Šiaip yra ir dar black water akvariumai, juose laikomo snukstančios rūšies žuvys (vysta po to "gyventojų" oficialus surašymas), tai ten specialiai dedama šakų, lapų, kad tik tamsus vanduo būtų Yra ir lt pora žmonių su tokiais akvariumais
Arvydai, apie foną jau ilgai rašai, dar nepasidarei? o aš galvojau pas mane valios trūksta
o dėl mano dumblio tai nejuokauju, galiu daugiau foto iš arčiau įdėt
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 13, 10:08)
Arvydai, apie foną jau ilgai rašai, dar nepasidarei? o aš galvojau pas mane valios trūksta
Tikim, tikim Kuo daugiau tiket jei ne Tavim Aisku, kad zinai ka sakai ir jokios fotkes cia nei prides, nei atims
Neeee, taigis as kulisa jau senu seniausiai turiu ir visai fainai atrodo (Niu kate aisku ten per smilgas /atseit nendres mazumele prasisuko, bet is principo dar imanoma kentet. Tik siaip sau apie galini fona mastau. Pacio akvo ciustint tingiu + man tai neduota Paziuriu, kad graziau atrodytu, bet man idomiau kaip jie ten patys savaime naturaliai gyvena. (Nu jau ricijos tai tikrai prie sakeliu neraisiosiu, o ir nesugraibyciau net jei noreciau)
O vat ta vidine galine siena kaip ir uzintrigavo. Kodel? Visai nebloga, pigi ir a mazu suveiksianti nesunkiai igyvendinama ideja Man siuom momentu nereikia, bet gal kam kitam pravers?
------------------------------
O vietoj dumbliu potkes (kuom nieko cia nenustebintum) gal galetum inmest nuoroda su kur ieskot apie tuos "juodus" akvariumus? Talmude kazkas panasaus yra ir tikrai indomu, bet niekaip nedasunta kame ten tas "biznis"
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 13, 12:14)
kur ieskot apie tuos "juodus" akvariumus? Talmude kazkas panasaus yra ir tikrai indomu, bet niekaip nedasunta kame ten tas "biznis"
http://www.aquascape...ymedzio-guramis
QUOTE(cile @ 2015 05 13, 12:29)
OBANA! Man zinoma patiko, kad akve bus alus ir dar saldokai rugstus Irgi taip lyg ir uz ekologija balsuociau, bet, kad puse gyvenimo aukot uz kazkoki ten gurami... Nezinau, nezinau... Straipsnis beveik profiskai surasytas, bet jei ir taip, tai gal tegul mokslininkai ir veisia juos laboratorijose? Priciom cia mano bliudelis? Sunkus atvejis! Guramiai ir siaip nelabai i ilgai gamtoj isgyvensiancias zuvis panasus, o cia dar kazkokia vienoj baloj teesancia saldymecio veisle atkapste Negeriu jokio palmiu aliejaus ir lydeku ant guramiu nefasinu, bet sitokia aplinkosauga regis jau biskiuka perspausta. (Kai paskui tikrai reikes kazka globot,- bus kaip su vilku ir Mike melageliu).
----------------------------
Na, bet ispudi straipsniukas tai padare!!
Gaivinam AKCIJA!
UZMUSKIM BEBRA - ISSAUGOKIM MEDI!
-----------------------------
Dar prie to paties ir sunu PASODINT vertetu
Ir zyda nusaut...
Ir voveraite uzdubasint...
UZMUSKIM BEBRA - ISSAUGOKIM MEDI!
-----------------------------
Dar prie to paties ir sunu PASODINT vertetu
Ir zyda nusaut...
Ir voveraite uzdubasint...
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 13, 14:14)
Vėl vienas kalbiesi?
Neeee, su Tavim!!
(Eik sikt jeigu ka)
Nu bet kokios jus bjaurios tai negaliu ziuret
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 13, 14:26)
Neeee, su Tavim!!
(Eik sikt jeigu ka)
(Eik sikt jeigu ka)
ir į ką žiūri? pas mane net avarato nėra
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 13, 14:59)
ir į ką žiūri? pas mane net avarato nėra
Va, va is karto matos, kad dar jauna, o jau be triusiku
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 13, 15:24)
Va, va is karto matos, kad dar jauna, o jau be triusiku
Aišku, kad be triūsikų, aš apatines kelnaites nešioju
įsidėsiu avatarą, bus į ką žiūrėt ir nekęst
Tuomce- avataras
QUOTE(tiutiute @ 2015 05 13, 15:37)
Tuomce- avataras
VO! Dar viena be stringu is kapo prisikele!
---------------
Gerai, gerai!! Tuoj prisierzinsit
Sitas Tuomces avataras niekam tikes Tas su nescia kate buvo labiau ikvepianciai simbolinis