Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 20:53)
Man tai kažkaip neatrodo, kad jam Monika kaip moteris patiktų. Atvirkščiai netgi sakyčiau kažkuo prastesne laiko.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 20:56)
Netgi įtarčiau, kad jis su Monika visai nenorėjo to dueto sudaryti, bet buvo priverstas povandeninių srovių t.y. prodiuserių. Tylos, greičiausiai smile.gif

Aš irgi panašiai galvoju. Realiai jų abiejų dainos turėjo iškristi panašiu laiku, bet tada neiškrito nei viena daina (o stebukle biggrin.gif ) , o jų duetas realiai išgelbėjo juos abu nuo iškritimo.
Atsakyti
Pažiūrėkit į Vaido reakciją 1:36min
https://www.youtube....h?v=XKSCCGnNI40
Atsakyti
Netgi įtarčiau, kad jis su Monika visai nenorėjo to dueto sudaryti, bet buvo priverstas povandeninių srovių t.y. prodiuserių. Tylos, greičiausiai smile.gif

Jiems buvo pasakyta, kad dviese jie atrodo geriau nei atskirai ir tai vienintelis ju sansas vaziuot i EV. Man atrodo, kad Baumila labai noretu vienas ten spinduliuoti, gerti demesi, blykstes ir su niekuo nesidalinti slove, nu bet va, neiseina taip... biggrin.gif
Atsakyti

Na bet tai negi gali per prievartą sulipdyt? Su Mija juk nenorėjo dainuot ir nereikėjo g.gif (ar Mia su juo nenorėjo, nebepamenu jau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 gegužės 2015 - 20:03
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 21:03)

Siusia... lotuliukas.gif O kad savo mikrofona arciau pakist, tai neklystanciajam genijui nedasuto? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 18 gegužės 2015 - 20:06
QUOTE(linamog @ 2015 05 18, 21:05)
Siusia... lotuliukas.gif O kad savo mikrofona arciau pakist, tai neklystanciajam genijui nedasuto? doh.gif

Jis kišo, aš mačiau tą video iš kito kampo, ten matosi. Jis man regis pats nematė, kad yra kitas mikrafas cool.gif Bet gi lengviau jam buvo ją apvaryti, tipo jinai nematė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 21:03)
Na bet tai negi gali per prievartą sulipdyt? Su Mija juk nenorėjo dainuot ir nereikėjo g.gif (ar Mia su juo nenorėjo, nebepamenu jau).

Tikriausiai Monika ėmė katučių ploti ir šokinėti už duetą, o kadangi ji irgi komisijoje turi protekciją, tai ir sulipdė. Pamenate kaip ji vaipėsi, kad labai graži daina, kaip jai patinka biggrin.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif šitas geras

O gal Monika visiškas "labanaktis" biggrin.gif ? Turiu tokią pažįstamą, na, kluikų kluika, tai mano reakcija būna panaši, kai tenka turėt su ja bendrų reikalų cool.gif
Atsakyti

Nu jo.. rolleyes.gif Vat būtent iš tokių momentų ir susidaro bendras vaizdas. Toks įspūdis, kad Monika šalia Vaido kaip šalia kokio griežto dėstytojo jaučiasi, kad bet kuriuo momentu jis ją gali sumenkint. Dėl to gal ir kalbėt daugiau bijo biggrin.gif
Atsakyti
Akivaizdu viena, kad negalima daryti tokių "bajerių". Komisija ir prodiuseriai labai pasišiko. Turi važiuoti visiškai susigroję, vienas kitą mėgstantys ar net milintys žmonės, o ne taip tep lep, sulipdėm rolleyes.gif Beveik tas pats, kas leisti visokius iš rūsio
Dabar gi kas gaunasi? Nėra sutarimo pas juos tarpusavy, nėra iš mūsų pilno palaikymo jiems, nes ir mums, žiūrovams nepatinka arba bent jau nemažai daliai nepatinka.

Gražu žiūrėti šiemet į latvius kaip palaiko Aminatą, nes tikriausiai iš širdies nusiuntė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 18 gegužės 2015 - 20:22
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 18, 21:22)
Akivaizdu viena, kad negalima daryti tokių "bajerių". Komisija ir prodiuseriai labai pasišiko. Turi važiuoti visiškai susigroję, vienas kitą mėgstantys ar net milintys žmonės, o ne taip tep lep, sulipdėm rolleyes.gif Beveik tas pats, kas leisti visokius iš rūsio
Dabar gi kas gaunasi? Nėra sutarimo pas juos tarpusavy, nėra iš mūsų pilno palaikymo jiems, nes ir mums, žiūrovams nepatinka arba bent jau nemažai daliai nepatinka.
--
Gražu žiūrėti šiemet į latvius kaip palaiko Aminatą, nes tikriausiai iš širdies nusiuntė g.gif

Būtent. jei jau siunčia duetą, tai tikrai taip ir turėtų būti drinks_cheers.gif
--

O ta Aminata latvė ar užsienietė gyvenanti Latvijoj? Nes kiek įžiūrėjau, tai lyg mulatė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 gegužės 2015 - 20:25
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 21:24)
Būtent. jei jau siunčia duetą, tai tikrai taip ir turėtų būti drinks_cheers.gif
--

O ta Aminata latvė ar užsienietė gyvenanti Latvijoj? Nes kiek įžiūrėjau, tai lyg mulatė?

Mama jos latvė, tėtis iš Afrikos. Nesidomėjau kur ji gimė, kur gyveno daugiau, bet bent pusiau iš genų ji latvė smile.gif
Atsakyti

Mano išvada- ARTISTAS ir tiek. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 18 gegužės 2015 - 20:29