Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(Nura @ 2015 05 19, 17:54)
Negaliu patikėti, kad JAU šiandien vėl girdėsime Užkuraitį su kasmetine frazė "Sveiki, lrt žiūrovai, aš Darius Užkuraitis ir čia 60toji Eurovizija". Kaip laukiu bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aha biggrin.gif Atrodo, tik neseniai pernykšę EV stebėjom, o jau metai praėjo. Bet man dar iki galo taip ir neaišku kaip čia bus su Užkuraičiu. Juk pernai sakė paskutinis jo kartas EV komentatoriaus kėdėje. Aš tai visai nenorėčiau, kad pasikeistų komentatorius. Man kažkaip Eurovizija neatsiejama nuo Užkuraičio balso už kadro biggrin.gif

QUOTE(Selga @ 2015 05 19, 18:24)
Macnas tu pone, o aš gi jubiliejui dar niekaip neapsirūpinusi- laikas į parduotuvę nubėgt  doh.gif

lotuliukas.gif Dar valanda yra. Aš jau apsirūpinus sėdžiu.

Pernai, pamenu, per kažkurį pusfinalį sm'as užlūžo. Gal šiais metais taip nebus biggrin.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 19, 20:48)
Linkytė irgi de Linque jau virtusi biggrin.gif

Ne man tokius dalykus suprast doh.gif
Papildyta:
Nu tai prisipažinkit kieno diedai šiandien dainuos? biggrin.gif

O golden bojus šiandien? bigsmile.gif
Atsakyti
Ar ruošitės kokių skanėstų šiam vakarui? bigsmile.gif Aš mąstau, kad per pusfinalius gal susilaikysiu, o per finalą jau pasidarysiu balių su vynu ir sumuštiniais kokiais mandresniais. Sugriešysiu bevalgydama vėlai vakare, ale Eurovizija gi kaip antros Kalėdos biggrin.gif

Aha, golden bojus šiandien, man rodos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nura: 19 gegužės 2015 - 20:08
QUOTE(Nura @ 2015 05 19, 21:07)
Ar ruošitės kokių skanėstų šiam vakarui? bigsmile.gif Aš mąstau, kad per pusfinalius gal susilaikysiu, o per finalą jau pasidarysiu balių su vynu ir sumuštiniais kokiais mandresniais. Sugriešysiu bevalgydama vėlai vakare, ale Eurovizija gi kaip antros Kalėdos biggrin.gif
--
Aha, golden bojus šiandien, man rodos thumbup.gif

lotuliukas.gif Aš tai savo mėgstamiausių morkų salotų bliūdą pasidariau biggrin.gif Dar nežinau ar kimšiu vyną ar ir be jo bus linksma. Na, bet jei golden bojus bus, tai gal nei vynelio neprireiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Repetuokit judesiukus, šoksim kartu su golden bojum sokiai.gif
Atsakyti
Kas tas goldenbojus? blush2.gif Visom reikalingas, o as net nezinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 19 gegužės 2015 - 20:19
Labas vakaras 4u.gif Kur buvus, kur nebuvus, prisijungiu ir aš prie SM Eurovizijos žiūrėtojų drinks_cheers.gif Šiemet žiūrėsiu EV tinkamai neatlikusi namų darbų, vos vieną kitą dainą žinau, kol kas manau, kad laimėti didžiausius šansus turi švedai. Ir lietuvaičius palaikau, Vaidutis nuo senų laikų gražus, daina irgi smagi, o dar didelis džiaugsmas, kad Vaido ir Monikos back'as irgi nuo seno mylimas Jurijus wub.gif https://www.youtube....h?v=hQou5EctPfI
Gražaus vaikino Eurovizijai dar nenusižiūrėjau, tikiuosi, kad šįvakar susipažinsiu su kokiu flirt.gif O gal iškart kurią seną simpatiją imt...? g.gif rolleyes.gif

Pasvarstysiu apie tai, bėgu ruoštis, puoštis, laukiam didžiojo vakaro!!! clap_1.gif Darbo kalendoriuj Eurovizijos dienos buvo raudonai apibrauktos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 19, 20:19)
Kas tas goldenbojus? blush2.gif Visom reikalingas, o as net nezinau doh.gif

nesakys jos, sau užsislėpusios laiko schmoll.gif
Atsakyti
Štai golden bojus dar žinomas, kaip king of fun cool.gif
https://www.youtube....h?v=BQNNtbdZ4Zg
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 19, 21:50)

Aj jo, zinau. Anas baisiai pienius dar, nors atrodo vyras jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 19, 21:07)
Nu tai prisipažinkit kieno diedai šiandien dainuos? biggrin.gif

O golden bojus šiandien? bigsmile.gif

mano belgiokas
ne siandien
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2015 05 19, 21:21)
Labas vakaras 4u.gif Kur buvus, kur nebuvus, prisijungiu ir aš prie SM Eurovizijos žiūrėtojų

Smagu, kad prisijungi mirksiukas.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 19, 21:50)

Aha, bet šitame video jo gerumas neatsiskleidžia laugh.gif Kažkuri buvo įmetus repeticijos video, tai ten jis pliumpsi ant tos scenos su auksiniais patiunintais batais su sparneliais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 19, 21:15)
Repetuokit judesiukus, šoksim kartu su golden bojum sokiai.gif

nu baiki, ne siandien
Atsakyti