Girzado komentaras apie apranga: Nei tu, nei aš nesame dizaineriai, bet įdomi tavo nuomone, kaip atrodo mūsų atlikėjai? Gal girdėjai atsiliepimų iš kitų?
Man jie atrodo labai gerai. Manau, kad ir patys gerai jaučiasi, gerai atrodo sau. Tiesą sakant, juokinga skaityti komentarus, kai žymūs dizaineriai, kuriems buvo pasiūlyta šiais metais aprengti mūsų atlikėjus, dėjo į krūmus, o dabar, nesuprasdami, kad žiūri repeticiją, klausia, kodėl dainininkė avi žemakulnius batelius. Todėl, kad sunku keturias valandas stovėti su aukštakulniais ir nėra reikalo tai daryti. Kai ji lips į sceną, apsiaus aukštakulnius.
kad nieko nevyksta ant scenos pavaikšto ant scenos į kairę, į dešinę ir tiek....
Kažkaip nuo pirminio Vaido dainos/pasirodymo varianto (kaip supratau lygiavosi į OneRepublic ir pan. stiliuką/pasirodymą) gavosi kičinis pigus sveikinimų koncerto lygio duetas.
Pažiūrėjau keletą eurovizinių interviu, tai neblogai jie ten laikosi, nors pernai Vilijai gal kiek laisviau tie dalykai ėjosi. Vaidas, aišku, daugiau šneka nei Monika, bet man tuose intervuose Monika kažkaip labiau patinka. Natūraliau atrodo, Vaidas momentais perspaudžia.
Pažiūrėjau keletą eurovizinių interviu, tai neblogai jie ten laikosi, nors pernai Vilijai gal kiek laisviau tie dalykai ėjosi.
Vaidas, aišku, daugiau šneka nei Monika, bet man tuose intervuose Monika kažkaip labiau patinka. Natūraliau atrodo, Vaidas momentais perspaudžia.