Planarijos islindo pas mane db vel, kai keiciau vandenuka. O taip ju nesimato Tai su pirstuku isgraibiau nuo stiklo Pora gana riebiu buvo
Gal kas turite patirties su vyšniniais barbusais? Ar tikrai jie tokie taikūs geriečiai?
Norėčiau ryškesnių žuvyčių į naują akvariumą su skaliarais, bet labai bijau, kad nenuskabytų jiems uodegų.
Norėčiau ryškesnių žuvyčių į naują akvariumą su skaliarais, bet labai bijau, kad nenuskabytų jiems uodegų.
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 25, 08:24)
Mačiau viena krevetei ant ūso užsikabinusi buvo
baika. Aš mačiau, kaip sraigė helena viena red chery buvo pričiupus trumpam
Baiges mano banas, bet pats prasitesiu. Neterminuotai. Man GEDA uz Kykute, kuri vos na visus mano postus perskaite, graziai surusiavo ir tik ant 3 dienu bana (tiesa pasakius ir ta "za niexui") isspaude.
Si karta IR VEL pasigailesiu!
O jums atsiranda sansas palenktyniaut del kruciausiu plepsiu bokalo!
Paskaitinesiu, bet be reikalo nebesikisiu ir pokalbio nebepalaikysiu Tikiuosi per vasaros atostogas netgi pasveikt nuo priklausomybes supermamkem
Paskaitinesiu, bet be reikalo nebesikisiu ir pokalbio nebepalaikysiu Tikiuosi per vasaros atostogas netgi pasveikt nuo priklausomybes supermamkem
VASARA,ATOSTOGOS,LAISVĖ !
Metiniai rezultati ( 1 ir 2 pusmečio kartu sudėjus )
Anglų k. - 9
Matematika - 10
Lieuvių k. - 10
Gamta ir žmogus - 10
Istorija - 10
Kūno k. - 10
Informacinės technologijos - 10
Technologijos - 10
Muzika - 10
Dorinis ugdymas ( tikyba )- 10
Žmogaus sauga - įsk.
Matematikos modulis - įsk.
Metiniai rezultati ( 1 ir 2 pusmečio kartu sudėjus )
Anglų k. - 9
Matematika - 10
Lieuvių k. - 10
Gamta ir žmogus - 10
Istorija - 10
Kūno k. - 10
Informacinės technologijos - 10
Technologijos - 10
Muzika - 10
Dorinis ugdymas ( tikyba )- 10
Žmogaus sauga - įsk.
Matematikos modulis - įsk.
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 28, 16:49)
Oho, šaunuolė
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 28, 16:38)
Tikiuosi per vasaros atostogas netgi pasveikt nuo priklausomybes supermamkem
O kam pasveikt? Nėr ką paskaityt kai nerašot
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 28, 14:38)
Baiges mano banas, bet pats prasitesiu. Neterminuotai. Man GEDA uz Kykute, kuri vos na visus mano postus perskaite, graziai surusiavo ir tik ant 3 dienu bana (tiesa pasakius ir ta "za niexui") isspaude.
O cia kokia proga ta bokalas - banas buvo?
tai mirs tos mamkes be Arvydo.
O as galvoju kur ans dinges... taip tylu nieks nieko neraso.
P.s. Arvydai, nepamirsai man kreveciu passerti kad riebesnes augtu? kada dalybos, pries vasaros atostogas knygas, tfu krevetes reik grazint
QUOTE(Eri` @ 2015 05 28, 16:01)
O cia kokia proga ta bokalas - banas buvo?
O is kur man zinot? Taigis sakiau, kad za niexui, bet vis tiek ilgaaaaiiii vaidinsiu, jog baisiai piktas esu
QUOTE(Eri` @ 2015 05 28, 16:01)
pries vasaros atostogas knygas, tfu krevetes reik grazint
Ciapajevas is atostogu raso uzmaskuota laiska Petkai, kad tas viska suprastu, bet galetu ir gvardieciams perskaityt:
"Isejau pasivaiksciot po Eliziejaus laukus ir sutikau (nepatikesi) Budiona! Nuejom i artimiausia biblioteka. Paemem po pora knygu. Uz kampo perskaitem. Pakartojom. Tada nuvarem prie Senos zuvu gaudyt. O dabar gulim ligoninej. (Kabliukai surudyjo)".
Sveiki, Kubilina parsivilko is kudros zoliu, tai as savaitgali irgi is upelio issitraukiau
ziuresim kas gausis...
ziuresim kas gausis...
QUOTE(Sandia @ 2015 05 28, 22:34)
Sveiki, Kubilina parsivilko is kudros zoliu, tai as savaitgali irgi is upelio issitraukiau
ziuresim kas gausis...
ziuresim kas gausis...
nufotkink laimikį
Maniškiai tris dienas stovėjo užmerkti nejudindami, tai matyt buvo dar ir kažkokia gyvastis kartu, dugne š.....atsirado. Po to visus perploviau, dabar jau 5 paros - viskas švaru. Tik ragalapis tai subyrėjo
prūdinė elodėja ir neatpažintasis gražuolis augti pradėjo. Karantinuoju aš juos 5ltr burbule
reiktų ir kokių "vitanimų" įpilti, gi negaila jei ir neišgyvens. Nenukenksmintus bijau kišti į akvariumą.
turiu gausybę (nebetelpam!) aulanocarų, labidochromių prieaugliaus. Keletą suaugusių žuvų. Visada prašom kreiptis, dovanų gausit