QUOTE(eliss @ 2015 05 15, 10:53)
Ne per senai keičiau daugiau nei pusę akvariumo vandens, mano trys klounai užsidaužė negyvai į dangtį. Aš žinau, kad jie jautrūs, bet tokio dalyko nemačiau.
Filtrą valau akvariumo vandeny, kai keičiu vandenį. Nes žuvys pradeda labai žiopčiot paviršiuje, gal deguonies mažoka.
Lempos yra keistos ne kartą. Šita , turbūt, prieš 2 m. tada , kokio stiprumo reikėtų 74 l?
nuo vieno karto niekas nepasikeis, apkeitus didesne dali vandns po to reikia reikia sistemingos prieziuros, pradedant apsvietimo trukme
o kompresorius yra atskirai? jei ne, tai kaip srove nukreipta? kadangi augalu beveik nera ir jei filtro srove silpna ir per filra ar atskirai nepaduodamas deguonis gali trukt oro. Taip pat ar pilate tokios pat temp vandeni is krano. kartais pora laipsiu skirtumas ypac keiciant ddeli dali vandens gali but prazutingas
apsvietimas gerai but kokie 36w, su stipresniu irgi reikia moket priziuret.
Papildyta:
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 15, 10:38)
Triūba keramikinė, nieko kito neradau kolkas, o kokosą vyras delsia pjaustyt. Reikėjo slėptuvės krevetėms, kitaip gali nesiporuot... O ten panašu į koralą, bet ten akmuo toks natūraus.
ta triuba reiktu kokiom samanom apaugint tada, labai jau aki rezia
Kiek matau esi vilniete, kai pertvarkinesiu akva man liks daug augalu, gal domins? nera jie pradinuku augalai, bet jei ne vienas namuos akva, pakankamas apsvietimas, kai kas turetu augti