Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 21:03)
Pažiūrėkit į Vaido reakciją 1:36min
https://www.youtube....h?v=XKSCCGnNI40

koks mat sto za ja user posted image. Man jis daugeliu prasmių lievai pasirodydavo, o šio dėmesio testo matyti jo garbėtroška neišneš.
Atsakyti
labas smile.gif ale greit ta EV atėjo, tik dabar susivokiau, kad Martiniu net neapsirūpinau laugh.gif
QUOTE(BevardeX @ 2015 05 12, 12:03)
Rusiškam psl. va kokia klaidelė, kažin ne lemtinga vieta mūsiškiams?

o nuo kada jau jie čia tokie pranašai? doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 12:49)
Taip išeina, nes net dainingieji italai padaro pertraukų Eurovizijoje, o mes vis traukiame visokius iš rūsio ir vežame parodyti, o kaipgis, tokie dainorėliai

Lietuvai pertrauka nepadėtų biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 14, 19:07)
Bet jau šito vyrioko sudėjimas, tai
Vien dėl pečių jį paimčiau

ne nu doh.gif kažkada gi dėl pečių ir kritikavai jį biggrin.gif

QUOTE(Jolleee @ 2015 05 15, 15:09)
Žiūriu ne aš viena tokia godi  bigsmile.gif  su dviem prigriebtais  biggrin.gif

nu aš irgi du prigriebus biggrin.gif ale kadangi vienas būgnininkas, tai nesiskaito, mažai gi rodysis, tai jis tik kaip pusė užsiskaito laugh.gif biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 16, 13:15)
Va tokius ėjimus aš laikau pigiais

drinks_cheers.gif pigūs ir neskanūs, bet tokie triukai sueina, gi gėjų festivalis ten..

QUOTE(mjforever @ 2015 05 17, 18:18)
gražūs šiandien

labai gražiai atrodė smile.gif galėtų taip ir dainuot.. nelabai dainą atitinka, bet bent jau stilingai atrodytų...

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 17, 19:17)
Man, pavyzdžiui, irgi būtų daug įdomesnė Eurovizija, jeigu visos šalys savom kalbom dainuotų. Arba įvestų kuriais nors metais tokią vienkartinę taisyklę

nu tai bet neteisinga būtų - kokios Vokietijos visada negražios dainos tada būtų... visai nedaininga kalba biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 18, 12:23)
Maniau, kad bus kažkas panašaus: dėl ko mes nepateksime į finalą?

lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 18:14)
drinks_cheers.gif
Aš nesuprantu kaip jis pavirto į tokį atstumiantį žmogų doh.gif Per "Dangų" man jis vienas mėgstamiausių būdavo. Toks paprastas, savas bičas, kiek pamenu. O dabar...

greit apėmė sužvaigždėjimas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 18, 21:36)
ale greit ta EV atėjo, tik dabar susivokiau, kad Martiniu net neapsirūpinau laugh.gif
---
ne nu  doh.gif kažkada gi dėl pečių ir kritikavai jį 
--
nu aš irgi du prigriebus biggrin.gif ale kadangi vienas būgnininkas, tai nesiskaito, mažai gi rodysis, tai jis tik kaip pusė užsiskaito

Tai dar viena diena yra irnesakyk.gif
---
Rimtai? laugh.gif Tai reiškia, šiais metais nieko geresnio nėra, jei jau šitą užskaičiau blush2.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 20:41)

Rimtai? laugh.gif Tai reiškia, šiais metais nieko geresnio nėra, jei jau šitą užskaičiau blush2.gif

taip biggrin.gif ten dar tokia fotkė buvo iš kažkokio baseino biggrin.gif blush2.gif

ne, kad liūdesys šiemet EV, tai tikrai nesiginčysiu biggrin.gif drinks_cheers.gif net maniškiai tokie iš bėdos paimti biggrin.gif galvojau iškeisiu į ką geresnio, ale taip ir neatsirado į ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 18, 21:50)
taip biggrin.gif ten dar tokia fotkė buvo iš kažkokio baseino biggrin.gif blush2.gif
--
ne, kad liūdesys šiemet EV, tai tikrai nesiginčysiu biggrin.gif drinks_cheers.gif net maniškiai tokie iš bėdos paimti biggrin.gif galvojau iškeisiu į ką geresnio, ale taip ir neatsirado į ką biggrin.gif

Prisimenu dabar hihihi.gif Bet ten lyg dar vienas buvo, kuris geriau atrodė, tai su tuo kitu lyginau laugh.gif
---

Aš austrus irgi bandos jausmo vedina pasiėmiau. Daina patiko, tai taip ir užsiliko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 21:00)
Prisimenu dabar hihihi.gif Bet ten lyg dar vienas buvo, kuris geriau atrodė, tai su tuo kitu lyginau laugh.gif

koks ten kitas, Denis nebent, kuris pastoviai į akis visur lenda laugh.gif
Atsakyti
nu tai bet neteisinga būtų - kokios Vokietijos visada negražios dainos tada būtų... visai nedaininga kalba biggrin.gif

Kodėl nedaininga? "Eins, zwei, polizei" dainavo visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 18, 21:05)
Kodėl nedaininga? "Eins, zwei, polizei" dainavo visi  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va, ties tuo ir baigiasi dainingumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 18, 20:36)

Na, austrai irgi vokiškai dainuotų. lotuliukas.gif Nežinau, iš kur tas stereotipas, kad vokiečių kalba negraži. g.gif Ji netgi labai melodinga, jei nėra šaržuojama.

O dėl Vaido ir Monikos: na, sprendžiant iš to, kad užsienyje ESC fanams labai smalsu pora jie ar ne, tai gal visa ta PR strategija veikia. Ir šiaip man žiūrint interviu (tiesa, mačiau tik angliškus) susidaro įspūdis, kad Monika labai nejaukiai jaučiasi (ypač iš pradžių) ir nelabai geba/žino/supranta, ką turėtų atsakyti. Todėl Vaidas, kuris geba bendrauti gan lengvai (tokiuose dalykuose kaip ESC bendravimas su geras bendravimas su spauda yra būtinas), tarsi imasi iniaciatyvos... Bent jau man susidaro toks vaizdas. Įsimylėjęs jis save ar ne - čia jau kitas klausimas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R/K @ 2015 05 18, 22:08)
Na, austrai irgi vokiškai dainuotų.  lotuliukas.gif Nežinau, iš kur tas stereotipas, kad vokiečių kalba negraži. g.gif Ji netgi labai melodinga, jei nėra šaržuojama.

O dėl Vaido ir Monikos: na, sprendžiant iš to, kad užsienyje ESC fanams labai smalsu pora jie ar ne, tai gal visa ta PR strategija veikia. Ir šiaip man žiūrint interviu (tiesa, mačiau tik angliškus) susidaro įspūdis, kad Monika labai nejaukiai jaučiasi (ypač iš pradžių) ir nelabai geba/žino/supranta, ką turėtų atsakyti. Todėl Vaidas, kuris geba bendrauti gan lengvai (tokiuose dalykuose kaip ESC bendravimas su geras bendravimas su spauda yra būtinas), tarsi imasi iniaciatyvos... Bent jau man susidaro toks vaizdas. Įsimylėjęs jis save ar ne - čia jau kitas klausimas. lotuliukas.gif

"mes su Monika nesame pora",- Jacob Baumila sako šiandien fb
Atsakyti
O prie ko jis Jacob feisbuke užsivadinęs? biggrin.gif
Atsakyti

Na kodėl? smile.gif Mano nerealusis vokiečių gabaliokas ax.gif https://youtu.be/uPMHzPBrZeI
Atsakyti