Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

O jetau o jetau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 18:14)
Ir koks jau ten boy'jus - čia jau visas dėdulis pagal sudėjimą biggrin.gif

turbūt jumi teks imt savo DĖDULĘ lotuliukas.gif
Atsakyti
Vajetkau, matyt, cipsu megejas...
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl varot ant baumilinio g.gif nu normalus jis visai bičas.
Neprivalo gi su Monika būt 24/7. Šiaip gal Monika tarkim apykvailė, su anglų kalba nekas, tai ir neduoda jai reikštis. Prisiminkim Monikos išsišokimus FB, kai siūlė "mint lauk visoms vištoms riešuto dydžio smegenimis" ir pan. Vaido FB paskyroje nieko panašaus nemačiau.
Todėl ir galvoju, gal Vaidas tiesiog nepasitiki Monika, todėl ją ir laiko antram plane. Aš irgi taip daryčiau tongue.gif
Šiaip stebiuosi jūsų "palaikymu" Linkytei, kai šitiek varymo buvo ant jos. "Vargšė nuskriaustoji" klijonkë cool.gif

Mano vyras išvis sako, galėtų Vaidas po pirmo priedainio nuspirt tą Moniką nuo scenos, užsidėt skrybėliuką ir pabaigt dainą pop country stiliumi, na tokiu, koks pirminis jos variantas ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 18, 19:29)
Mano vyras išvis sako, galėtų Vaidas po pirmo priedainio nuspirt tą Moniką nuo scenos, užsidėt skrybėliuką ir pabaigt dainą pop country stiliumi, na tokiu, koks pirminis jos variantas ir buvo  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aptartuose video jie atsakinėjo į lietuvių žurnalisto klausimus, tai ta anglų neturi reikšmės biggrin.gif jis beveik nedavė jai pasireikšt, kita vertus, nelabai jai sekas rišliai mintį suregzt
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 19:14)
drinks_cheers.gif
Aš nesuprantu kaip jis pavirto į tokį atstumiantį žmogų doh.gif Per "Dangų" man jis vienas mėgstamiausių būdavo. Toks paprastas, savas bičas, kiek pamenu. O dabar...

Tai gal dėl operacijų? Tipo dabar gražuolis ir labai savimi pasitiki?
Papildyta:
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 19:41)
Fanės, tai fanės, bet niekas golden bojaus ir nepanoro pasiimti unsure.gif

Ekchem... mano vyras sakė visai imtų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 18, 20:29)
Mano vyras išvis sako, galėtų Vaidas po pirmo priedainio nuspirt tą Moniką nuo scenos, užsidėt skrybėliuką ir pabaigt dainą pop country stiliumi, na tokiu, koks pirminis jos variantas ir buvo  biggrin.gif

Oho blink.gif
O aš daryčiau prielaidą, kad jam galimai Monika ir patikti ėmė. Bučiniai bučiniais, ale, pagalvokim, ko kartais vyrai nepadaro, kai eiga krypsta ne taip, kaip jiems norisi blush2.gif .
Kaip sena bobulė, sakyčiau, kad dažniausias žingsnis pademonstruoti savo įžeistą vyriškąjį ego: tu man dzin- yra kitų. tongue.gif Juokauju žinoma, bet kas gali garantuoti, kad šis variantas gali būti atmestas. smile.gif
Atsakyti
Man tai kažkaip neatrodo, kad jam Monika kaip moteris patiktų. Atvirkščiai netgi sakyčiau kažkuo prastesne laiko.
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 19:48)
O jetau o jetau doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(eglegle @ 2015 05 18, 19:49)
turbūt jumi teks imt savo DĖDULĘ  lotuliukas.gif

nu, moteros, baikit juokus lotuliukas.gif
Bet tai griūk iš klumpių - niekaip nepatikėčiau, kad jam tik 16 doh.gif Tai reiškia bojus vistik, ne dėdulė. King of fun, žodžiu laugh.gif

QUOTE(-Delta- @ 2015 05 18, 20:29)
Vaido FB paskyroje nieko panašaus nemačiau.
--
Todėl ir galvoju, gal Vaidas tiesiog nepasitiki Monika, todėl ją ir laiko antram plane. Aš irgi taip daryčiau  tongue.gif 
Šiaip stebiuosi jūsų "palaikymu" Linkytei, kai šitiek varymo buvo ant jos.  "Vargšė nuskriaustoji" klijonkë  cool.gif

Nu kad buvo ir pas Vaidulį perliukų. Ir dar ne tokių, man atrodo. Ir ne tik Fb, bet ir youtube kažkokiam užsieniečiui gyvenimo tiesas, dėl ano pareikštos neigiamos nuomonės apie dainą, dėstė biggrin.gif Paskui gi aiškino, kad kažkas įsilaužė į jo youtube kanalą ir prirašinėjo jo vardu ( hihihi.gif ) O tas "įsilaužėlis", tai su visais triaukščiais keiksmais buvo pavaręs biggrin.gif
--
Tai kad nelabai čia kas tą palaikymą reiškia. O asmeniškai aš, tai nevariau ant jos. Šiaip jau netikiu, kad juos ten per prievartą sulipdė į porą. Vaidas būtų nenorėjęs - turbūt nebūtų ir lipdę. Kad ir kokia jam ta Monika atrodytų, bet gi galėtų džentelmeniškiau elgtis, taigi ne gezas koks.
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 20:53)
Man tai kažkaip neatrodo, kad jam Monika kaip moteris patiktų. Atvirkščiai netgi sakyčiau kažkuo prastesne laiko.

Man irgi panasu i tai. Monika jam prascioke, prisiplakele.
Atsakyti
Netgi įtarčiau, kad jis su Monika visai nenorėjo to dueto sudaryti, bet buvo priverstas povandeninių srovių t.y. prodiuserių. Tylos, greičiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 18, 20:51)
Tai gal dėl operacijų? Tipo dabar gražuolis ir labai savimi pasitiki?

Neįsivaizduoju. Bet tai dėl ko daugiau? biggrin.gif

QUOTE(Selga @ 2015 05 18, 20:52)
O aš daryčiau prielaidą, kad jam galimai Monika ir patikti ėmė. Bučiniai bučiniais, ale, pagalvokim, ko kartais vyrai nepadaro, kai eiga krypsta ne taip, kaip jiems norisi blush2.gif .
Kaip sena bobulė, sakyčiau, kad dažniausias žingsnis pademonstruoti savo įžeistą vyriškąjį ego: tu man dzin- yra kitų. tongue.gif  Juokauju žinoma, bet kas gali garantuoti, kad šis variantas  gali būti atmestas. smile.gif

lotuliukas.gif nu būna gyvenime ir taip biggrin.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 20:53)

Vat aš irgi labiau link šito varianto linkstu. Bent jau bežiūrint jų video toks vaizdas susidaro.
Atsakyti