Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 06 16, 09:46)
Cia bus tas luzeris kuris gaudynes pralaimejo  biggrin.gif  Jei jau labai pralaimi tai net dryziai nublanksta ir trumpam islenda tik paest. Bet paskui atsikvepuoja ir vel bando veltis i mustynes  lotuliukas.gif
Tau geriau buvo po keleta vienos rusies patinu isigyt; tada bent aisku kas ka vaiko, kas laimi, o kas antroj vietoj po lapu. Bet vienas kita visu rusiu barbusai irgi vaiko! Jie kitaip negali  schmoll.gif  Butinai turi ka nors vaikytis aba sprukt. Ir geriausia, kad ir varzovas irgi butu sustras, o jei nebega - tada nebeidomu  unsure.gif  Konkretus eseriai! Bet jei eserys/vulgaris dar biski pailsi, tai barbusai nifiga  schmoll.gif  biggrin.gif
Danutes turbut jau suprato kas bliude virsininkas?  bigsmile.gif

Nezinau ką jis ten man įdėjo, kaip juos išvis atskirt? Kur patinas kur patinele. Tas vargšas dreba kampe, sakot atsigaus?
O danutem vienodai, aišku dabar darir nuo jų bėga, bet tarpusavy vistiek pešasi.
Atsakyti
Labai ieskau kriauklinuku. Gal kas galite pasiulyti? Domina Neolamprologus multifasciatus, simili ir gold (brevis). Jei kas galite pasiulyti ar zinote kur gauti, labai buciau dekinga, jei parasytumete i : oztoko@inbox.lt
Atsakyti
Sveiki, nusipirkau is zmogaus papugele suaugusi patina. Bet dabar man kilo itarimas, visu pirma kad jis trigubai didesnis uz mano papugeles (pateles). Ar gali taip skirtis dydziai? Ir blankios spalvos. Antra, kad jis tik tuno pasislepes po saka ir nejuda. Net pavalgyt neislenda. Gal jis serga?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 06 18, 20:25)
Sveiki, nusipirkau is zmogaus papugele suaugusi patina.  Bet dabar man kilo itarimas, visu pirma kad jis trigubai didesnis uz mano papugeles (pateles). Ar gali taip skirtis dydziai? Ir blankios spalvos.  Antra, kad jis tik tuno pasislepes po saka ir nejuda. Net pavalgyt neislenda. Gal jis serga?

Del dydziu neismanau, o del ligos g.gif Nu jei perkant nesirgo tai neturetu taip staigiai kazko negero atsitikt. Gal vanduo kitoks, gal temperatura bekilnojant susvyravo... Turetu atsigaut.
Visumoj zuvis turi iprast prie naujos aplinkos ir kuo ryba senesne - tuo ilgiau ta adaptacija uztrunka. Sakykim gal net iki savaites! O pora dienu - norma.
P.S. Ciklai vieni (ta prasme kai ner kitu zuvyciu) i nauja bliuda ileisti ilgaaai kamputy akis varto ir kartais net keleta dienu neislenda uzkrimst drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano pasislėpusiam barbusui apkramte vuodegą. Kažkaip jaučiu jis neišlys iš savo bunkerio, net kažkaip gaila jo.
Atsakyti
QUOTE(MerGele^ @ 2015 06 18, 21:27)
Mano pasislėpusiam barbusui apkramte vuodegą. Kažkaip jaučiu jis neišlys iš savo bunkerio, net kažkaip gaila jo.

O jei ji i "kalejima" pasodintum? Mazu atsigautu? g.gif
Aba padovanok kam nors 4u.gif Del vienos zuvytes nevertetu nuotaikos gadintis! (Ar Tau dar problemu maza)?? bigsmile.gif Darosi itartina, kad tas jusu "nukramtytasis" koks tai pasiligojes; siaip net uzvaikytiems barbusams uodegas nebent lydekos galetu nukramtyt. Turi but sustri!!
Jei jau LABAI gaila tai galima (siuom atveju beveik ir geriau) paleist i PLACIUOSIUS VANDENIS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 18, 20:51)
O jei ji i "kalejima" pasodintum? Mazu atsigautu?  g.gif
Aba padovanok kam nors  4u.gif  Del vienos zuvytes nevertetu nuotaikos gadintis! (Ar Tau dar problemu maza)??  bigsmile.gif  Darosi itartina, kad tas jusu "nukramtytasis" koks tai pasiligojes; siaip net uzvaikytiems barbusams uodegas nebent lydekos galetu nukramtyt. Turi but sustri!!
Jei jau LABAI gaila tai galima (siuom atveju beveik ir geriau) paleist i PLACIUOSIUS VANDENIS  verysad.gif

Sutinku, tikriausiai jam kažkas negerai, nes net gupiju uodegos nepaliestos. O kaip ji humaniskiau i tuos placiuosius vandenis paleist?
Atsakyti
QUOTE(MerGele^ @ 2015 06 18, 21:55)
Sutinku, tikriausiai jam kažkas negerai, nes net gupiju uodegos nepaliestos. O kaip ji humaniskiau i tuos placiuosius vandenis paleist?

Unitazas. Paskui galima manyt, kad jis turi sansa parplaukt i Tevyne.
O dar labiau humaniska - i verdanti vandeni aba zirklem per 7-a slanksteli thumbup.gif
Padaryk kaip Tau atrodo priimtiniausia.
Kazkodel kai gyvus karpius, ka tik sumeskeriotus eserius (lydekas, kuojas, auksles ir t.t.) skutam ir jiems ziaunas isplesiam (idant zuviene neapkarstu) humanizma kazkur pamirstam? O kaip ten su kiauliena, jautiena bei visokia kitokia vistiena?? bigsmile.gif
Atsirado mat veganai-akvariumistai biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 18, 21:23)
Unitazas. Paskui galima manyt, kad jis turi sansa parplaukt i Tevyne.
O dar labiau humaniska - i verdanti vandeni aba zirklem per 7-a slanksteli  thumbup.gif
Padaryk kaip Tau atrodo priimtiniausia.
Kazkodel kai gyvus karpius, ka tik sumeskeriotus eserius (lydekas, kuojas, auksles ir t.t.) skutam ir jiems ziaunas isplesiam (idant zuviene neapkarstu) humanizma kazkur pamirstam? O kaip ten su kiauliena, jautiena bei visokia kitokia vistiena??  bigsmile.gif 
Atsirado mat veganai-akvariumistai  biggrin.gif  4u.gif  biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif

Aš su gyvom lydekom ir karpiais nesusidedu, uždarau su jais vyrą virtuveje. Galiu tik nuskust ir isvalyt...kai jos jau be galvu.
Ryt reiks vaziuot pirkt daugiau kompanijos dryzuotos. Gerai kad vyras neskaiciioja jų akvariume, arba gal tyli kol kas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MerGele^ @ 2015 06 18, 22:30)
Aš su gyvom lydekom ir karpiais nesusidedu, uždarau su jais vyrą virtuveje. Galiu tik nuskust ir isvalyt...kai jos jau be galvu.
Ryt reiks vaziuot pirkt daugiau kompanijos dryzuotos. Gerai kad vyras neskaiciioja jų akvariume, arba gal tyli kol kas  blush2.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif Chi! Taip ir itariau, kad nei kupranugariu melzimo, nei Pzevalskio arkliu kaustymo kursu nesi lankius. biggrin.gif O siuveju? bigsmile.gif
Manes su gyva zuvim prie virtuves per 30 metru neprileidzia schmoll.gif (Uosvijoj mazdaug tiek pat ir iki upes). Daug tos zuvies nebuna, bet kai kasdien po puskibiri aukslyciu tai turiu pazistamu kurios sako: "Daugiau nebeskusiu! EIK SIKT! Atiduok katems!". Bet paskui vis tiek skuta, nes "zvejybines" kates buna jau apsertos (rekordas - viena 18 suede ir kniaukdama pabego sulig 19-aja); be to prasimusa moteriskas gobsumas thumbup.gif Dar ir kaip skuta (!!!), nes as demonstratyviai prisigeriu ir uzmiegu rolleyes.gif O eserio tai gal net nelabai ir mokeciau nuzievint blush2.gif
-----------------
Nepanasu, kad as is vyrisko solidarumo galiu ir pastukalint? bigsmile.gif biggrin.gif
-----------------
Kam Tau to eserio papildomo??? Lai sitie prie akvo isipratina. Paskum matysi. Nu NX viska per savaite uzfarsiruot iki sprotu lygio? Kur skubi?? Akvariumisto bruozas - KANTRYBE!!!
Ir vobsce Tu ryskiai per daznai nagucius i akva kaisioji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 06 18, 21:25)
Sveiki, nusipirkau is zmogaus papugele suaugusi patina.  Bet dabar man kilo itarimas, visu pirma kad jis trigubai didesnis uz mano papugeles (pateles). Ar gali taip skirtis dydziai? Ir blankios spalvos.  Antra, kad jis tik tuno pasislepes po saka ir nejuda. Net pavalgyt neislenda. Gal jis serga?

Patinėliai užauga trigubai didesni už pateles mirksiukas.gif O spalva nuo nuotaikos priklauso. Būna ryte jis blankus plaukioja, o kai valgyt duodu, kad išryškėja spalvų gražumas bigsmile.gif
O , kad pasislėpęs tūno, tai normalu, jam reik laiko apsiprast, po to bus pats krūčiausias biggrin.gif Bent jau pas mane taip.
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 19, 07:57)
Patinėliai užauga trigubai didesni už pateles  mirksiukas.gif

Maniškis tikrai ne trigubai didesnis tongue.gif
Atsakyti