Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

Aš peržiūrėjau italus ir rusus... Nepatiko nė vieni... g.gif O sako, kad jie vieni iš favoritų. Estai visai nieko. Švedas labiausiai kol kas 4u.gif Man dar Nyderlandų kabinanti smile.gif

Lietuvai prognozuoju patekti į finalą, bet finale kažkur prie galo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reine de beauté: 15 gegužės 2015 - 18:48
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 15, 19:42)
Aš peržiūrėjau italus ir rusus... Nepatiko nė vieni...  g.gif  O sako, kad jie vieni iš favoritų.

Kas sako? Gal tik šiaip, kad neblogai jiems seksis, bet kad laimėtų niekur nemačiau statymų smile.gif Su Rusija dar iš viso neaišku kaip bus, ar galės žmonės objektyviai vertinti, ypač Pabaltijis ax.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...u.d?id=67983364
Atsakyti
Baumila daug geriau atrodo.
Atsakyti
Antra repeticija: https://www.youtube....h?v=4CWy2sBR_RY

Monika su auksiniais bateliais? blink.gif blink.gif blink.gif Ir kas Vaidui darosi su tuo "C'mon Eurovision"? Skaičiau, kad taip jis per kiekvieną pasirodymą šūkauja. Geriau jau to nedarytų, neskanu schmoll.gif
Atsakyti
Šitas pasirodymas man iš pasąmonės susisieja su Aivaro laikais, viskuo. Nieko negaliu padaryt, kaip viena narė sakė - tos dainos taip ir nepamėgau smile.gif Persiprašau, gerbėjos, gal jiems ir pasiseks...
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2015 05 16, 10:52)
Antra repeticija: https://www.youtube....h?v=4CWy2sBR_RY

Monika su auksiniais bateliais?  blink.gif  blink.gif  blink.gif Ir kas Vaidui darosi su tuo "C'mon Eurovision"? Skaičiau, kad taip jis per kiekvieną pasirodymą šūkauja. Geriau jau to nedarytų, neskanu  schmoll.gif

Skaičiau užsienio forume, kad "c'mon eurovision" nuo seno žinomas dalykas, kurio geriau nedaryt, nes žmonėm nepatinka... Nu kokia ten Eurovizija? Susirinkę žmonės iš įvairių pasaulio kampelių. Jei aš ten būčiau salėj, tikrai nesijausčiau, kad aš Eurovizija doh.gif
Atsakyti
Tik dabar pamačiau, kad Gruzijos klipas nerealiai daug peržiūrėtas. Šaunuolė Nina, aš ir už ją sergu wub.gif
Manyčiau, kad laimėtojas nėra aiškus. Net ir švedas. Konkurencija jam didžiulė thumbup.gif
Atsakyti
Ne Lietuvoje gyvenančios - ar leidžia eurovizines dainas per gavarilką?
Atsakyti

O pakoregavus aprangą Vaidas žyyyyyymiai geriau atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 16, 13:27)
O pakoregavus aprangą Vaidas žyyyyyymiai geriau atrodo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Aš dar pagalvojau, kad geras dalykas būtų filmavimas iš viršaus kai jų žvilgsniai eina į viršų per "round and round we go". Vienam video Vaidas ten kažką aiškino filmavimo grupei: "when we look up..."- gal apie tai ir kalbėta g.gif
Nežiūrint visko, kol kas visai nieko pasirodymas. Džiugu, kad iš abiejų eina drive'as thumbup.gif
Atsakyti
Tai visa laime, kad repeticija buvo su tikraisiais rubais, o nepaliko mums siurpraizo lotuliukas.gif Vaidas - zyyyymiai geriau.

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 16, 12:41)
Manyčiau, kad laimėtojas nėra aiškus. Net ir švedas. Konkurencija jam didžiulė thumbup.gif

Man tai svedo daina banali iki panagiu, tikiuos, kad nelaimes schmoll.gif
Atsakyti