Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(Nura @ 2015 05 17, 20:02)
Aš tai nemanau, kad lietuviai, dainuodami lietuviškai, paimtų aukštesnę vietą nei įprastai. Vis dėlto nugalėtojų daina visada būna kabinanti savo priedainiu, kuris lengvai įsimenamas ir daugumai suprantamas... nes yra angliškas. Vienintelė išimtis buvo, kai serbė laimėjo, o visais kitais atvejais priedainis būna angliškas, su kabliuojančiais žodžiais.

Tai kad lietuviai nepaima tos aukštos vietos nei angliškai dainuodami... Tai galėtų gi pabandyt nors kartą, gal blogiau jau nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 gegužės 2015 - 19:13
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 17, 19:13)
Tai kad lietuviai nepaima tos aukštos vietos nei angliškai dainuodami... Tai galėtų gi pabandyt nors kartą, gal blogiau jau nebūtų biggrin.gif

Tiesos yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 17, 20:05)
kiek esu skaičiusi užsieniečių forumuose, jie stebisi, kodėl mūsų lietuviškai nedainuojama konkurse, jiems visai įdomus lietuviškas skambesys.

Man, pavyzdžiui, irgi būtų daug įdomesnė Eurovizija, jeigu visos šalys savom kalbom dainuotų. Arba įvestų kuriais nors metais tokią vienkartinę taisyklę rolleyes.gif
Atsakyti
„Eurovizija“: kas Europos širdis užkariavo per pastaruosius 10 metų

kaip tik į temą
Atsakyti
Aš tai kažkaip neįsijaučiu į dainą, jeigu nesuprantu jos žodžių, bet čia, matyt, kiekvienam skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 17, 20:20)
Aš tai kažkaip neįsijaučiu į dainą, jeigu nesuprantu jos žodžių, bet čia, matyt, kiekvienam skirtingai smile.gif

man taip būna, kai daina tokia so so. pvz. Molitva nuo pirmo išgirdimo turėjo kažką tokio stipraus, nereikėjo nei vertimo.

žiūrint į paskutinių 10 metų laimėtojus, man gal tik ta Emilie iš Danijos nelabai į temą. visi kiti arba labai stiprūs pasirodymai, arba labai iš pr'inti iš anksto, arba labai daug $ sukišta, arba viskas viename biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 17 gegužės 2015 - 19:22
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 17, 20:21)
man taip būna, kai daina tokia so so. pvz. Molitva nuo pirmo išgirdimo turėjo kažką tokio stipraus, nereikėjo nei vertimo.
--
žiūrint į paskutinių 10 metų laimėtojus, man gal tik ta Emilie iš Danijos nelabai į temą. visi kiti arba labai stiprūs pasirodymai, arba labai iš pr'inti iš anksto, arba labai daug $ sukišta, arba viskas viename  biggrin.gif

Man kažkas panašaus drinks_cheers.gif Estai pora kartų dainavo dainas estiškai, kurių nei žodžio nesupratau, bet užkabino kaip reikalas. Labai įtaigūs pasirodymai buvo.
--
Iš to dešimtuko laimėtojų, neatspėjau Danijos ir Graikijos. Man Danijos daina šiaip graži visai, bet tikrai net nenumaniau, kad laimės. O Graikijos net neatsiminiau, kad tokia daina iš viso ten buvo(pamenu, susimaišė tais metais man visi bumčikai biggrin.gif ) Apie Serbiją šiaip irgi turėjau dvejonių. Nelabai tikėjau, kad laimės. Ta daina tik po kurio laiko man pradėjo patikt.

Mano pačios favoritai, tai niekada nelaimi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 gegužės 2015 - 19:32
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 17, 20:21)

Man Molitva irgi buvo be konkurencijos vos tik išgirdus pirmąkart.
Man taip pat super patiko islandas prieš du metus https://www.youtube....h?v=b208y41n9CQ Dar ir dabar ne kartą įsijungiu paklausyti ir, nors nesuprantu nei vieno žodžio, klausausi ir žiūriu su didžiausiu malonumu wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 17 gegužės 2015 - 19:35
O tai palaukit, mūsų Vaiduką kas nors priglaudė?

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 17, 19:29)

Mano pačios favoritai, tai niekada nelaimi biggrin.gif

mano irgi.
Atsakyti
Aš pamenu, kad tie metai, kai laimėjo danė, buvo gal vieninteliai, kai nesulaukusi Eurovizijos finalo pabaigos nuėjau miegoti. Nugalėtoja su savo daina tikrai labai blanki buvo, taip ir nesupratau, kuo ji tais metais išsiskyrė ir dėl ko nugalėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 17, 19:17)
Man, pavyzdžiui, irgi būtų daug įdomesnė Eurovizija, jeigu visos šalys savom kalbom dainuotų. Arba įvestų kuriais nors metais tokią vienkartinę taisyklę rolleyes.gif

Anksčiau buvo tokia taisyklė, kad dainuotų savomis kalbomis (1966-1972 ir dar kartą 1978-1998), rodos, todėl tada dalyvaudamas Vyšniauskas ir dainavo lietuviškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R/K: 17 gegužės 2015 - 19:43
QUOTE(linamog @ 2015 05 17, 19:50)
Pirmasis variantas. Pagal mane, net i pusfinali nepateko...

aha, apmaudu.
Dar apmaudžiau, kokia daina išrinkta dainų daina cool.gif
Atsakyti