Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Pavasaris į pabaigą ir visi į kūdras. Akcija-sukultūrink laukinį. Reiks ir man kokį prūdą apveizėt. lotuliukas.gif

Tai ar nieks nepliurptels nieko apie vyšninius barbusus. Nejau nieks neauginote? g.gif
AŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ...................
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 05 26, 22:55)
Gal kas turite patirties su vyšniniais barbusais? Ar tikrai jie tokie taikūs geriečiai?
Norėčiau ryškesnių žuvyčių į naują akvariumą su skaliarais, bet labai bijau, kad nenuskabytų jiems uodegų.

QUOTE(evora @ 2015 05 29, 14:54)
Tai ar nieks nepliurptels nieko apie vyšninius barbusus. Nejau nieks neauginote?  g.gif
AŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ...................

Aš laikiau seniai,tik ne su skaliarais,bet manau,kad uodegų nenuskabytų.Jų ryškūs tik patinai,patelės beveik bespalvės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 29 gegužės 2015 - 14:18
QUOTE(žydrynė @ 2015 05 29, 14:18)
Aš laikiau seniai,tik ne su skaliarais,bet manau,kad uodegų nenuskabytų.Jų ryškūs tik patinai,patelės beveik bespalvės

Aš ir žiūriu, kad pagooglinus vienus rodo gražiai rausvus, o kiti įtartinai purvinai perblyškę. Patinukus natūroje mačiau, tai patiko. Parduotuvėje suderėjau, kad jei negražiai elgsis su skaliarais-priims atgal ir keisim į ryškias pecilijas. Daugiau nieko geresnio iš ryškių ir mažų žuviukų ir nesugalvoju kas dar galėtų būti. g.gif
Ačiū už nuomonę. 4u.gif

-----------------------------------------
Atidaviau du mėlynus guramius patinus. Atsibodo, kad 3 patinai vaiko vieną patelką, o ši vis slepiasi nuo jų. Dar kiekvieną dieną stato lizdą, peša augalus, ragalapį visai nustekeno, vaiko viens kitą. Dabar ramybė akvariume.

-----------------------------------------

Oi kaip laukiu liepos viduriuko.... Mano naujo akvariumo užsakymo darbai atlikti, viskas veiksme ir bus smagaus darbo paleidžiant naują džiaugsmą. Kai jau viskas paskaičiuota, užsakyta, suderinta, taip nekantru greičiau sulaukti.
Atsakyti
Aš su tokiu klausymu - gal kas augino auksinukės su corydorus'ais? Ar nenuės uodegų?
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2015 05 29, 14:54)
turiu gausybę (nebetelpam!) aulanocarų, labidochromių prieaugliaus. Keletą suaugusių žuvų. Visada prašom kreiptis, dovanų gausit smile.gif

Gal kada i Kauna tektu vaziuot bigsmile.gif ?

QUOTE(evora @ 2015 05 29, 20:32)
jei negražiai elgsis su skaliarais-priims atgal ir keisim į ryškias pecilijas. Daugiau nieko geresnio iš ryškių ir mažų žuviukų ir nesugalvoju kas dar galėtų būti. g.gif

Man irgi gana prilipo pecilijos - gana grazios, ramios, ne visai kvailos bigsmile.gif

QUOTE(KrioOo @ 2015 05 29, 21:34)
Aš su tokiu klausymu - gal kas augino auksinukės su corydorus'ais? Ar nenuės uodegų?

Tikrai laiko toki derini ir negirdejau , kad skustusi..o ir neturetu but bedu.
------------------------------
Kaip manot, ar nomalu 25 litru akve 30 neonu? FB diskusija uzvire, tai cia tipo labai norma doh.gif Ir tie kas sake, kad negerai is principo buvo isjuokti..tipo reik vandeni sviezint ir viskas o.k. is principo pardese taip ir buna ir viskas tikrai puse bedos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 29 gegužės 2015 - 20:58
QUOTE(cile @ 2015 05 29, 21:57)
Kaip manot, ar nomalu 25 litru akve 30 neonu? FB diskusija uzvire, tai cia tipo labai norma  doh.gif  Ir tie kas sake, kad negerai is principo buvo isjuokti..tipo reik vandeni sviezint ir viskas o.k. is principo pardese taip ir buna ir viskas tikrai puse bedos  g.gif

išdvės pusė ir bus viskas OK thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 29, 20:57)

Kaip manot, ar nomalu 25 litru akve 30 neonu? FB diskusija uzvire, tai cia tipo labai norma  doh.gif  Ir tie kas sake, kad negerai is principo buvo isjuokti..tipo reik vandeni sviezint ir viskas o.k. is principo pardese taip ir buna ir viskas tikrai puse bedos  g.gif

Na, pardėse tikrai žuviukai sukišti tirštai, bet juk laikinai. Normaliai laikant, tokio kiekio nei vienas nelaikytume. Sakyčiau 25 ltr. akvui užtektų 20 neonų ir ne daugiau. Vandenį ir taip tokiam mažam akve dažniau šviežinti reikia. Esmė tame, kad erdvės žuviukam irgi reikia ir joks vandens šviežinimas jos nesuteiks.
Atsakyti
4u.gif
Laba diena, akvariumų mylėtojai smile.gif
Paveldėjau "stiklainiuką", bandau kurti grožį smile.gif
Priimkit paplepsėt, nors dažnai ir neprisijungiu, per darbų gausybę.

Be to naiviai tikiuosi, kad rasiu, kas nori pirmai pradžiai augaliukais pasidalinti arba nebrangiai perleisti, nes kolkas nei vienos žolės.. vanduo ir kelios žuvys blush2.gif doh.gif

Smagaus savaitgalio !
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2015 05 30, 11:08)
4u.gif
Laba diena,  akvariumų mylėtojai smile.gif
Paveldėjau "stiklainiuką",  bandau kurti grožį smile.gif
Priimkit paplepsėt, nors dažnai ir neprisijungiu,  per darbų gausybę.

Be to naiviai tikiuosi, kad rasiu, kas nori pirmai pradžiai augaliukais pasidalinti arba nebrangiai perleisti, nes kolkas nei vienos žolės..  vanduo ir  kelios žuvys  blush2.gif  doh.gif

Smagaus savaitgalio !

Sveika,
koks turis, koks aukstis to stiklainio. Kokios zuvys?
Koks miestas.
.....
Atsakyti
ale ko tais mazai pripliurpet biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jauciasi, kad Arvydo nelabai yra.

As pradzioj vandeni akvuke (25l) sviezindavau po 2k/sav (kol isivaziav). Dabar tik karta per savaite (savaitgaliais). Vasara automatiskai silciau gali buti, gali vandens temperatura pakilti. Logiskai mastant siltame vandenyje ir dar mazame turyje ne kazkaaaa ten turetu but. Kaip ten buna, a? Nors kita vertus mazesnes temp ir nepalaikysi vistiek. Bet gal atsviezinti vel po 2k/sav? As vis to rugimo bijau biggrin.gif
Atsakyti
Ir pas mane mažajam akvuke 28 laipsniukai, bet , kad būtų mažiau, reik tada šildytuvą mesti lauk. O kambaryje tik 23 šilumos. Bijau, kad dar reik palaukti šiltesnių dienelių-gali gautis per didelis 5 laipsnių skirtumas. Bus temperatūrinis šokas.
Vandenuką šviežinu 1 kartą per savaitę ir viskas normalizavęsi. Manau dažniau nereikia, bent nieko blogo nepastebėjau, kad reiktų dažniau. O ir tingėčiau taip dažnai terlintis. Dabar ir taip, kai tik kas paklausia ,,Ką savaitgalį veiksi?", vienintelis atsakymas-akvariumus tvarkysiu. Ir šiandien, nors bais tingiu, nes prisitupinėjau apie savo gėlyną ir kaktusus, bet....REIK ir .
Papildyta:
O, tai Ką, ARVYDAS, rimtai į pogrindį dingo? Ir ilgam. Ar tik maivosi kaip visada? Gal pasibrangins pora savaitėlių ir vėl išplauks pieno puta.
Atsakyti
Del vandenuko keitimo kas savaite as irgi nematau, kad kas blogo darytusi. Turbut isivaziavo smile.gif Juk jau pusmetis vis tik... Sildytuvo kol kas ir as netrauksiu. Bus matyti, kaip seksis vasaroti.

Arvydas bana gal gaves? biggrin.gif
Atsakyti