Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2015 06 13, 16:23)
Eri, tas krapas kur dabar siulo, tai is paparciu gimines, bet toks visai be strukturos, "skysta" zole..turejau, atsikraciau..O ko bais norejau tai limnophila sesiliflora, ja gavau is Klimaicio, bet ji man totaliai sutirpo sad.gif
Ir dar zyziau Kubilinai del pogestemono astuonkojo, tai ji man uzfundijo to augaliuko  wub.gif

O man tas krapas dar labai patinka. Gal kada ir atsibos, bet dabar visai gražiai išsiskiria iš kitų žolių ir auga greitai. Viena šakelė, bet kiek plačiai išsišakoja ir daug vietos užima. Įsodinai 1-3 ir jau didžiulis akvos plotas užpildytas. Be to gana atsparus sraigių trimitininkių išpuoliams.
Čia Airai tokių Ceratopteris thalictroides įsigijus būtų pats tas. Ir auginti lengva, ir vietos daug užpildo. Vėliau, akvai stabilizavusis ir geresnių augaliukų gavus, ir pamažinti galima.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 06 13, 17:19)
O man tas krapas dar labai patinka. Gal kada ir atsibos, bet dabar visai gražiai išsiskiria iš kitų žolių ir auga greitai. Viena šakelė, bet kiek plačiai išsišakoja ir daug vietos užima. Įsodinai 1-3 ir jau didžiulis akvos plotas užpildytas. Be to gana atsparus sraigių trimitininkių išpuoliams.
Čia Airai tokių Ceratopteris thalictroides įsigijus būtų pats tas. Ir auginti lengva, ir vietos daug užpildo. Vėliau, akvai stabilizavusis ir geresnių augaliukų gavus, ir pamažinti galima.

o man jis nunyko, kazkaip. pradziai uzbujojo, paskui kadangi lipo per virsu nuskyniau virsune - isodinau, ir nebeaugo. paskui molinezijos kapot pradejo tuos galiukus, vis rankiodavau, ir ziuriu viena diena - metu lauk jau ir kota
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 06 13, 17:43)
o man jis nunyko, kazkaip. pradziai uzbujojo, paskui kadangi lipo per virsu nuskyniau virsune - isodinau, ir nebeaugo. paskui molinezijos kapot pradejo tuos galiukus, vis rankiodavau, ir ziuriu viena diena - metu lauk jau ir kota

Reikėjo pabandyt stiebą paguldyt ir truputį gruntu apipilti. Taip gulėdamas, kaip valisnerija išleidžia daug vaikiukų su šaknytėmis. Paaugini juos ir sukarpius po vieną atskirai, galima jau sodinti kur patinka.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 06 13, 18:27)
Reikėjo pabandyt stiebą paguldyt ir truputį gruntu apipilti. Taip gulėdamas, kaip valisnerija išleidžia daug vaikiukų  su šaknytėmis. Paaugini juos ir sukarpius po vieną atskirai, galima jau sodinti kur patinka.

tai kad valisnerija taip nedaro... bent jau manoji graziai kaip braskes - usus leidzia. smile.gif nu jo, gal ir ideja, bet kad man jis nelabai patiko, buvo daug siuksliu nuo jo (tu smulkiu lapeliuku) tai ir nezaidziau biggrin.gif meciau von be sirdies skausmo thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Raportuoju biggrin.gif gavo mano žuvys druskos vonią ir margancovkės dozę. Didelių pasikeitimų nematau. Bet vakar supdama vaiką vis jas stebėjau ir priėjau išvados, kad tikriausiai jos apsikramto, nes taip duodasi, mušasi ir kandžiojasi. Matyt tryse nepasidalina vienos patelės biggrin.gif O ir jai jau dėmesys atsibodęs, ir ji duoda jiems velnių biggrin.gif kaži ar neapvaisinta ji nestuke.gif, nes gydant manų kruopų liga pakėliau temp iki 29, tada ir pradėjo šėlti.
Sakau gal kokį barbusą jiems įkelt kad turėtų ką veikt ( slėptis nuo jo o ne patelė vaikyt) :-D :-D :-D
Tiesa gal vandenį šiandien reikia pakeist po margancovkes??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MerGele^: 14 birželio 2015 - 10:27
QUOTE(MerGele^ @ 2015 06 14, 11:19)
Labas rytas.
Raportuoju  biggrin.gif gavo mano žuvys druskos vonią ir margancovkės dozę. Didelių pasikeitimų nematau. Bet vakar supdama vaiką vis jas stebėjau ir priėjau išvados, kad tikriausiai jos apsikramto, nes taip duodasi, mušasi ir kandžiojasi. Matyt tryse nepasidalina vienos patelės  biggrin.gif O ir jai jau dėmesys atsibodęs, ir ji duoda jiems velnių  biggrin.gif kaži ar neapvaisinta ji  nestuke.gif,  nes gydant manų kruopų liga pakėliau temp iki 29, tada ir pradėjo šėlti.
Sakau gal kokį barbusą jiems įkelt kad turėtų ką veikt ( slėptis nuo jo o ne patelė vaikyt)  :-D :-D :-D
Tiesa gal vandenį šiandien reikia pakeist po margancovkes??

Nu tai juk buvo toks itarimas, kad jaunatvinis sekasas smegenis uzliejo biggrin.gif Ale tada turetu dazniau spalvos kaitaliotis (nelygu kaip kam sekasis meilej) wub.gif
Barbusa? bigsmile.gif Idomi versija, bet geriau nereikia. Matai, danijos gainiojas danijas, o barbusai barbusus; viens kito tai nelabai. Vat jeigu taip alkana tikrini eseri (eserinium-banales-lydekium-apzorus) tai gal ir suveiktu biggrin.gif
Jei marganato spalvu nebesimato tai vandenio keist nereikia. schmoll.gif (Butu neprosal, bet bijau, kad Tu jau ir taip per daug naguciu prikisai). Dienos sviesoj manganatas labai greit dings jei dar jo ir belike. Nakciai beveik vertetu kartot porcija g.gif
O tai nebandei pateles i "kalejima" iskelt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 14, 12:03)
Nu tai juk buvo toks itarimas, kad jaunatvinis sekasas smegenis uzliejo  biggrin.gif  Ale tada turetu dazniau spalvos kaitaliotis (nelygu kaip kam sekasis meilej)  wub.gif
Barbusa?  bigsmile.gif  Idomi versija, bet geriau nereikia. Matai, danijos gainiojas danijas, o barbusai barbusus; viens kito tai nelabai. Vat jeigu taip alkana tikrini eseri (eserinium-banales-lydekium-apzorus) tai gal ir suveiktu  biggrin.gif
Jei marganato spalvu nebesimato tai vandenio keist nereikia.  schmoll.gif  (Butu neprosal, bet bijau, kad Tu jau ir taip per daug naguciu prikisai). Dienos sviesoj manganatas labai greit dings jei dar jo ir belike. Nakciai beveik vertetu kartot porcija  g.gif 
O tai nebandei pateles i "kalejima" iskelt?  bigsmile.gif

Aš jas visas( danijas) keliom valandom buvau į sūrų kalėjimą sukisus, kad apsisomytų.
O barbuso tai rimtai noriu, labai patinka juodi, žali ir ugniniai :-) tik aišku gupijom būtų amen unsure.gif teks atskirt
P.S. Kita savaite jei pasiseks gausiu ragalapio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MerGele^: 14 birželio 2015 - 12:20
QUOTE(MerGele^ @ 2015 06 14, 13:18)
Aš jas visas( danijas) keliom valandom buvau į sūrų kalėjimą sukisus, kad apsisomytų.
O barbuso tai rimtai noriu, labai patinka juodi,  žali ir ugniniai :-) tik aišku gupijom būtų amen  unsure.gif teks atskirt
P.S. Kita savaite jei pasiseks gausiu ragalapio  thumbup.gif

Turbut tilps visi akve. Nereiks atskirt. Barbusai tik primeta kietus, o siaip ne ka sustresni uz gupkes biggrin.gif Ypas jei ju keletas, tai ant tiek susidomi vienas kito gainiojimu, kad ir pateles, ir kitas zuvis, ir net alu (!!! drinks_cheers.gif !!!) pamirsta. Gejai!! biggrin.gif
P.S. Tu ne tik ragalapio, bet dar ir kitokiu "greituku-augaliuku" pasiieskok. Nezinau koks akvas, bet minejai, kad pradedancioji, o dar ir augalu nera... 100 proc. bus neuzsistartines! Nuo to ir ligos ir tuoj bus dar ir dumbliai. Ypac kai "gerosiom bakterijom" tiki verysad.gif
Atsakyti
Radau siandien ryte krevetes isnara. pradziai nesupratau kas vyksta o paskui ziuriu visos vietoj. smile.gif
Atsakyti
Buvau šiandien bige, pažiūrėjau kad ten daniju pelekai tokie pat, galveltui aš prie jų kabinuosi.
Irdar nesusilaikiau ir nupirkau du sumatros barbusus, viena žalia ir viena ugnini. Žiūrėsiu kas bus, nes labai gainiot jie pradėjo mano zuvytes.
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 06 15, 10:51)
Radau siandien ryte krevetes isnara. pradziai nesupratau kas vyksta o paskui ziuriu visos vietoj.  smile.gif

Is kur gavai krevete?????? blink.gif Tai as jau galiu apsisisusisramint?? bigsmile.gif
Taip jau su tom isnarom buna; nereik skubet laidot drinks_cheers.gif
---------------
Ai, jau radau! Buvo indomu kas naujesnio Mergeliu fronte, bet vienu kartu rasem mirksiukas.gif Kai taip gerai sutariam - reiktu zenytis nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 15 birželio 2015 - 11:23
Pas mane akve nauji gyventojai. Sraiges neritinos ir melanijos smile.gif kazkaip krevetes labai susidomejusios buvo melanijom kai idejau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 15 birželio 2015 - 12:00