Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(eliss @ 2015 05 15, 14:39)
bigsmile.gif tai ir nerašiau, kad viską skaičiau, mano galva neišneša visokių parametrų, skaičių rolleyes.gif
O tai jau tas siūlomas antibiotikas ne chemija, jei jau vengiam chemijos  g.gif
Beje, tas žinovas, pakankamai žinomas ir gerbiamas žmogus, ne tik žuvų srity... nors gal  dabar ir paklausus, jis kitaip atsakytų.
Pažįstamų akvariumistų neturiu, kitur nesilankau, taip kad atleiskit, kad drumsčiu jus savo klausimais rolleyes.gif aš puikiai suprantu, kaip erzina aiškinti tą patį per tą patį.

O padidint deguonį, tiktų deguonies akmuo?

P.S. prie ko ta aira, taip ir nesupratau.

Aira yra mergicka, kuri irgi turi panasiu bedu su akvariumu, tik va su ja vargstam- kiek beduotum patarimu neklauso vaikas ir viskas biggrin.gif padaro priesingai nei sakem ir vel klausia ka dabar daryt biggrin.gif tai tikimes su tavim bus lengviau biggrin.gif

o jei papildomai noresi teikti kambario ora i akva- tau reikia kompresokiuko , slangutes ir akmenuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 15 gegužės 2015 - 14:12
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 15, 15:08)
jei papildomai leidziamas co22, tai kompresoriaus burbuliukai ji "istasko", jei papildomai nepaduodamas co2, tai su kompresioriumi paduodamas ne tik o2 bet ir co2  mirksiukas.gif  taip jo bus daugiau nei akvariume ne kompresoriaus smile.gif

Ach stai kame reikalas...o as savo akvukam deguonies padavimo zarnas nuemus doh.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 15, 15:12)
Ach stai kame reikalas...o as savo akvukam deguonies padavimo zarnas nuemus  doh.gif
Dekui  4u.gif

aha, gi kambary kvepuojam ne grynu o2 bet ir co2 , tai manau kad kompresorius ir ta ir ta paduos i akva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 15, 15:10)
Bet as pakentesiu kol CO balionu mada baigsis, o viskas kaip buvo taip ir liks  rolleyes.gif

Ot uzkietejes koncervas doh.gif gi jokis normaliokiskesnis akvariumas neimanomas be co2, trasu ir padoraus apsvietimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 15, 15:16)
Ot uzkietejes koncervas   doh.gif  gi jokis normaliokiskesnis akvariumas neimanomas be co2, trasu ir padoraus apsvietimo  verysad.gif

ckant kiekvienam savo smile.gif tik nereikia kategoriskai kitiems pirsti savo nuomones, tegu kiekvienas renkasi koki nori tureti akvariuma ax.gif
jei darai viska su galva, tai ir neuzturbintam gali turet nebloga akvuka su nereikliais augalai, gali turet uzturbinta, bet nemoket visko kontroliuot.
o tie kurie nesugeba paprasto akvuko su paprastais augalais bent jau padoraus vaizdo akvuko, su paturbintu geriau net neprasidet mirksiukas.gif kaip sakant kai pagrindus turi, tada gali tobulet.

P.S Arvydai, nekenti CO2, tai kokį alų geri? Nusibezdėjusį? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 15 gegužės 2015 - 14:28
QUOTE(eliss @ 2015 05 15, 14:39)
bigsmile.gif tai ir nerašiau, kad viską skaičiau, mano galva neišneša visokių parametrų, skaičių rolleyes.gif
O tai jau tas siūlomas antibiotikas ne chemija, jei jau vengiam chemijos  g.gif
Beje, tas žinovas, pakankamai žinomas ir gerbiamas žmogus, ne tik žuvų srity... nors gal  dabar ir paklausus, jis kitaip atsakytų.
Pažįstamų akvariumistų neturiu, kitur nesilankau, taip kad atleiskit, kad drumsčiu jus savo klausimais rolleyes.gif aš puikiai suprantu, kaip erzina aiškinti tą patį per tą patį.

O padidint deguonį, tiktų deguonies akmuo?

P.S. prie ko ta aira, taip ir nesupratau.

Kaip tik tie skaiciai ir parametrai butent Tau ir yra surasyti! Negi vyleisi, kad man? biggrin.gif
Bet koks vaistukas (iskaitant ir druska, ir vandeni) yra chemija. Reik skaiciuot kas labiau apsimoka, bet tikrines chemijos patarciau kaip imanoma vengt.
O tas VISKA zinantis tai juk ne didz. gerb. Lansbergio anukas?? bigsmile.gif Man kazkodel itartinai atrodo, kai jau viska, VISKA zino ir dar atomines raketas leist moka. Nebent didmeistris Ostapas Benderis Vasiukuose!! biggrin.gif
Normale Tu cia klausineji! Buta ir durnesniu (PVZ Airos mamyte).
Deguonies akmuo? blink.gif Esu tokiu nesamoniu girdejes, bet neislaidauk ant to akmenio; pataupyk mamos pencija kol susibegsim drinks_cheers.gif mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 15, 15:27)

P.S Arvydai, nekenti CO2, tai kokį alų geri? Nusibezdėjusį? biggrin.gif

Nu ***, ar ne pati vakar sakei, kad reikia alu i akvariuma pilt? bigsmile.gif Tai as tai nepyliau, (nes man alaus gaila), bet kuom skirias gazuotas vanduo nuo uzturbintos pora stuku kainuojancios CO irangos tai prasom atskirai apsviest biggrin.gif drinks_cheers.gif
Taip, taip cia tas pats bezdalas tik dar lyg oras iki purptelejimas uzvalgius misraines su cesnakais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 15, 15:47)
Nu ***, ar ne pati vakar sakei, kad reikia alu i akvariuma pilt? bigsmile.gif  Tai as tai nepyliau, (nes man alaus gaila), bet kuom skirias gazuotas vanduo nuo uzturbintos pora stuku kainuojancios CO irangos tai prasom atskirai apsviest  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Taip, taip cia tas pats bezdalas tik dar lyg oras iki purptelejimas uzvalgius misraines su cesnakais  biggrin.gif

Nesiskirs tuo atveju, jei tu pastoviai stovėsi ir gazuota vandenį po truputi pilsi, kad palaikytum tolygu lygį biggrin.gif Neturi tu tiek kantrybės

P.S ir kainos ne tokios. Tiek moka tas, kas nemoka pigiau susiras- sisikonstruot- pritaikyt, viską apsiskaičiuot ir apgalvot.
Kai tu be co2 padarysi tokius akva kaip mano su co2- atvažiuosiu ir pabučiuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 15 gegužės 2015 - 14:55
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 15, 15:54)
Kai tu be co2 padarysi tokius akva kaip mano su co2- atvažiuosiu ir pabučiuosiu biggrin.gif

Arvydai, priimat issuki bigsmile.gif lotuliukas.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 15, 15:54)
Nesiskirs tuo atveju, jei tu pastoviai stovėsi ir gazuota vandenį po truputi pilsi, kad palaikytum tolygu lygį biggrin.gif

Joa, mano drauge pabande pilstyt nepastoviai - maza nepasirode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 15, 15:59)
Joa, mano drauge pabande pilstyt nepastoviai - maza nepasirode  lotuliukas.gif

bet tai kaip galima dar taip sugalvot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 15, 15:59)
Arvydai, priimat issuki  bigsmile.gif  lotuliukas.gif ?
Papildyta:

Joa, mano drauge pabande pilstyt nepastoviai - maza nepasirode  lotuliukas.gif

As vaikystej 8 kartus is vezimelio (tiesiai ant betono) iskritau ir jaunystej dar futbola su galva non stop dauziau, bet ant tiek durnumo dar nepramuse schmoll.gif Nei cia kas vaziuos manes buciuot nei cia ka verysad.gif verysad.gif verysad.gif O be to:
1. Ne tas amzius, kad uz bucki pasirasyciau. schmoll.gif
2. Jei net Grybauskaite su Angeliuku Merkel grupini zadetu vis tiek su Tuomce lygiuotis schmoll.gif schmoll.gif ... Noooors... jei jau tikrai Grybauskaite, Tuomce, Merkel, Hilari Klinton, Andzela Deivis, Dolores Ibaruri (ikvepianti pavarde lotuliukas.gif ) ir motina Tereza su Madona... ka gali zinot kaip cia butu blush2.gif rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 15, 16:23)
As vaikystej 8 kartus is vezimelio (tiesiai ant betono) iskritau ir jaunystej dar futbola su galva non stop dauziau, bet ant tiek durnumo dar nepramuse  schmoll.gif  Nei cia kas vaziuos manes buciuot nei cia ka  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  O be to:
1. Ne tas amzius, kad uz bucki pasirasyciau.  schmoll.gif
2. Jei net Grybauskaite su Angeliuku Merkel grupini zadetu vis tiek su Tuomce lygiuotis  schmoll.gif  schmoll.gif ... Noooors... jei jau tikrai Grybauskaite, Tuomce, Merkel, Hilari Klinton, Andzela Deivis, Dolores Ibaruri (ikvepianti pavarde  lotuliukas.gif ) ir motina Tereza su Madona... ka gali zinot kaip cia butu  blush2.gif  rolleyes.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei paskubetum bučkį gautum dar iki man ištekant biggrin.gif

ne nu tuos kurie nesupranta kam tas co2 ir kaip su juo elgtis, nežino kas per daiktas fotosintezė, bet tik girdėjo, kad co2 padeda augt ir "pimpina" akvą irgi apibumbėčiau biggrin.gif

Aš pati irgi pradėjau nuo paprastų standartinių akvariumų su gupijom ir be jokių trašų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 15 gegužės 2015 - 15:35
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 15, 15:47)
Deguonies akmuo?  blink.gif  Esu tokiu nesamoniu girdejes, bet neislaidauk ant to akmenio; pataupyk mamos pencija kol susibegsim  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Tai užtenka ir vieno filtro? Nematau labai didelio judėjimo, burbuliukai susidarę ties srove paviršiuj, užtenka to g.gif

Nerandu, kiek reikėtų kepti gruntą kokioj temperatūroj?
Gal reiktų pogrunčio nusipirkt, nes grunto tai ženkliai sumažėjo per tuos metus g.gif
Atsakyti