Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 17:51)
lotuliukas.gif neįsivaizduoju kiek turėčiau vyno išgert, kad pradėtų patikt ta daina su šituo auksiniu kukuliu priešaky lotuliukas.gif Na nebent iš karto prie kažko stipresnio pulčiau lotuliukas.gif

Bet TAS ŠOKIS ir rankų kratymas tai ojojoj kaip įspūdinga assa.gif assa.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 17:51)
lotuliukas.gif neįsivaizduoju kiek turėčiau vyno išgert, kad pradėtų patikt ta daina su šituo auksiniu kukuliu priešaky lotuliukas.gif Na nebent iš karto prie kažko stipresnio pulčiau lotuliukas.gif

Bet tai kaip netinka jam šita daina. Dainuotų kokią baladę, tai nebūtų juokinga žiūrėt, nes dabar tai komedija tiesiog laugh.gif Jetus, galvoju, kaip aš čia per tą visą laiką neužtaikiau ant to golden bojaus lotuliukas.gif

Oi trūksta relakso, trūksta vacation1.gif tourist5.gif
Atsakyti
Nieko, įkalsit vyno per rytojaus žiūrėjimą ir pamatysit, kaip sueis šita dainuška lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 17:53)
Bet TAS ŠOKIS ir rankų kratymas tai ojojoj kaip įspūdinga assa.gif  assa.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu čia jau bus man šitos EV topas lotuliukas.gif Bet tai kasmet koks nors panašus vis išlenda laugh.gif Gal Monteverte iš dalies ir teisi. Galiausiai per pačią EV sueina ir tokie, svarbu smagiai žiūrisi laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 18, 17:54)
Oi trūksta relakso, trūksta vacation1.gif  tourist5.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 17:56)
Nieko, įkalsit vyno per rytojaus žiūrėjimą ir pamatysit, kaip sueis šita dainuška lotuliukas.gif  cool.gif

Tik tada reikia kokio stipresnio žiūrėtis laugh.gif
Atsakyti
Aš bandysiu parepetuoti tuos judesiukus ir rytoj kartu su Golden bojum per jo pasirodymą šėlsiu wub.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 18:01)
Aš bandysiu parepetuoti tuos judesiukus ir rytoj kartu su Golden bojum per jo pasirodymą šėlsiu wub.gif  assa.gif

Tai jo, jau reik pradėt repetuot, nes nebe daug laiko liko lotuliukas.gif

Bet tai batai tikrai tokie patiuninti bigsmile.gif Nelabai įžiūriu kas ten per detalės - ar kartais ne po sparną ant kiekvieno bato? laugh.gif

(Kad tik nepakiltų į orą jis ten besisklaidydamas lotuliukas.gif )
Atsakyti
Aš bandysiu parepetuoti tuos judesiukus ir rytoj kartu su Golden bojum per jo pasirodymą šėlsiu wub.gif  assa.gif

Nu klausykit, pirma isimtis, kuri paziurejau is anksto, o ne per realia Eurovizija. Judesiuka atidirbau jau - svarbu visad sulenkti keliai ir susimest i kuprike. biggrin.gif Tie palaidi marskiniai, frakas ir haremines kelnikes su trumpom kojom ir riebiu uzpakaliu... Vaido liemene su kutuotais loaferiais pradeda atrodyti not so bad. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 18, 18:43)
Nu klausykit, pirma isimtis, kuri paziurejau is anksto, o ne per realia Eurovizija. Judesiuka atidirbau jau - svarbu visad sulenkti keliai ir susimest i kuprike. biggrin.gif Tie palaidi marskiniai, frakas ir haremines kelnikes su trumpom kojom ir riebiu uzpakaliu... Vaido liemene su kutuotais loaferiais pradeda atrodyti not so bad. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors tie 2:35 minute irgi labai sexy judesiukai biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nura: 18 gegužės 2015 - 17:46
Blyn, bet bežiūrint tuos visus eurovizinius video, man vis labiau gaila Monikos.
Man ji vis tokia antrame plane palikta ir tarsi turi paskui Vaidą tampytis. O tas beveik nei dėmesio nekreipia į ją doh.gif Ypač tame antrame video. Nulis džentelmeniškumo pas vyruką smile.gif Aš suprantu, kad nereikia būt sulipus ištisai, bet vistiek, einant bendraut su kitomis delegacijomis nereikia pamiršt, kad ne vienas čia atvykai, o kaip atstovų pora doh.gif Ką ten dar Monika apie empatiją šnekėjo. Man tai čia visiškas nulis empatijos iš Vaido pusės. http://www.lrytas.lt...ys-vokietei.htm

Per tą visą eurovizinį maratoną, palaipsniui pakeičiau nuomonę apie juos abu. Anksčiau galvojau, kad Vaidas normalesnis nei Monika, bet dabar manau visiškai priešingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 gegužės 2015 - 17:54
Turbūt matėt, koks Vaidukas čia "įdegęs" https://www.youtube....h?v=_3eLqwL9Vnk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 18:50)
Blyn, bet bežiūrint tuos visus eurovizinius video, man vis labiau gaila Monikos.
Man ji vis tokia antrame plane palikta ir tarsi turi paskui Vaidą tampytis. O tas beveik nei dėmesio nekreipia į ją doh.gif Ypač tame antrame video. Nulis džentelmeniškumo pas vyruką smile.gif Aš suprantu, kad nereikia būt sulipus ištisai, bet vistiek, einant bendraut su kitomis delegacijomis nereikia pamiršt, kad ne vienas čia atvykai, o kaip atstovų pora doh.gif Ką ten dar Monika apie empatiją šnekėjo. Man tai čia visiškas nulis empatijos iš Vaido pusės. http://www.lrytas.lt...ys-vokietei.htm

Per tą visą eurovizinį maratoną, palaipsniui pakeičiau nuomonę apie juos abu. Anksčiau galvojau, kad Vaidas normalesnis nei Monika, bet dabar manau visiškai priešingai.

Man ir toks vaizdas, kad Baumila ten labiau svarbus jaučiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nura: 18 gegužės 2015 - 18:03

Prisijungiu iš lombardo 59.gif
Atsakyti