Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(Nura @ 2015 05 19, 09:17)
Naujausi Monvaido (kaip sakė MJforever biggrin.gif ) pasisakymai.

http://www.15min.lt/...kams-124-503986

Monika nieko rišlaus nesugeba pasakyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 19, 10:41)
Monika nieko rišlaus nesugeba pasakyt...  doh.gif

Bet atrodo gan dailiai. smile.gif
Atsakyti
Kaip aš sergu šiandien už savo gražuolę ax.gif https://www.youtube....h?v=9_h6KeMKldA Eis paskutinė ir padarys bombą ax.gif

Dar labai sergu už Baltarusiją, Belgiuką savo biggrin.gif Estoniją, nu ir Finams sėkmės linkiu, tegu sau džiaugiasi pankiokai bigsmile.gif
Atsakyti
as paziuresiu pusfinalius jei neuzmigsiu
ir nuspresiu uz ka sirgsiu
Atsakyti
Man pirmas pusfinalis atrodo gerokai silpnesnis už antrą. Nelabai mums tuo klausimu pasisekė, nes šįvakar , manau, būtume turėję kur kas daugiau šansų patekti į finalą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2015 05 19, 16:27)
Man pirmas pusfinalis atrodo gerokai silpnesnis už antrą. Nelabai mums tuo klausimu pasisekė, nes šįvakar , manau, būtume turėję kur kas daugiau šansų patekti į finalą.  unsure.gif

Nedėkit į batus mirksiukas.gif Antrame irgi ne viena lievakiška dainytė, plius ne kaip gyvai atliekama ax.gif Ir pagal balsavimus kiek žiūrėjau, tai dėl antro pusfinalio nėra taip išskirti favoritai kaip pirmame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2015 05 19, 15:27)
Man pirmas pusfinalis atrodo gerokai silpnesnis už antrą. Nelabai mums tuo klausimu pasisekė, nes šįvakar , manau, būtume turėję kur kas daugiau šansų patekti į finalą.  unsure.gif

Pateksim laisvai, vien del kaimyniško/emigrantiško balsavimo
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 19, 17:42)

As irgi manau, kad pateksim, nes man labai sie metai pilki unsure.gif
Atsakyti
Negaliu patikėti, kad JAU šiandien vėl girdėsime Užkuraitį su kasmetine frazė "Sveiki, lrt žiūrovai, aš Darius Užkuraitis ir čia 60toji Eurovizija". Kaip laukiu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 19, 16:35)
Nedėkit į batus mirksiukas.gif

thumbup.gif

Taip, tai šiek tiek ramina. smile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 19, 17:48)
As irgi manau, kad pateksim, nes man labai sie metai pilki unsure.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Nura @ 2015 05 19, 17:54)
Negaliu patikėti, kad JAU šiandien vėl girdėsime Užkuraitį su kasmetine frazė "Sveiki, lrt žiūrovai, aš Darius Užkuraitis ir čia 60toji Eurovizija". Kaip laukiu bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aš irgi kasmet šio konkurso kaip kokio krepšinio čempionato laukiu wub.gif biggrin.gif
Macnas tu pone, o aš gi jubiliejui dar niekaip neapsirūpinusi- laikas į parduotuvę nubėgt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 19 gegužės 2015 - 17:36
QUOTE(Nura @ 2015 05 19, 17:54)
Negaliu patikėti, kad JAU šiandien vėl girdėsime Užkuraitį su kasmetine frazė "Sveiki, lrt žiūrovai, aš Darius Užkuraitis ir čia 60toji Eurovizija". Kaip laukiu bigsmile.gif  bigsmile.gif

būčiau pražiopsojus
user posted image
Atsakyti

? Tai tuomet kasmet patektume biggrin.gif
Atsakyti