QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 16, 13:49)
Man ir Monikos suknelė lyg geriau atrodo (nors tik nuotraukas žiūrėjau). Nes dera spalviškai prie Vaido marškinių.
Beje, Vaidas su tais marškiniai uch
atrodo. Nors nesu jo mylėtoja
Ir dar pastebėjau, kad Vaido batai gražūs
Monikos batų nenužiūrėjau.
Kaip jie bepyktų, bet išėjo ta aprangos kritika tikrai į naudą.
Tikrai kritika jiems į naudą išėjo
Vaidas dabar daug geriau atrodo. Tamsūs marškiniai labiau tinka nei buvę šviesūs(šiaip tai dizaineriai juk galėjo pasidomėti spalviniais tipais ir Vaidui parinkti tą liemenės ir marškinių variantą truputį sodresnių spalvų, ar didesnį kontrastą padaryt. Man atrodo ir vaizdas būtų kitas. Tame pirminiame variante jis tarsi pradingo kostiume, matėsi tik Monika.
Monikos suknelė dabar irgi kažkaip spalviškai lyg geriau žiūrisi(sakė, kad kažkaip ten išvirkščiai apsirengė
Nelabai supratau).
Na, žodžiu, dabar jau žymiai geriau
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 16, 17:09)
Man iš viso toks vaizdas, kad jis ją biškį niekina šiaip jau
Ir dar kaip susimaivo, kai Monika sako, kad geriau ne vienai ant scenos, nes kažkas palaiko. Demonstruojasi Vaidelis
Man irgi toks jausmas vis neapleidžia jų intervus bežiūrint.
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 16, 17:44)
TAI IR VYRUS JAU IŠSIDALINOT??
DAR TIEK LAIKO IKI PUSFINALIŲ
Seniai jau išsidalinti
Monteverte čia pas mus buhalteriją veda, gali pasakyt kokie likučiai euroviziniame sandėlyje
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 16, 17:55)
Su kuo vykdyt derybas dėl švedo? Perpirkčiau
Stokit į eilę, aš jau norėjau jį paimt prieš kelias dienas, ale paskui savininkė atsirado
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 16, 18:13)
tai pasiimk ir viskas
as tokia minti audziu
ne ne
tokie dalykai čia negalimi
Rezervacijos jau buvo prasidėję prieš kelis mėnesius
Nu aš galiu vieną iš savo chebros atiduot. Tik abejoju ar kas nors jo norės
Papildyta:
Paklausiau estų gyvai. Nelabai kaip jie išdainuoja, bet įsivaizdavau, kad bus prasčiau. Man atrodo nuo atrankų patobulėjo šiek tiek. Bet tai ką čia, mūsiškiams su gyvu dainavimu irgi ne idealiai