Aš peržiūrėjau italus ir rusus... Nepatiko nė vieni... O sako, kad jie vieni iš favoritų. Estai visai nieko. Švedas labiausiai kol kas Man dar Nyderlandų kabinanti
Lietuvai prognozuoju patekti į finalą, bet finale kažkur prie galo...
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 15, 19:42)
Aš peržiūrėjau italus ir rusus... Nepatiko nė vieni... O sako, kad jie vieni iš favoritų.
Kas sako? Gal tik šiaip, kad neblogai jiems seksis, bet kad laimėtų niekur nemačiau statymų Su Rusija dar iš viso neaišku kaip bus, ar galės žmonės objektyviai vertinti, ypač Pabaltijis
Baumila daug geriau atrodo.
Antra repeticija: https://www.youtube....h?v=4CWy2sBR_RY
Monika su auksiniais bateliais? Ir kas Vaidui darosi su tuo "C'mon Eurovision"? Skaičiau, kad taip jis per kiekvieną pasirodymą šūkauja. Geriau jau to nedarytų, neskanu
Monika su auksiniais bateliais? Ir kas Vaidui darosi su tuo "C'mon Eurovision"? Skaičiau, kad taip jis per kiekvieną pasirodymą šūkauja. Geriau jau to nedarytų, neskanu
Šitas pasirodymas man iš pasąmonės susisieja su Aivaro laikais, viskuo. Nieko negaliu padaryt, kaip viena narė sakė - tos dainos taip ir nepamėgau Persiprašau, gerbėjos, gal jiems ir pasiseks...
QUOTE(Pippi @ 2015 05 16, 10:52)
Antra repeticija: https://www.youtube....h?v=4CWy2sBR_RY
Skaičiau užsienio forume, kad "c'mon eurovision" nuo seno žinomas dalykas, kurio geriau nedaryt, nes žmonėm nepatinka... Nu kokia ten Eurovizija? Susirinkę žmonės iš įvairių pasaulio kampelių. Jei aš ten būčiau salėj, tikrai nesijausčiau, kad aš Eurovizija
Tik dabar pamačiau, kad Gruzijos klipas nerealiai daug peržiūrėtas. Šaunuolė Nina, aš ir už ją sergu
Manyčiau, kad laimėtojas nėra aiškus. Net ir švedas. Konkurencija jam didžiulė
Ne Lietuvoje gyvenančios - ar leidžia eurovizines dainas per gavarilką?
O pakoregavus aprangą Vaidas žyyyyyymiai geriau atrodo
QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 16, 13:27)
O pakoregavus aprangą Vaidas žyyyyyymiai geriau atrodo
Aš dar pagalvojau, kad geras dalykas būtų filmavimas iš viršaus kai jų žvilgsniai eina į viršų per "round and round we go". Vienam video Vaidas ten kažką aiškino filmavimo grupei: "when we look up..."- gal apie tai ir kalbėta
Nežiūrint visko, kol kas visai nieko pasirodymas. Džiugu, kad iš abiejų eina drive'as
Tai visa laime, kad repeticija buvo su tikraisiais rubais, o nepaliko mums siurpraizo Vaidas - zyyyymiai geriau.
Man tai svedo daina banali iki panagiu, tikiuos, kad nelaimes
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 16, 12:41)
Man tai svedo daina banali iki panagiu, tikiuos, kad nelaimes