Pažiūrėjau vieną video, tai kai Vaido paklausė, ar jie dar nebuvo susipykę, jis pradėjo kažką mygti ir nesąmones šnekėt ne į temą... Ir šiaip Monikai neleido šnekėt ir ją perrėkdavo nuolat...
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 18, 19:07)
Pažiūrėjau vieną video, tai kai Vaido paklausė, ar jie dar nebuvo susipykę, jis pradėjo kažką mygti ir nesąmones šnekėt ne į temą... Ir šiaip Monikai neleido šnekėt ir ją perrėkdavo nuolat...
Aš nesuprantu kaip jis pavirto į tokį atstumiantį žmogų Per "Dangų" man jis vienas mėgstamiausių būdavo. Toks paprastas, savas bičas, kiek pamenu. O dabar...
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 18:50)
Per tą visą eurovizinį maratoną, palaipsniui pakeičiau nuomonę apie juos abu. Anksčiau galvojau, kad Vaidas normalesnis nei Monika, bet dabar manau visiškai priešingai.
Aš manau, kad tokio jo elgesio motyvai gali būti labai įvairūs.
Tikėtina, kad rodydamas dėmesį "juodojo dūmo" mergužėlei tokiu būdu jis "jama" Vokietijos balsus ieškodamas gerbėjų šioje šalyje. Man seniai jau susidarė įspūdis, kad jis -žaidėjas-strategas. Ėjimas žirgu, tsakant.
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 19:16)
Tikrai sunkus žmogus ir labai egocentriškas matosi.
Man įdomiausia, kodėl draugai nieko jam nepasako. Na netikiu, kad nemato(o gal tikrai nemato? ) Tas egocentrizmas gal netrukdytų, jei jis čia būtų vienas atvykęs. Bet kai dviese, tai žiauriai matosi. Galėtų gi biškį valdytis
QUOTE(Selga @ 2015 05 18, 19:18)
Aš manau, kad tokio jo elgesio motyvai gali būti labai įvairūs.
Tikėtina, kad rodydamas dėmesį "juodojo dūmo" mergužėlei tokiu būdu jis "jama" Vokietijos balsus ieškodamas gerbėjų šioje šalyje. Man seniai jau susidarė įspūdis, kad jis -žaidėjas-strategas. Ėjimas žirgu, tsakant.
Bala nematė su ta vokiete, gal iš tiesų ji jam patinka? ), bet kai tame antrame video Monika akivaizdžiai palikta antrame plane, tai nei šis, nei tas
Tiek prižvengiau iš jūsų ketinimų repetuot, kad net visą įstengiau išklausyt (kelnės super)
QUOTE(eglegle @ 2015 05 18, 19:30)
Tiek prižvengiau iš jūsų ketinimų repetuot, kad net visą įstengiau išklausyt (kelnės super)
nu va, golden bojus tuoj fanų grupelę susirinks
pala, man dukra sufleruoja, kad anam izraelikui tik 16 metukų?
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 20:41)
Fanės, tai fanės, bet niekas golden bojaus ir nepanoro pasiimti
jezusmarija, da apkaltins... kuom nors
QUOTE(eglegle @ 2015 05 18, 19:40)
pala, man dukra sufleruoja, kad anam izraelikui tik 16 metukų?
Kieeek? O jetau, traukiam rankas nuo ano tada.
Nadav Guedj from Israel is one of the youngest participants in this years Eurovision Song Contest. 16 years is the age when people go out and enjoy their lives with their friends.