Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(-Delta- @ 2015 05 17, 23:57)
Dar prancūzas 2008 metais buvo gerulis  biggrin.gif
https://m.youtube.co...h?v=A0D0ZxjpbkM

Ps.s tik barzdotos moterys back'uose tuomet niekam neužkliuvo  cool.gif

Ten kitas stiliukas, jos juk ir su kostiumais, ne suknelėmis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2015 05 17, 23:57)
Žiūrėjau aš gyvai, ne tik juos, bet ir visus. Tai man visi tragedija. Ar čia man tik vienai taip?

Man tai kai kurie normaliai skambėjo ir vis dar tikiuosi, kad čia dėl to, kad dar ne tikras šou, ne viskas atreguliuota gal ir pan. Be to, per kompus klausom, o ne plačiaekranius telikus
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2015 05 18, 00:10)
Kas įstrigo labai per eilę metų EV (net pati nežinau kodėl, ir paaiškint negaliu)
tai Hari Mata Hari - Lejla (Bosnia and Herzegovina) 2006
Kas pažadintų vidury nakties ir papurtytų sakydamas- sakyk, sakyk kas labai įstrigo- tuoj pat išpyškinčiau- Lejla.Gyvai- tikrai taip. Tačiau ir negyvai klausant- blankuma. Gal man pirmi EV metai tokie, sakyčiau.

Man taip atrodė visko pradžioje, visi kaip kokie ateiviai biggrin.gif Bet aš daugiau kartų perklausiau, peržiūrėjau ir dabar visi tokie saviakai, atrodo dainos žinomos, atsipalaidavau ir beveik visi veža, išskyrus gal kokius 5-6 biggrin.gif
Bus gera Eurovizija bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2015 05 18, 00:27)
Šita labai labai graži, beje ką galvojat apie šių metų Vokietijos dainą?  g.gif

Man tai tokia kažkokia jų pačių Lenos kopija biggrin.gif Bet šiaip gera daina
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 05 17, 23:10)
Kas įstrigo labai per eilę metų EV (net pati nežinau kodėl, ir paaiškint negaliu)
tai Hari Mata Hari - Lejla (Bosnia and Herzegovina) 2006

drinks_cheers.gif man irgi, turbūt, labiausiai įstrigusi daina per visas EV. Vis pasiklausau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 18, 09:23)
Man tai kai kurie normaliai skambėjo ir vis dar tikiuosi, kad čia dėl to, kad dar ne tikras šou, ne viskas atreguliuota gal ir pan. Be to, per kompus klausom, o ne plačiaekranius telikus.

Bus gera Eurovizija bigsmile.gif

Man tai tokia kažkokia jų pačių Lenos kopija biggrin.gif Bet šiaip gera daina
Taip, tiesa. Bendrame grandioziname kontekste, visumoje, visad geriau, gražiau, žiūrisi ir klausosi.

Žinoma. Ji pati jau savaime yra gėris. Tas bendras erovizinis euforijos jausmas, kai viską stebi per TV, neapsakomas smile.gif

Negaliu nesutikti. Tikrai taip. Labai net panaši. Ji man atrodo, kaip jau 'vyresnė Lena', na tarkim po kokių 10 metų kaip būtų, plius minus smile.gif
Atsakyti
Oi, kaip galejau pamirsti, mano simpatija
2011 Italy - skoninga, stilinga, nesaldi
https://www.youtube....h?v=TE0uNLp3LuU
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 18, 09:51)
Oi, kaip galejau pamirsti, mano simpatija
2011 Italy - skoninga, stilinga, nesaldi
https://www.youtube....h?v=TE0uNLp3LuU

čia gi mano wub.gif biggrin.gif Forever.
Atsakyti
Vaidas vienam teisingai atsakiusiam į jo klausimą dovanoja EUROVIZIJOS marškinėlius! (FaceBook)
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 18, 13:13)

Koks durnas klausimas biggrin.gif Maniau, kad bus kažkas panašaus: dėl ko mes nepateksime į finalą? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas ruošiasi žiūrėti internetu? Ir jei taip, gal turit idėjų, kur geriausia žiūrėti? Per oficialų puslapį nestriginėja labai? smile.gif www.eurovision.tv
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 18, 12:23)
Koks durnas klausimas biggrin.gif Maniau, kad bus kažkas panašaus: dėl ko mes nepateksime į finalą? biggrin.gif

lotuliukas.gif

Kas čia sakė, kad švedas "baumiliškai" save įsimylėjęs, bet jis iš tiesų gerai atrodo, skirtingai nuo Vaidučio blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 18, 13:07)
lotuliukas.gif

Kas čia sakė, kad švedas "baumiliškai" save įsimylėjęs, bet jis iš tiesų gerai atrodo, skirtingai nuo Vaidučio blush2.gif  biggrin.gif

Nu jau tik nereikia... Vaidutis irgi neblogai atrodo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reine de beauté @ 2015 05 18, 15:06)
Gal kas ruošiasi žiūrėti internetu? Ir jei taip, gal turit idėjų, kur geriausia žiūrėti? Per oficialų puslapį nestriginėja labai? smile.gif www.eurovision.tv

aš dažniausiai per ten žiūriu, viskas būna normaliai
Atsakyti
O girdėjot tą ale skandaliuką, kad švedų gražuolis buvo homofobu išvadintas ir dėl to neva Švedija gali negauti daug balsų iš žiūrovų, kurie priklauso mažumoms? biggrin.gif Kažkokiame interviu jis prasitarė, kad yra už tradicines šeimas ir buvo išvartyta iki to, kad jis prieš gėjus. Paskui net teko atsiprašyti jam, sakė nėra homofobas tik šiaip konservatyvus. Pas mus, tai čia niekas net nesureikšmintų, o kitur labai jautriai sureagavo biggrin.gif
Atsakyti