, 14:52)
bet kai pagalvoji, kokia auka iš mūsiškių pusės biggrin.gif kas jei jie iš tiesų vienas kito giliai viduje nevirškina iki galo?

o is kur tokios zinios
as tik dabar pradejau sekti ivykius
Atsakyti
Man estai gyvai normaliai dainuoja, o plius ju daina sudetinga.

Baltarusio man daina uz svedo geresne. Abu visiskai popsai, bet tas man smagesnis popsas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 16, 16:09)
Bet kaip jis į ją pasižiūri, kad jinai nematė savo mikrofono lotuliukas.gif  ax.gif

Pasižiūrėjau ir aš doh.gif
Atsakyti
TAI IR VYRUS JAU IŠSIDALINOT??
DAR TIEK LAIKO IKI PUSFINALIŲ blink.gif
Atsakyti
Su kuo vykdyt derybas dėl švedo? Perpirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 16, 16:55)
Su kuo vykdyt derybas dėl švedo? Perpirkčiau  biggrin.gif

tai pasiimk ir viskas
as tokia minti audziu
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 16, 13:49)
Man ir Monikos suknelė lyg geriau atrodo (nors tik nuotraukas žiūrėjau). Nes dera spalviškai prie Vaido marškinių.
Beje, Vaidas su tais marškiniai uch  wub.gif  wub.gif  wub.gif  atrodo. Nors nesu jo mylėtoja  smile.gif
Ir dar pastebėjau, kad Vaido batai gražūs  smile.gif
Monikos batų nenužiūrėjau.
Kaip jie bepyktų, bet išėjo ta aprangos kritika tikrai į naudą.

drinks_cheers.gif Tikrai kritika jiems į naudą išėjo biggrin.gif Vaidas dabar daug geriau atrodo. Tamsūs marškiniai labiau tinka nei buvę šviesūs(šiaip tai dizaineriai juk galėjo pasidomėti spalviniais tipais ir Vaidui parinkti tą liemenės ir marškinių variantą truputį sodresnių spalvų, ar didesnį kontrastą padaryt. Man atrodo ir vaizdas būtų kitas. Tame pirminiame variante jis tarsi pradingo kostiume, matėsi tik Monika.
Monikos suknelė dabar irgi kažkaip spalviškai lyg geriau žiūrisi(sakė, kad kažkaip ten išvirkščiai apsirengė biggrin.gif Nelabai supratau).

Na, žodžiu, dabar jau žymiai geriau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 16, 17:09)
Man iš viso toks vaizdas, kad jis ją biškį niekina šiaip jau ax.gif Ir dar kaip susimaivo, kai Monika sako, kad geriau ne vienai ant scenos, nes kažkas palaiko. Demonstruojasi Vaidelis ax.gif

Man irgi toks jausmas vis neapleidžia jų intervus bežiūrint.

QUOTE(Lapė... @ 2015 05 16, 17:44)
TAI IR VYRUS JAU IŠSIDALINOT??
DAR TIEK LAIKO IKI PUSFINALIŲ  blink.gif

Seniai jau išsidalinti biggrin.gif Monteverte čia pas mus buhalteriją veda, gali pasakyt kokie likučiai euroviziniame sandėlyje laugh.gif

QUOTE(-Delta- @ 2015 05 16, 17:55)
Su kuo vykdyt derybas dėl švedo? Perpirkčiau  biggrin.gif

Stokit į eilę, aš jau norėjau jį paimt prieš kelias dienas, ale paskui savininkė atsirado biggrin.gif

QUOTE(Lapė... @ 2015 05 16, 18:13)
tai pasiimk ir viskas
as tokia minti audziu

ne ne schmoll.gif tokie dalykai čia negalimi schmoll.gif Rezervacijos jau buvo prasidėję prieš kelis mėnesius laugh.gif Nu aš galiu vieną iš savo chebros atiduot. Tik abejoju ar kas nors jo norės lotuliukas.gif
Papildyta:
Paklausiau estų gyvai. Nelabai kaip jie išdainuoja, bet įsivaizdavau, kad bus prasčiau. Man atrodo nuo atrankų patobulėjo šiek tiek. Bet tai ką čia, mūsiškiams su gyvu dainavimu irgi ne idealiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 gegužės 2015 - 17:24
user posted image

komanda tipo, sportbatininkų
Atsakyti
Na, pasakykit, kaip jums norvegai? g.gif
https://youtu.be/D509S6akMrU
Įtariu, kad jie "lips" aukštai, tik niekaip nesuprantu, patinka jie man ar ne, nes klausau aš jų ir toks nemalonus šiurpulys per kūną eina bijau.gif Dainos mintis, žinoma, išreikšta gerai, ale kažkaip nejauku klausant darosi ir taškas unsure.gif .
Įtariu, čia dėl to, kad nesu siaubo filmų mėgėja. biggrin.gif
Atsakyti
aš šiemet kažkaip nieko neklausau, lauksiu konkurso unsure.gif
Atsakyti
nesidaro tai nesidaro
o kas laisvas?? g.gif
Atsakyti