QUOTE(eliss @ 2015 05 15, 10:53)
Ne per senai keičiau daugiau nei pusę akvariumo vandens, mano trys klounai užsidaužė negyvai į dangtį. Aš žinau, kad jie jautrūs, bet tokio dalyko nemačiau.
Filtrą valau akvariumo vandeny, kai keičiu vandenį. Nes žuvys pradeda labai žiopčiot paviršiuje, gal deguonies mažoka.
Lempos yra keistos ne kartą. Šita , turbūt, prieš 2 m. tada , kokio stiprumo reikėtų 74 l?
Pirmam puslapy Pradinuky viskas surasyta!! Jau aisku, kad neskaitei, o darai klaida po klaidos!!
Maiteli zuvys turi suest per 5 minutes ir nelikt nei kruopelytes. (Samai irgi is bado nenudves; naaa karta savaitej galima jau uzgesinus sviesas juos tablete palepint). Tavo akvui reikalingas apsvietimas (su "akvariumine" lempa) yra 0,5W litrui. Ir 12 valandu sviest galima tik labai gerai uzsistartinusi, jokiu problemu neturinti akva. O jus persvieciat! Be to duodu prisikt iii (kur cia pas mane dar neprisikta?
), kad dar ir naturalios sviesos, jei ne tiesiogines saules gauna.
Chemijos (Tau reikia, kad naikintu zalia ir ruda dumblius) yra pardese ir su juom elgtis gan paprasta. Bet as propaguoju senovini rusiska Bicilinas-5. Cia antibiotikas. Sitas net cholera nugalabys ir grunta beveik isvalys. Ir pigesnis: i 2 eurus turetum tilpt, o Tavo litrazui 1 ampules tikrai uzteks. Tik vat gaut jo
Kaune ir Jonavoj gaunam kioskuose kur rusiskus maisto papildus pardavineja. Pusiau is po stalo
Zinoma jis kenkia ir lepesniems augalams ir zuvytems. Ir teliavimosi su juo daugiau negu su gatavu produktu. Bet nors uzmusk netikiu, kad ir tie super-duper vokiski vien tik dumbli musa
Vanduo avansu blogas yra tik Palangoj ir aplink Birzus. Ukmergej geras
Tik kai normaliom salygom kas savaite po puse ir dar tiesiai is krano pili tai jau kaip ir daugoka. Normalu - 20-30 procentu.
O, kad zuvys dusta ir pakausiais dangti dauzo tai vai, vai
Ir dar kyla abejoniu ar deguonies uztenka?