Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

Aš puoselėju viltį, kad estukai laimės... paprasta, bet neprasta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 18, 14:40)
biggrin.gif Aš jau griūnu, gaudykit

Griunu ir as smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 15:42)
Aš puoselėju viltį, kad estukai laimės... paprasta, bet neprasta bigsmile.gif

Jų tema labai aktuali Supermamos realijoms iš Kertelės sielai ir Vyrų bei moterų skyrelio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 18, 15:48)
Jų tema labai aktuali Supermamos realijoms iš Kertelės sielai ir Vyrų bei moterų skyrelio bigsmile.gif

Taikliai pastebėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 18, 10:51)
Oi, kaip galejau pamirsti, mano simpatija
2011 Italy - skoninga, stilinga, nesaldi
https://www.youtube....h?v=TE0uNLp3LuU

QUOTE(Ūla @ 2015 05 18, 11:08)
čia gi mano  wub.gif  biggrin.gif  Forever.

Oi, čia man geriausias Italijos pasirodymas per jų dalyvavimo Eurovizijoje istoriją wub.gif Ir apskritai, jį statyčiau į pirmas visų laikų savo EV favoritų gretas. Man rodos, ar tik ne pirmi jiems EV metai ir buvo, kai jie su ta daina dalyvaut pradėjo g.gif
Nu laabai man jie patiko. Berods aukštai ir buvo (kas, tiesą sakant, mane maloniai nustebino,nes nesitikėjau, kad tokia daina aukštai kils būtent per Euroviziją).

QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 18, 14:07)
Kas čia sakė, kad švedas "baumiliškai" save įsimylėjęs, bet jis iš tiesų gerai atrodo, skirtingai nuo Vaidučio blush2.gif  biggrin.gif

Gal aš sakiau blush2.gif
Bet pritariu, man švedas geriau atrodo. Sudėjimas labai gražus blush2.gif O jei nebūtų toks savim susižavėjęs, tai būčiau jį iš karto užsirezervavus, po švedų atrankos. Dabar beliks tik akis paganyt.

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 18, 15:48)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau vienos amerikietės topus, tai Amerikai laimėtų Belgija, tada Izraelis, tada Australija biggrin.gif
Atsakyti
Izraeilis. Jau tas jų šokis per priedainį. Golden boy, king of fun hihihi.gif
https://www.youtube....h?v=lzFgFnqeNiY
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 18, 16:59)
Radau vienos amerikietės topus, tai Amerikai laimėtų Belgija, tada Izraelis, tada Australija biggrin.gif

Nei kiek nesistebiu, nes Belgijos daina labai atitinka populiarios šiuolaikinės muzikos standartą. Kaip kažkas rašė, vyriška Lorde versija.
Papildyta:
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 17:02)

Kaip juokingai tie batai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 18, 17:02)

O, siaubeli blush2.gif biggrin.gif Tikiuosi daugiau nėra tokių dainų šiais metais lotuliukas.gif
Ir koks jau ten boy'jus - čia jau visas dėdulis pagal sudėjimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 18, 17:14)
Nei kiek nesistebiu, nes Belgijos daina labai atitinka populiarios šiuolaikinės muzikos standartą. Kaip kažkas rašė, vyriška Lorde versija.
Papildyta:

Kaip juokingai tie batai atrodo biggrin.gif

Kaip ir priklauso golden boy'ui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 18, 17:14)
O, siaubeli blush2.gif  biggrin.gif Tikiuosi daugiau nėra tokių dainų šiais metais lotuliukas.gif
Ir koks jau ten boy'jus - čia jau visas dėdulis pagal sudėjimą biggrin.gif

Paklausykit jūs daugiau, pamatysit kaip užveš dainikė, net prieš pačią save ims gėda darytis biggrin.gif

Beje, kas jį paėmė? Kaip sekasi lombarde? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 18 gegužės 2015 - 16:32
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 18, 17:29)
Paklausykit jūs daugiau, pamatysit kaip užveš dainikė, net prieš pačią save ims gėda darytis biggrin.gif

lotuliukas.gif neįsivaizduoju kiek turėčiau vyno išgert, kad pradėtų patikt ta daina su šituo auksiniu kukuliu priešaky lotuliukas.gif Na nebent iš karto prie kažko stipresnio pulčiau lotuliukas.gif

Bet tai kaip netinka jam šita daina. Dainuotų kokią baladę, tai nebūtų juokinga žiūrėt, nes dabar tai komedija tiesiog laugh.gif Jetus, galvoju, kaip aš čia per tą visą laiką neužtaikiau ant to golden bojaus lotuliukas.gif Šiaip gi nemažai dainų perklausiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 gegužės 2015 - 16:54