Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 13, 15:54)
Sitas Tuomces avataras niekam tikes  schmoll.gif  Tas su nescia kate buvo labiau ikvepianciai simbolinis  biggrin.gif

buvau įdėjus dar vieną, bet tiek tos nebeerzinsiu, įdėsių tau katinėlį, gal ramus ir geras būsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tu iš savo pusės gal akvariumo foto įdėsi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 13 gegužės 2015 - 15:22
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 13, 14:54)
VO! Dar viena be stringu is kapo prisikele!  biggrin.gif

bebe.gif aisku, kad be stringu. kas gali pakest sniura uzpakaly..? cool.gif

QUOTE(Tuomce @ 2015 05 13, 15:17)
Šitas geriau? tongue.gif

o kaip tu padarai, kad skirtingose zinutese su kitu avataru butum? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2015 05 13, 16:23)
o kaip tu padarai, kad skirtingose zinutese su kitu avataru butum?  mastau.gif

nepadarau, čia tau naršyklė "kešuoja" po kiek laiko matysi visur tą patį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 13, 16:17)
buvau įdėjus dar vieną, bet tiek tos nebeerzinsiu, įdėsių tau katinėlį, gal ramus ir geras būsi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tu iš savo pusės gal akvariumo foto įdėsi? biggrin.gif

BUSIU dar geresnis!! pioneer.gif tongue.gif
Kazkada jau buvau invares savo "TV" fotke ir nieko esmingo nepakito schmoll.gif Sunkiai man cia su tom potkem verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2015 05 13, 16:23)
bebe.gif  aisku, kad be stringu. kas gali pakest sniura uzpakaly..?  cool.gif

... O jeigu taip ziema, Antarktidoj, per puga, o siulas vilnonis?.. rolleyes.gif
Ir siaip pakenciamas tas sniuras siknoj lotuliukas.gif (Svarbiausia, kad graziai apvalaina pati sikamoji butu) blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 12, 22:30)
Nu va Arvydas atsiliepė, dedu:

Vistiek man pavyzdys.... smile.gif smile.gif smile.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 13, 09:36)
Nelygu koks medis, bet zieve gali pradet dazyt vandeni.

as nulupau, nes plonos sakeles, negrazi zieve buvo, nesiziurejo spalva smile.gif Ir kai tokios mazyyytes, tai ir be zieves greit uzpuuuti gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 05 13, 17:43)
Vistiek man pavyzdys.... smile.gif smile.gif smile.gif
as nulupau, nes plonos sakeles, negrazi zieve buvo, nesiziurejo spalva smile.gif Ir kai tokios mazyyytes, tai ir be zieves greit uzpuuuti gali smile.gif

Tas irgi tiesa. Galim save apgaudinet kiek tik norim, bet in realy puva ir raudonmedis ir belenkas unsure.gif Ir nors kuliais vartaliokis, o to proceso nesustabdysi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 13, 15:35)
nepadarau, čia tau naršyklė "kešuoja" po kiek laiko matysi visur tą patį  mirksiukas.gif

g.gif idomiai cia... net kelis kart varciau puslapi ziuret ar cia tikrai ta pati ar dvi skirtingos lotuliukas.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 13, 16:25)
... O jeigu taip ziema, Antarktidoj, per puga, o siulas vilnonis?..  rolleyes.gif
Ir siaip pakenciamas tas sniuras siknoj  lotuliukas.gif  (Svarbiausia, kad graziai apvalaina pati sikamoji butu)  blush2.gif  wub.gif

nu koks skirtumas koks sniuras...vistiek jis silmos neduoda rolleyes.gif ir visai jis nepakenciamas schmoll.gif sdimaja noriu tureti viena, o ne i dvi dalis padalinta liezuvis.gif

i akvu tema, mano skaliarai eilini karta apsiikravo... eilini karta visikiti papuotavo doh.gif gaila jau kazkaip ju darosi unsure.gif gal reiktu atskirti kada per puse akva, ir pabandytisaugint tuos ikriukus g.gif ale gal kai laiko daugiau bus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 13 gegužės 2015 - 21:38
QUOTE(tiutiute @ 2015 05 13, 22:35)
g.gif  idomiai cia... net kelis kart varciau puslapi ziuret ar cia tikrai ta pati ar dvi skirtingos  lotuliukas.gif
nu koks skirtumas koks sniuras...vistiek jis silmos neduoda  rolleyes.gif ir visai jis nepakenciamas  schmoll.gif  sdimaja noriu tureti viena, o ne i dvi dalis padalinta  liezuvis.gif

Dziadas prabunda salia svetimos mamutines konfiguracijos moters ir kazka ten mazdaug prisimena: kaip vakar po visus miesto restoranus su taksi vazinejos, kaip jin sake, kad serga, o jis, kad nieko cia tokio...
Nueina i tupsika ir veidrody mato, kad siulas is burnos kabo. Traukia ir meldziasi: "Kad tik butu arbata, kad tik arbata"...

Papildyta:
Jei kam reik pasikudint tai nesikuklinkit! As dar daaaaug panasiu anekdotu zinau thumbup.gif Su akvariumais tatai gal ir mazai ka bendro turi, bet dieta - GARANTUOTA!!! Nu visiskai valgyt nesinori mano paciu nekalciausiu anekdotu pasiklausius schmoll.gif biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ale yra dar negodziu zmoniu, kur uz kibira netgi ne sieno visai nieko mainais nepraso thumbup.gif https://www.facebook...2...e=1
Ten ta mazyte, kurios daug - staurogyne repens g.gif Kazi kaip ji realiai pakelia low tech salygas?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 14, 15:57)
Ale yra dar negodziu zmoniu, kur uz kibira netgi ne sieno visai nieko mainais nepraso  thumbup.gif https://www.facebook...2...e=1
Ten ta mazyte, kurios daug - staurogyne repens  g.gif Kazi kaip ji realiai pakelia low tech salygas?

reikia gero apšvietimo (arba jei mažas apšvietimas tai papildomai co2) - kitaip nieko gero, gražaus augalo nebus. mano katinų akvariume kai nebuvo co2 ir šviesa ten nėra pati stipriausia- augalo kondicija labai skyrėsi nuo hi tech akvariumo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 14 gegužės 2015 - 15:50
QUOTE(cile @ 2015 05 14, 15:57)
Ale yra dar negodziu zmoniu, kur uz kibira netgi ne sieno visai nieko mainais nepraso  thumbup.gif https://www.facebook...2...e=1
Ten ta mazyte, kurios daug - staurogyne repens  g.gif Kazi kaip ji realiai pakelia low tech salygas?

Paprasyciau man girdint nebevartot protingu zodziu!!! Mes cia apie siulus ir siltus triusikus, o jos "Lowa", "Texnika"... Kazkaip net nemandagu; o apie mergaitiska padoruma vobsce ner ka sneket blush2.gif blink.gif doh.gif
Be akiniu buciau sakes, kad toji pieva is tokiu pat sagitarkiu subulatku kaip Tu man davei (auga, beje, normaliokiskai ir net pro mano "asfalta" prasimusa), bet su akulioriais... jo, kitokia.
O nezinai kame priezastis, kad biciuks taip drastiskai viska issidovanojo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 14, 16:40)
reikia gero apšvietimo (arba jei mažas apšvietimas tai papildomai co2) - kitaip nieko gero, gražaus augalo nebus.

Dekui, reiskias toliau auginsim kriptas ir anubius cool.gif
Siaip is visos mases bandytu augaleliu didziausias pravalas su is Klimacio gauta limnophila sesiliflora...jos tiesiog nebeliko..sutirpo doh.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 14, 19:58)
O nezinai kame priezastis, kad biciuks taip drastiskai viska issidovanojo?  blink.gif

Ne, nezinau...gal tas mano prietelius kur viska susiglemze paklause..reiks pasidomet prie progos.
Atsakyti