Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(waidoshele @ 2015 06 15, 12:56)
Pas mane akve nauji gyventojai. Sraiges neritinos ir melanijos  smile.gif  kazkaip krevetes labai susidomejusios buvo melanijom kai idejau.

Kaip perlauzei vyra ant melaniju? bigsmile.gif
Tai cia tas negupynas? Tada is fotkes grunto uzrugimo nebesimato schmoll.gif Bet ir fotke gerokai sudrebinta biggrin.gif
Augalai lygtais auga? Kazka net paravet jau nepamaisytu g.gif Vel tinginiaujat? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 06 15, 13:56)
Pas mane akve nauji gyventojai. Sraiges neritinos ir melanijos  smile.gif  kazkaip krevetes labai susidomejusios buvo melanijom kai idejau.

user posted image

Pas mane Neritinos labai greit numirė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 15, 14:14)
Kaip perlauzei vyra ant melaniju?  bigsmile.gif
Tai cia tas negupynas? Tada is fotkes grunto uzrugimo nebesimato  schmoll.gif  Bet ir fotke gerokai sudrebinta  biggrin.gif
Augalai lygtais auga? Kazka net paravet jau nepamaisytu  g.gif  Vel tinginiaujat?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Cia gupynas. Vyro neperkalbejau, todel sraiges mano akvariume. Grunta jis pasitvarke. O pas mane niekas cia neapzele, tik taip atrodo kai tik vienas kampas fotografuotas.
Atsakyti
Niekaip nesuprantu - cia tik mnan vienai neveikia mamkes per chrome?
jungiu seniena exploreri kuris neveikia beveik ir tada matau ka rasot ir atrasau...
alia vat Arvydai, viska akylai stebi o is kur pas ane krevetes nezino blush2.gif
buvo kas nezadnas ir pasidalino thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 15, 14:45)
Pas mane Neritinos labai greit numirė  schmoll.gif

O neitari nuo ko? Gal vanduo prastas, arba neturejo ka valgyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 06 15, 19:12)
O neitari nuo ko? Gal vanduo prastas, arba neturejo ka valgyt?  ax.gif

Buvo krevetyne minkštam vandeny, dar vaistų pyliau nuo planarijų. Buvau į kitą akvariumą įkėlus, neišlindo iš kiauto, ištraukiau jau prasmirdusios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 15, 20:57)
Buvo krevetyne minkštam vandeny, dar vaistų pyliau nuo planarijų. Buvau į kitą akvariumą įkėlus, neišlindo iš kiauto, ištraukiau jau prasmirdusios  unsure.gif

Nu maniskes kolkas juda neblogai, stiklus ciulpia ir negalvoja sustot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 06 15, 21:12)
Nu maniskes kolkas juda neblogai, stiklus ciulpia ir negalvoja sustot  smile.gif

O kur jas pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 15, 18:57)
Buvo krevetyne minkštam vandeny, dar vaistų pyliau nuo planarijų. Buvau į kitą akvariumą įkėlus, neišlindo iš kiauto, ištraukiau jau prasmirdusios  unsure.gif

Kiek domėjausi internete, tai planarijoms naikinti skirtų vaistų pašalinis poveikis, kad išmiršta sraigės. Net radusi buvau, kad kelis metus po vaistų panaudojimo sraigės miršta.
Ar nebuvo to nurodyta instrukcijoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 15 birželio 2015 - 21:59
QUOTE(waidoshele @ 2015 06 15, 22:12)
Nu maniskes kolkas juda neblogai, stiklus ciulpia ir negalvoja sustot  smile.gif

Jo maniškės irgi spėjo akmenukus nuvalgyt nuo dumblių tikrai neblogos sraigės thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(giege @ 2015 06 15, 23:53)
Kiek domėjausi internete, tai planarijoms naikinti skirtų vaistų pašalinis poveikis, kad išmiršta sraigės. Net radusi buvau, kad kelis metus po vaistų panaudojimo sraigės miršta.
Ar nebuvo to nurodyta instrukcijoje?

Šito nežinojau... Neturėjau instrukcijos, nes tik 3g pirkau šio vaisto (tiek kiek reikėjo gydymo kursui), o žmogus kuris pardavė tik paaiškino kaip naudoti, bet nesakė, kad sraigėms blogai.
Atsakyti
Po paros su barbusais... Aukų nera thumbup.gif veiksmas vyksta:-) tik kažkodėl vienas sumatros barbusas vis slepiasi už šildytuvo g.gif Gal jam kažkas negerai, nes kaip ir nebūdinga jiems
Atsakyti
QUOTE(MerGele^ @ 2015 06 16, 09:04)
Po paros su barbusais... Aukų nera  thumbup.gif veiksmas vyksta:-) tik kažkodėl vienas sumatros barbusas vis slepiasi už šildytuvo  g.gif Gal jam kažkas negerai, nes kaip ir nebūdinga jiems

Cia bus tas luzeris kuris gaudynes pralaimejo biggrin.gif Jei jau labai pralaimi tai net dryziai nublanksta ir trumpam islenda tik paest. Bet paskui atsikvepuoja ir vel bando veltis i mustynes lotuliukas.gif
Tau geriau buvo po keleta vienos rusies patinu isigyt; tada bent aisku kas ka vaiko, kas laimi, o kas antroj vietoj po lapu. Bet vienas kita visu rusiu barbusai irgi vaiko! Jie kitaip negali schmoll.gif Butinai turi ka nors vaikytis aba sprukt. Ir geriausia, kad ir varzovas irgi butu sustras, o jei nebega - tada nebeidomu unsure.gif Konkretus eseriai! Bet jei eserys/vulgaris dar biski pailsi, tai barbusai nifiga schmoll.gif biggrin.gif
Danutes turbut jau suprato kas bliude virsininkas? bigsmile.gif
Atsakyti