QUOTE(Tuomce @ 2015 05 15, 11:45)
žemoki, na galima bus mažesniuosius ūglius susodint, tuomet.
Ne vyšnios netiriu, pas mane biški "prabangesni" augaliukai, man vyšnia per greit augantis augalas užturbintam akve
Papildyta:
pats baik su tuo kepinimu užtenka su labai karštu vandeniu. o plius dumbliai ar taip ar taip atsiras ar kepei ar ne
Ne vyšnios netiriu, pas mane biški "prabangesni" augaliukai, man vyšnia per greit augantis augalas užturbintam akve
Papildyta:
pats baik su tuo kepinimu užtenka su labai karštu vandeniu. o plius dumbliai ar taip ar taip atsiras ar kepei ar ne
Aha, gerai cia su ta vysnia! Nespejau parasyt, bet lygiai ta pati omeny turejau. O tas "lygiai tas pats momenis" yra, kad Daiva teks dar pora savaiciu paauklet
-------------------------
Ania? Su kepimu...
Ne mano bliudely, bet kazkur Mariamo igriuvoj atrastas planktonas (kas is esmes neperlabiausiai nuo dumbliu skiriasi) kuris isgyvena prie 220 celciju!!! Is ju Marso uzkariautoju dantu pasta ketina gamint! Vot taip! Tai prapulkit is akiu su savo ta drungna kavute!
REIK KEPT. O ir neperlabiausiai sunku; tik rizikinga jei skarda plikom rankom griebi, nes austa ne ka trumpiau negu kepa (Cia jau irgi is patirties byloju)
Teisinga tai, kad dumblis 200 proc. atsiras kepus-nekepus. Aisku reik pirmiausia priezasti nustatyt! Nu bet Elisai jau kaip ir nustatem Negi dabar vazinesimes pas ja sviesa gesint? Gal dar ir su zvake pastovet?