Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Dilma @ 2015 06 19, 15:47)
Maniškis tikrai ne trigubai didesnis tongue.gif

Gal dar paaugs rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai ne smile.gif . Jau treji metai pas mane gyvena. Ir tris porcijas vaikų jau turėjo tongue.gif
Atsakyti
O kas man atsakys į klausimą? biggrin.gif
Auginu, auginu gupijų mailių, o vien patelės yra... Nei vieno patinėlio blink.gif Kodėl taip yra?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 06 19, 15:00)
Tikrai ne smile.gif . Jau treji metai pas mane gyvena. Ir tris porcijas vaikų jau turėjo tongue.gif

drinks_cheers.gif joa, cia gi priklauso ir "kelintas vaikas seimoj" ir kaip mailiaus stadijoj maitino, ant kiek broliai/seserys skriaude.

QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 19, 15:31)
O kas man atsakys į klausimą?  biggrin.gif
Auginu, auginu gupijų mailių, o vien patelės yra... Nei vieno patinėlio  blink.gif  Kodėl taip yra?

Vien a kart apvaisinta gupija, kaip ir pecilija ir gal kitos gyvavedes nersia daug kartu mazdaug kas menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 06 19, 16:52)
Vien a kart apvaisinta gupija, kaip ir pecilija ir gal kitos gyvavedes nersia daug kartu mazdaug kas menesi smile.gif

Tai žinau, kad kas mėnesį nersia, bet jau dvi vadas patelių turiu doh.gif Tie kurie neišgyveno, patinai turbūt buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 06 19, 15:52)
drinks_cheers.gif joa, cia gi priklauso ir "kelintas vaikas seimoj" ir kaip mailiaus stadijoj maitino, ant kiek broliai/seserys skriaude.

Sakyčiau, kad ne maniškį skriaudė, o ten kažkieno patelę, kuri trigubai už patiną mažesnė. Maniškės poros santykis maždaug toks biggrin.gif .
user posted image
Atsakyti
8 mėn. (paveiksluota prieš kelias dienas):
user posted image

Žiedai akvariume (šiandien pražydo anubis):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2015 06 19, 19:43)

Labai gražus akvariumas
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 19, 16:52)
Tai žinau, kad kas mėnesį nersia, bet jau dvi vadas patelių turiu  doh.gif  Tie kurie neišgyveno, patinai turbūt buvo  g.gif

Kiek atsimenu (jei reiks - paziuresiu talmuduose) maksimaliausias santykis turetu but 75/25. Galiu ir tiksliai pasakyt nuo ko tai priklauso, bet is atminties sakau, kad arba nuo vandens temperaturos, arba ko daugiau akve: patinu ar pateliu.
Gali but ir atvirkstinis variantas. Tatai gan tiksliai paskaiciuota kada kas ir kaip, bet, kad butu 100 proc. vienos lyties - dristu abejoti g.gif Visai gali but, jog dar nesulaukei kada jau prades pagal vuodegas skirtis mirksiukas.gif Garantuotai tai bent 3 menesiu reiketu

Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2015 06 19, 14:47)
Maniškis tikrai ne trigubai didesnis tongue.gif

Nesupratau blink.gif Tai cia Tu tokia nutukus ar vyras kudas? blink.gif biggrin.gif tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(giege @ 2015 06 19, 20:43)

][/url]

Uzskaitom kaip tritaski!!! biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 19, 22:07)
Visai gali but, jog dar nesulaukei kada jau prades pagal vuodegas skirtis  mirksiukas.gif  Garantuotai tai bent 3 menesiu reiketu

Iš vienos vados 5 žuvytės(manau patelės) ir iš kitos apie 9 irgi panašu į pateles. Ok dar palauksiu gal pavirs į vyrus biggrin.gif
Atsakyti
Na o čia mano papūgėlės, matosi, kad patinas žymiai didesnis už patelę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 19, 21:56)
Na o čia mano papūgėlės, matosi, kad patinas žymiai didesnis už patelę
user posted image

O kiek laiko toms "patelems"? bigsmile.gif
---------------------
Druciai erzina ta isgrezta kokoso skyle unsure.gif Kicas. Ir nebe pirma karta demonstruoji. Arba sudauzykit, aba bent jau i kita puse pries fotkindami nusukit, (kad bent numirt ramiai galeciau ir paskum nesivaidenciau). Nebuna taip gamtoj. schmoll.gif Ziauru gryba pjaunat!! Nu blim, negi pati nematai, kad sita skyle visai is konteksto ir visai is kitos operos? bigsmile.gif
O siaip viskas lyg ir cikiska mirksiukas.gif
Atsakyti