Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Planarijos islindo pas mane db vel, kai keiciau vandenuka. O taip ju nesimato smile.gif Tai su pirstuku isgraibiau nuo stiklo biggrin.gif Pora gana riebiu buvo
Atsakyti
Gal kas turite patirties su vyšniniais barbusais? Ar tikrai jie tokie taikūs geriečiai?
Norėčiau ryškesnių žuvyčių į naują akvariumą su skaliarais, bet labai bijau, kad nenuskabytų jiems uodegų.
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 25, 08:24)
Mačiau viena krevetei ant ūso užsikabinusi buvo  g.gif

baika. Aš mačiau, kaip sraigė helena viena red chery buvo pričiupus biggrin.gif trumpam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BurmeSS: 27 gegužės 2015 - 20:39
Baiges mano banas, bet pats prasitesiu. Neterminuotai. Man GEDA uz Kykute, kuri vos na visus mano postus perskaite, graziai surusiavo ir tik ant 3 dienu bana (tiesa pasakius ir ta "za niexui") isspaude. verysad.gif
Si karta IR VEL pasigailesiu!
O jums atsiranda sansas palenktyniaut del kruciausiu plepsiu bokalo! bigsmile.gif
Paskaitinesiu, bet be reikalo nebesikisiu ir pokalbio nebepalaikysiu schmoll.gif Tikiuosi per vasaros atostogas netgi pasveikt nuo priklausomybes supermamkem biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
VASARA,ATOSTOGOS,LAISVĖ ! thumbup.gif
Metiniai rezultati ( 1 ir 2 pusmečio kartu sudėjus )
Anglų k. - 9
Matematika - 10
Lieuvių k. - 10
Gamta ir žmogus - 10
Istorija - 10
Kūno k. - 10
Informacinės technologijos - 10
Technologijos - 10
Muzika - 10
Dorinis ugdymas ( tikyba )- 10
Žmogaus sauga - įsk.
Matematikos modulis - įsk.
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 28, 16:49)
VASARA,ATOSTOGOS,LAISVĖ !    thumbup.gif 
Metiniai rezultati ( 1 ir 2 pusmečio kartu sudėjus )

Oho, šaunuolė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 28, 16:38)
Tikiuosi per vasaros atostogas netgi pasveikt nuo priklausomybes supermamkem  biggrin.gif  4u.gif  biggrin.gif

O kam pasveikt? biggrin.gif Nėr ką paskaityt kai nerašot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 28, 14:38)
Baiges mano banas, bet pats prasitesiu. Neterminuotai. Man GEDA uz Kykute, kuri vos na visus mano postus perskaite, graziai surusiavo ir tik ant 3 dienu bana (tiesa pasakius ir ta "za niexui") isspaude.  verysad.gif
Si karta IR VEL pasigailesiu!
O jums atsiranda sansas palenktyniaut del kruciausiu plepsiu bokalo!  bigsmile.gif
Paskaitinesiu, bet be reikalo nebesikisiu ir pokalbio nebepalaikysiu  schmoll.gif  Tikiuosi per vasaros atostogas netgi pasveikt nuo priklausomybes supermamkem  biggrin.gif  4u.gif  biggrin.gif

O cia kokia proga ta bokalas - banas buvo?
tai mirs tos mamkes be Arvydo.
O as galvoju kur ans dinges... taip tylu nieks nieko neraso.
P.s. Arvydai, nepamirsai man kreveciu passerti kad riebesnes augtu? kada dalybos, pries vasaros atostogas knygas, tfu krevetes reik grazint thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 28, 16:01)
O cia kokia proga ta bokalas - banas buvo?

O is kur man zinot? blink.gif Taigis sakiau, kad za niexui, bet vis tiek ilgaaaaiiii vaidinsiu, jog baisiai piktas esu doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 05 28, 16:01)
pries vasaros atostogas knygas, tfu krevetes reik grazint  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

Ciapajevas is atostogu raso uzmaskuota laiska Petkai, kad tas viska suprastu, bet galetu ir gvardieciams perskaityt:
"Isejau pasivaiksciot po Eliziejaus laukus ir sutikau (nepatikesi) Budiona! Nuejom i artimiausia biblioteka. Paemem po pora knygu. Uz kampo perskaitem. Pakartojom. Tada nuvarem prie Senos zuvu gaudyt. O dabar gulim ligoninej. (Kabliukai surudyjo)".
Atsakyti
Sveiki, Kubilina parsivilko is kudros zoliu, tai as savaitgali irgi is upelio issitraukiau biggrin.gif
ziuresim kas gausis...
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 05 28, 22:34)
Sveiki, Kubilina parsivilko is kudros zoliu, tai as savaitgali irgi is upelio issitraukiau  biggrin.gif
ziuresim kas gausis...

thumbup.gif
nufotkink laimikį bigsmile.gif

Maniškiai tris dienas stovėjo užmerkti nejudindami, tai matyt buvo dar ir kažkokia gyvastis kartu, dugne š.....atsirado. Po to visus perploviau, dabar jau 5 paros - viskas švaru. Tik ragalapis tai subyrėjo lotuliukas.gif
prūdinė elodėja ir neatpažintasis gražuolis augti pradėjo. Karantinuoju aš juos 5ltr burbule smile.gif
reiktų ir kokių "vitanimų" įpilti, gi negaila jei ir neišgyvens. Nenukenksmintus bijau kišti į akvariumą.
Atsakyti
turiu gausybę (nebetelpam!) aulanocarų, labidochromių prieaugliaus. Keletą suaugusių žuvų. Visada prašom kreiptis, dovanų gausit smile.gif
Atsakyti