Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(Jolleee @ 2015 05 16, 15:14)
repeticijų vaizdus žiūrint, man scena nepatinka  g.gif "vamzdžiais" apkrauta..

O lietuvių pasirodyme, foninis mirgėjimas dainininkus užgožia lens.gif
Kiti aiškiau matosi savo fonuose biggrin.gif

Aš tai įžvelgiu labai daug tamsių fonų, sakyčiau per tamsių g.gif
Todėl tikiuosi, kad čia dar tikrai ne viskas parodyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 05 16, 14:11)
Homovizijos staigmena - lietuviai scenoje parode ir vyru bucini

Pats laikas būtų euroviziją pervadinti į ''Homovizija''  gun_bandana.gif

iš foto net nepanašu, kad jie bučiuotųsi lotuliukas.gif žurnalistų pasvaičiojimai tokiems skaitytojams kaip tamsta, kad galėtų pasispjaudyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 16, 14:36)
Klausausi, tai gyvai daug prasčiau visi nei klipuose unsure.gif

Kur rast estus ir baltarusus gyvai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 16, 15:34)
Kur rast estus ir baltarusus gyvai? 4u.gif

https://www.youtube....h?v=hwqvqkhQe3M
https://www.youtube....h?v=fhJjfaES94M
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 16, 15:31)
iš foto net nepanašu, kad jie bučiuotųsi  lotuliukas.gif žurnalistų pasvaičiojimai tokiems skaitytojams kaip tamsta, kad galėtų pasispjaudyt  biggrin.gif

Atrodo, kad merginos ten sukerta rankomis, o vyrai tik apsikabina. Nuotraukoje akivaizdu-jokio bučinio. schmoll.gif
Taigi "autoritetingi" žurnalistai, panašu, mato kur kas daugiau smile.gif . Čia kaip kaime: vienai bobulei pasirodė/pasigirdo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 16 gegužės 2015 - 14:42
bet kai pagalvoji, kokia auka iš mūsiškių pusės biggrin.gif kas jei jie iš tiesų vienas kito giliai viduje nevirškina iki galo? ir tiek laižiakų mest kas kartą doh.gif lotuliukas.gif taurė jiems priklauso biggrin.gif
Papildyta:
O siaube, mirtininkai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
http://www.delfi.lt/...e.d?id=67988418
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 16, 13:49)
Ir dar pastebėjau, kad Vaido batai gražūs  smile.gif

Prie marškinių prisiderino biggrin.gif . Dabar labai gražiai Vaidas atrodo.
QUOTE(Selga @ 2015 05 16, 15:41)
Atrodo, kad merginos ten sukerta rankomis, o vyrai tik apsikabina. Nuotraukoje akivaizdu-jokio bučinio. schmoll.gif 
Taigi "autoritetingi" žurnalistai, panašu, mato kur kas daugiau smile.gif . Čia kaip kaime: vienai bobulei pasirodė/pasigirdo...

drinks_cheers.gif Bile aistras pakurstyt homofobiškiems lietuviams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 16 gegužės 2015 - 14:54
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 16, 15:52)
bet kai pagalvoji, kokia auka iš mūsiškių pusės biggrin.gif kas jei jie iš tiesų vienas kito giliai viduje nevirškina iki galo? ir tiek laižiakų mest kas kartą doh.gif  lotuliukas.gif taurė jiems priklauso biggrin.gif

Be to, as esu isitikinusi, kad Monikai nepatinka sita daina. Nu jauciu sestuoju pojuciu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 16, 16:12)
Be to, as esu isitikinusi, kad Monikai nepatinka sita daina. Nu jauciu sestuoju pojuciu.

man rodos ir Vaidui dabartinis variantas (tiksliau tai, į ką pavirto pirminė idėja) ne prie širdies. Tiesiog ne jo stilius visiškai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 16, 16:12)

Kai į ją pasigilini, tai iš viso kam ji gali patikti? Šiaip kai fone groja, gal ir įmanoma klausyti, bet kai šitiek kartų ją reikėjo repetuot ir sustyguot, tai apsivemti galima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 16, 13:47)
Tai visa laime, kad repeticija buvo su tikraisiais rubais, o nepaliko mums siurpraizo lotuliukas.gif Vaidas - zyyyymiai geriau.
Man tai svedo daina banali iki panagiu, tikiuos, kad nelaimes schmoll.gif

Ir man svedas banalybiu banalybe, Vaidas daug geriau taip atrodo. Bet kaip man kliuva tie back'u tapsnojimai rankomis sau per sonus. Isvis kazkoks cirkelis tas pasirodymas smile.gif
Atsakyti
Linksmam pasiklausymui mirksiukas.gif :
https://youtu.be/_3mZbEkVGPM
Atsakyti