Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(kubilina @ 2015 05 23, 20:39)
o instrukcijos kaip naudotis negi nėra? blink.gif

Kai as savaji pirkau, zinok nebuvo tos instrukcijos, man, kaip tuo metu buvusiai blondinei, Kvyka paaiskino kaip naudotis 4u.gif thumbup.gif bet pas mane paprastas mechaninis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 23 gegužės 2015 - 20:44
QUOTE(Dilma @ 2015 05 23, 20:34)
Kokį dar taimerį? Kas kraunasi?
Taimeris yra jungiamas į rozetę, nustatomas esamas aplinkos laikas, norimas įsijungimo/įjungimo laikas, ir į jį pajungiamo akvariumo lempos. Jam nereik jokių baterijų, jam nereik krautis doh.gif

Na taip,yra ir instrukcijos,bet kas iš to kad bandome nustatyti,nieko ekrane nerodo biggrin.gif .Nu nieko,kaip nors išsiaiškinsime.
P.S. Pas mane ne mehaninis schmoll.gif .
Atsakyti
Pas mane irgi ne mechaninis. Tokiam taip, reikia baterijos, bet tik tam, kad išjungus iš tinklo, veiktų. Berods, nieko kraut nereikėjo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 23 gegužės 2015 - 20:54
Ot ... Įjungėm į rozetę,lempos laidą į tą taimerį įkišom, ir nieks nesigauna.
Žodžiu kažkokį neveikiantį nusipirkom...į šiukšklyną... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 23, 21:55)
Nusipirkome tą taimerį ( kur sakėte kad reikia ) .Dabar kraunasi    unsure.gif  .
O išviso ar jam reik baterijų? Kaip naudotis?  doh.gif

QUOTE(Aira2 @ 2015 05 23, 23:01)
Žodžiu kažkokį neveikiantį nusipirkom...į šiukšklyną...    doh.gif  verysad.gif

Garantuoju, kad veikiantis, tik nesusigaudot ka ir kaip... Siaip maniau visi vyrai prie technikos ir supranta tokius dalykus... Teveliui irgi neaisku? Nu tai he hemmm.....

Mdaaaa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 05 23, 22:05)
Garantuoju, kad veikiantis, tik nesusigaudot ka ir kaip... Siaip maniau visi vyrai prie technikos ir supranta tokius dalykus... Teveliui irgi neaisku? Nu tai he hemmm.....
Mdaaaa smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif rolleyes.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
P.S. Suzinotu tevelis ka jos te pirkalioja... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 05 23, 21:34)
Kokį dar taimerį? Kas kraunasi?
Taimeris yra jungiamas į rozetę, nustatomas esamas aplinkos laikas, norimas įsijungimo/įjungimo laikas, ir į jį pajungiamo akvariumo lempos. Jam nereik jokių baterijų, jam nereik krautis doh.gif

Reikia reikia..as ir toki "gaidi" turiu..pirkau jam batarke uz 10 litu berods, bet kadangti nenaudojau, tai nuduso ta batarke (ar akumas) ir mano vokiskas skaitmenis taimeris stalciuj voliojasi doh.gif
----------------------
Tik tiek, kad jei naujas is pardes pirktas, tai privalo LT instrukcija but ir garantijos kazkokios.
----------------------
Kubilina, tik nesakyk, kad netoli to parkiuko su prudeliu gyveni - gresia isiprasymas svetin akvuko gyvai apziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 23, 21:01)

Baikit ant Airos2 varyt.

Mano taimerį reikėjo krauti, o tada nustatyti.

Neskubėk mesti - neveikia, nes nenustatytas.
Kur pirktas? Kaip atrodo? Gal kas nors turim ir padėsim.
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 23, 23:01)

Gal gali foto įkelt savo taimerio? Mano taimerį reikėjo įjungt su dantų krapštuku, toks mygtukas mažytis buvo nepasiekiamas.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 23, 22:24)

----------------------
Kubilina, tik nesakyk, kad netoli to parkiuko su prudeliu gyveni - gresia isiprasymas svetin akvuko gyvai apziuret  biggrin.gif

Aš per savo kambario langą matau tą prūdelį, visai arti. Taip kad prašom prašom ax.gif
Atsakyti
Krevetyne ant stiklo atsirado mažyčių, plonų, baltų kirmėlyčių kaip siūliukai tokie verysad.gif Kaip naikint? Kas čia tokie? Nematoidai gal?
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 25, 08:59)
Krevetyne ant stiklo atsirado mažyčių, plonų, baltų kirmėlyčių kaip siūliukai tokie  verysad.gif  Kaip naikint? Kas čia tokie? Nematoidai gal?

Matyt planarijos verysad.gif
user posted image

Ką gi daryt? Jos man krevetes sunaikins cray.gif
Atsakyti