Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (9)

QUOTE(Jolleee @ 2015 05 16, 23:10)
Ir kai sužinojau, kad aš ne vienintelė po porą turiu, tai dabar visai sąžinė negriaužia biggrin.gif

Nieko nieko, aš tris italus turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2015 05 16, 22:23)
Nieko nieko, aš tris italus turiu  smile.gif

pavargsi, kol visus išturėsi cool.gif Pasidalint galėtai, paliuosuok kokį čipoliną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 05 16, 23:44)
pavargsi, kol visus išturėsi cool.gif Pasidalint galėtai, paliuosuok kokį čipoliną ax.gif

nėa biggrin.gif
(beje, šiandien knisau jų "repeticiją" - kol supratau, kad skamba komiškai smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lapė... @ 2015 05 16, 19:30)
na žinokit imu
aiksu vesiu pirmiausiai į kirpyklą
arba pati apkirpsiu  g.gif

bigsmile.gif Nu pagaliau iškišau ir Vaciuką thumbup.gif Geras vyras bus po kirpyklos, gitara moka grajint(ką ten tie kiti - tik dainuoja, nauda iš jų menka) Žodžiu, gailėsis kitos, kad nepaėmė cool.gif

QUOTE(Neverk @ mama,2015 05 16, 22:44)

va va drinks_cheers.gif aš sau tik vieną iš trijų austrų pasilikau. Kas čia gali būti per abžoriškumai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 gegužės 2015 - 21:59
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 16, 22:57)
bigsmile.gif Nu pagaliau iškišau ir Vaciuką thumbup.gif Geras vyras bus po kirpyklos, gitara moka grajint(ką ten tie kiti - tik dainuoja, nauda iš jų menka) Žodžiu, gailėsis kitos, kad nepaėmė cool.gif
va va drinks_cheers.gif aš sau tik vieną iš trijų austrų pasilikau. Kas čia gali būti per abžoriškumai schmoll.gif

Kaip išsigandau, galvojau, kad mano grožį blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 16, 23:20)
Kaip išsigandau, galvojau, kad mano grožį blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif a tai ten irgi Vacys? lotuliukas.gif Tai gal čia dėl to man tas vardas užsifiksavo pasąmonėj laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 16, 23:32)
lotuliukas.gif a tai ten irgi Vacys? lotuliukas.gif Tai gal čia dėl to man tas vardas užsifiksavo pasąmonėj laugh.gif

Nu, Vacys, bet angliškai jį mandrai vadina: Vaklaf doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 16, 23:45)
Nu, Vacys, bet angliškai jį mandrai vadina: Vaklaf doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif

Bet tai latviai šiais metais, sakyčiau, truputį neformatiniai (kaip Eurovizijai). Ir mergina egzotiška. Gana įdomi daina smile.gif
https://www.youtube....h?v=X0WLydiTXjI
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 17, 15:12)
biggrin.gif
Bet tai latviai šiais metais, sakyčiau, truputį neformatiniai (kaip Eurovizijai). Ir mergina egzotiška. Gana įdomi daina smile.gif
https://www.youtube....h?v=X0WLydiTXjI

Taip taip, manau toli jie eis šiemet smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau prisidėti prie Eurovizijos karštlige sergančių "ligonių" bigsmile.gif 4u.gif Labai smagus maratonas, visada laukiu šio konkurso, kad ir kiek keisnojamas jis yra ax.gif Mano favoritai estai ir švedas, nors vis dėlto norėčiau, kad laimėtų pirmieji, nes Švedijoje visai neseniai vyko euro, tai būtų įdomiau, kad dabar kita šalis pergale pasidžiaugtų, be to faina būtų, jei Euro į Baltijos šalis grįžtų smile.gif
Dar man visai gražios Azerbaidženo, Norvegijos, Nyderlandų, Vokietijos dainos. Austrai ir Islandai labai amerikietiški šiais metais, bet čia iš teigiamos pusės smile.gif Kiek skaičiau ir Rusijos daina šiemet giriama, bet, kad šita šalis laimėtų, tai tikimybė minus milijonas biggrin.gif Italai, mano akimis, nuobodoki. Tipiški italai, kažko wow juose neįžvelgiu. Lietuviai, manau, kaip dažniausiai liks kažkur prie galo. Prieš kitas šalis jie nublanksta, ypač peržiūrėjus repeticijų video, tai matosi. Dar man kliūva, kad jie tokį maskaradą ant scenos daro. Labai spalvotos šviesos, papūgiška apranga. Kiču kvepia, tiesą sakant blush2.gif O vyrų bučinys - sakyčiau, pigus triukus, vargu, ar tai ką šiais metais sudomins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nura: 17 gegužės 2015 - 14:50
QUOTE(Nura @ 2015 05 17, 15:48)
Sveikos, norėčiau prisidėti prie Eurovizijos karštlige sergančių "ligonių" bigsmile.gif  4u.gif Labai smagus maratonas, visada laukiu šio konkurso, kad ir kiek keisnojamas jis yra ax.gif  Mano favoritai estai ir švedas, nors vis dėlto norėčiau, kad laimėtų pirmieji, nes Švedijoje visai neseniai vyko euro, tai būtų įdomiau, kad dabar kita šalis pergale pasidžiaugtų, be to faina būtų, jei Euro į Baltijos šalis grįžtų smile.gif
Dar man visai gražios Azerbaidženo, Norvegijos, Nyderlandų, Vokietijos dainos. Austrai ir Islandai labai amerikietiški šiais metais, bet čia iš teigiamos pusės smile.gif  Kiek skaičiau ir Rusijos daina šiemet giriama, bet, kad šita šalis laimėtų, tai tikimybė minus milijonas biggrin.gif Italai, mano akimis, nuobodoki. Tipiški italai, kažko wow juose neįžvelgiu. Lietuviai, manau, kaip dažniausiai liks kažkur prie galo. Prieš kitas šalis jie nublanksta, ypač peržiūrėjus repeticijų video, tai matosi. Dar man kliūva, kad jie tokį maskaradą ant scenos daro. Labai spalvotos šviesos, papūgiška apranga. Kiču kvepia, tiesą sakant blush2.gif O vyrų bučinys - sakyčiau, pigus triukus, vargu, ar tai ką šiais metais sudomins smile.gif

Junkitės, ir vyrą rinkitės iš tų, kur liko biggrin.gif
Atsakyti
Kad įtariu jau nieko gero neliko iš vyrų? biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti