Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

Pažiūrėjau vieną video, tai kai Vaido paklausė, ar jie dar nebuvo susipykę, jis pradėjo kažką mygti ir nesąmones šnekėt ne į temą... Ir šiaip Monikai neleido šnekėt ir ją perrėkdavo nuolat... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 18, 19:07)
Pažiūrėjau vieną video, tai kai Vaido paklausė, ar jie dar nebuvo susipykę, jis pradėjo kažką mygti ir nesąmones šnekėt ne į temą... Ir šiaip Monikai neleido šnekėt ir ją perrėkdavo nuolat...  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Aš nesuprantu kaip jis pavirto į tokį atstumiantį žmogų doh.gif Per "Dangų" man jis vienas mėgstamiausių būdavo. Toks paprastas, savas bičas, kiek pamenu. O dabar...
Atsakyti
Tikrai sunkus žmogus ir labai egocentriškas matosi.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 18:50)
Per tą visą eurovizinį maratoną, palaipsniui pakeičiau nuomonę apie juos abu. Anksčiau galvojau, kad Vaidas normalesnis nei Monika, bet dabar manau visiškai priešingai.

Aš manau, kad tokio jo elgesio motyvai gali būti labai įvairūs. g.gif
Tikėtina, kad rodydamas dėmesį "juodojo dūmo" mergužėlei tokiu būdu jis "jama" Vokietijos balsus ieškodamas gerbėjų šioje šalyje. Man seniai jau susidarė įspūdis, kad jis -žaidėjas-strategas. Ėjimas žirgu, tsakant. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 18 gegužės 2015 - 18:19
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 19:16)
Tikrai sunkus žmogus ir labai egocentriškas matosi.

Man įdomiausia, kodėl draugai nieko jam nepasako. Na netikiu, kad nemato(o gal tikrai nemato? doh.gif ) Tas egocentrizmas gal netrukdytų, jei jis čia būtų vienas atvykęs. Bet kai dviese, tai žiauriai matosi. Galėtų gi biškį valdytis rolleyes.gif

QUOTE(Selga @ 2015 05 18, 19:18)
Aš manau, kad tokio jo elgesio motyvai gali būti labai įvairūs. g.gif
Tikėtina, kad rodydamas dėmesį "juodojo dūmo" mergužėlei tokiu būdu jis "jama" Vokietijos balsus ieškodamas gerbėjų šioje šalyje. Man seniai jau susidarė įspūdis, kad jis -žaidėjas-strategas. Ėjimas žirgu, tsakant.  cool.gif

Bala nematė su ta vokiete, gal iš tiesų ji jam patinka? biggrin.gif ), bet kai tame antrame video Monika akivaizdžiai palikta antrame plane, tai nei šis, nei tas unsure.gif
Atsakyti
Tiek prižvengiau iš jūsų ketinimų repetuot, kad net visą įstengiau išklausyt (kelnės super) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2015 05 18, 19:30)
Tiek prižvengiau iš jūsų ketinimų repetuot, kad net visą įstengiau išklausyt (kelnės super)  lotuliukas.gif

nu va, golden bojus tuoj fanų grupelę susirinks lotuliukas.gif
Atsakyti
pala, man dukra sufleruoja, kad anam izraelikui tik 16 metukų? ohmy.gif
Atsakyti
Fanės, tai fanės, bet niekas golden bojaus ir nepanoro pasiimti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 20:41)
Fanės, tai fanės, bet niekas golden bojaus ir nepanoro pasiimti unsure.gif

jezusmarija, da apkaltins... kuom nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2015 05 18, 19:40)
pala, man dukra sufleruoja, kad anam izraelikui tik 16 metukų? ohmy.gif

Kieeek? blink.gif blink.gif O jetau, traukiam rankas nuo ano tada.
Atsakyti
Nadav Guedj from Israel is one of the youngest participants in this year’s Eurovision Song Contest. 16 years is the age when people go out and enjoy their lives with their friends.
lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti