Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(eglegle @ 2015 05 17, 19:04)
thumbup.gif ir galėtų lietuviškai dainuot

bet man tie "šiurpuliukai" kažkurią Janet Jackson dainą priminė, bet kadangi su anglu aš " на Вы" , dabar nerandu g.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=67992226
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 05 17, 18:32)
Aš čia "Dainų dainą" žiūrėdama pagalvojau, kad, pvz., Žiulpos "Šiurpuliukai" būtų galėję kuo puikiausiai ESC scenoje atlikti Pilvelytės. Nu nėra beviltiški tie mūsų pop kompozitoriai, o dainuotojų tai suvisam apstu.

Man ta daina nerealiai patiko, likau nesupratus, kaip ji liko uz borto?
Atsakyti
gražūs šiandien

user posted image
Atsakyti
O kažin jie viso buvimo Vienoje metu, patys rengiasi savais drabužiais ar irgi kokie stilistai "aprėdo"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 17, 18:19)
O kažin jie viso buvimo Vienoje metu, patys rengiasi savais drabužiais ar irgi kokie stilistai "aprėdo"? ax.gif

Manau, kad tokiam reikalui kaip kad atidarymas tai stilistai, o šiaip savo rūbais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 17, 16:15)
Pasiimčiau austrų solistą, jei dar niekas nepagriebė, nors, vargu, ar ne... ? biggrin.gif  4u.gif

Visi austrai jau rezerve ax.gif Vakar dar paskutinį iš jų trijų atidaviau (draugiškai pasidalinau) blush2.gif

QUOTE(Neverk @ mama,2015 05 17, 19:05)
aha, jau kuris laikas laukiu, kad Lietuvos atstovai dainuotų lietuviškai ax.gif

Aš taip pat. Kasmet vis viliuosi, kad kas nors išdrįs, bet deja cool.gif Nesuprantu kodėl niekas nepabando? O gal užsieniečiams patiktų tas lietuvių kalbos skambesys ir vien už tai daugiau balų pridėtų rolleyes.gif
Jei neklystu, tai vienintelė Aistė dainavo lietuviškai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 gegužės 2015 - 18:48
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 17, 19:47)
Jei neklystu, tai vienintelė Aistė dainavo lietuviškai g.gif

Ir O.Vysniauskas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 17, 19:15)
Man ta daina nerealiai patiko, likau nesupratus, kaip ji liko uz borto?

"už borto" turi omeny - nepateko į "DD" finalą? Ar kalbi apie esc? Nepagavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 05 17, 19:49)
"už borto" turi omeny - nepateko į "DD" finalą? Ar kalbi apie esc? Nepagavau blush2.gif

Pirmasis variantas. Pagal mane, net i pusfinali nepateko...
Atsakyti
Aš tai nemanau, kad lietuviai, dainuodami lietuviškai, paimtų aukštesnę vietą nei įprastai. Vis dėlto nugalėtojų daina visada būna kabinanti savo priedainiu, kuris lengvai įsimenamas ir daugumai suprantamas... nes yra angliškas. Vienintelė išimtis buvo, kai serbė laimėjo, o visais kitais atvejais priedainis būna angliškas, su kabliuojančiais žodžiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nura: 17 gegužės 2015 - 19:06
kiek esu skaičiusi užsieniečių forumuose, jie stebisi, kodėl mūsų lietuviškai nedainuojama konkurse, jiems visai įdomus lietuviškas skambesys.
Atsakyti