Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2015 05 22, 11:33)
nu gal tiek to, neatiminesiu duonos is Senuku ir Maximos  lotuliukas.gif

Nuuu cia gi tik filosofinis pamastymas rolleyes.gif
-----------------------
Filosofo klausia ka galima butu patobulint.
- Reik padaryt, kad visi zmones gyventu ilgai ir laimingai!
- O kaip? bigsmile.gif
- O va cia jau klausimas PRAKTIKUI! biggrin.gif
Atsakyti
Ui ui ui blink.gif
Užsispyrus mergiotė? Kodiel? Už kąąąą tioks pavadinimias?
Supraskite,mano piniginė irgi nebegalinė doh.gif , tuoj joje švilps vėjai biggrin.gif
Mano tėvai pasakė :
Viskas,nuo šiol,jei užsimanysi akvariumui visokių "nesamonių " pirksi iš savo pinigų. - blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Man reik šuniui ( greit bus mano globotinis ) būdą nupirkt, voljerui dalį dadėt, veterinaro sąskaitas apmokėt , guolį nupirkt , maisto ir .t.t ,tada kur dar mano reikmenys ( dviratį reik naują nusipirkt doh.gif ) + akvariumui dar visokių dalykų + dar kelionei su klase reikia tų pinigų...
Atrodo sąrašas nemažas blink.gif ax.gif , o gimtadienis juk vieną kartą per metus biggrin.gif lotuliukas.gif .
Jei būtiniausiai reikia tų trąšų,parašykite man jų pavadinimą ir firmą,bei atkreipkite dėmesį į kainą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 22, 13:21)
Ui ui ui    blink.gif 
Užsispyrus mergiotė? Kodiel? Už kąąąą tioks pavadinimias?
Supraskite,mano piniginė irgi nebegalinė   doh.gif  , tuoj joje švilps vėjai   biggrin.gif 
Mano tėvai pasakė :
Viskas,

Nu tu duodi..mes tau senai sakom visokiais budais, tiesiai ir per aplinkui - NEKISK NAGU PRIE AKVO IR NIEKO NEBEPIRK...DUOK JAM LAIKO!!!!
O uzsispyrus, nes tokia ir esi..neklausai musu doh.gif
Taigi nuo siol nieko nebeperki, pasiurbineji akve grunta kas 7-10 dienu ir psio..jokios saviveiklos..ir patikek, turetu buti geras rezultas, bet....po kurio laiko lotuliukas.gif Nes tu bais skubi gyvent doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 22 gegužės 2015 - 12:44
Gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 22, 11:04)
Kitaip jau per pora dienu augalai uzlinks i langa. Paskum atsities, bet tai truks jau vos ne menesi. Nors vis tiek siaip ar taip uzlinks  ax.gif

QUOTE(cile @ 2015 05 22, 11:20)

.augalam reik arba taimerio arba nusiteikt, kad reks laiko jiems paskui atsigaut..nelygu kas auginama, tai vieni labai reaguoja, kitiem tokiem kaip anubis visai dzin ta prieblanda.

Pas mane nera augalu.. Buvo du, bet nusibaige kazko, grizus reikes uzsiimti zaluma. Isvis mano akvariumas toks primityvus lyginant su jusiskiais.. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bet fonas koks gražus bigsmile.gif

Jei nėra augalų, tai nereik ir šviesos wink.gif.

Aira, nu pripažink, kad tu užsispyrus biggrin.gif . Mes tau liepiam nemėtyt pinigų, o tu vis kažką nusiperki biggrin.gif
Pamiršk kuriam laikui tą akvariumą, tik žuvis pašerk kokius 2 - 3 kartus per savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 22, 15:00)
Pas mane nera augalu.. Buvo du, bet nusibaige kazko, grizus reikes uzsiimti zaluma. Isvis mano akvariumas toks primityvus lyginant su jusiskiais..  smile.gif
[img]http://i64.photobucket.com/albums/h185/Atinukas

Jei stagiai ismestum AN-2 amforos karikatura regis galima butu pradet ka tai tvarkyt thumbup.gif Fonas ir idirbis neblogas lotuliukas.gif
Tai ir per daug nesiparink: isgyvelns zuvys be Taves ir dar ACIU pasakys lotuliukas.gif Dieta, cant! biggrin.gif
Bet augalu tai noretusis g.gif Davai bent nuskinta pienes lapa imesk ir vaziuok kur tik tos Tavo niekam tikusios praskestos kojos lenda biggrin.gif tongue.gif tongue.gif
Nu cia dviem savaitem. Jei uzsikabliuosi tai nepamirsk ir musu... brukstelt mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2015 05 22, 15:15)
Bet fonas koks gražus bigsmile.gif

Jei nėra augalų, tai nereik ir šviesos wink.gif.
Aira, nu pripažink, kad tu užsispyrus biggrin.gif . Mes tau liepiam nemėtyt pinigų, o tu vis kažką nusiperki biggrin.gif
Pamiršk kuriam laikui tą akvariumą, tik žuvis pašerk kokius 2 - 3 kartus per savaitę.

JO!! Ir dar tegul mama, tetis, diedukas, abi tetos, kirpeja ir abi mociutes paseria thumbup.gif O kaimynai nesidomi paserimu? Tiesiog simboliskai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 22, 15:51)
Jei stagiai ismestum AN-2 amforos karikatura regis galima butu pradet ka tai tvarkyt  thumbup.gif  Fonas ir idirbis neblogas  lotuliukas.gif

Ten ne karikatura, ten pati tikriausia antikine amfora ir megstamiausia juodojo peilio sleptuve smile.gif Laivas tai juokas aisku, bet ten vaikai labai norejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 22 gegužės 2015 - 15:33
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 22, 16:00)
Pas mane nera augalu.. Buvo du, bet nusibaige kazko, grizus reikes uzsiimti zaluma. Isvis mano akvariumas toks primityvus lyginant su jusiskiais..  smile.gif
user posted image

Labai gražu bigsmile.gif Su augalais išvis bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 22, 16:23)
Ten ne karikatura, ten pati tikriausia antikine amfora ir megstamiausia juodojo peilio sleptuve smile.gif Laivas tai juokas aisku, bet ten vaikai labai norejo

Kas, kas? Amfora? Antikine? O bent numanai kokio jin dydzio turetu but, jei joje is Atenu i Portugalija brenduka plukdydavo. Mazesnese Romos Senatui. Kad porai metu uztektu drinks_cheers.gif lotuliukas.gif O pacias maziausias jauciai ir vergai tempdavo paskui legiona, kad 10 stuku kariu galetu iki karo pabaigos atsipust biggrin.gif
Paskutine amfora surado Putinas pirma karta paneres pliaze thumbup.gif Nu ir sekasi gi lotuliukas.gif Bet nepralenkiamas yra MaoDzeDungas, kurs budamas 82 metu tapo KInijos 10 kilometru plaukimo CEMPIONU thumbup.gif
Ax sakai vaikai... O kodel visi zinom, kad MAMYTE? bigsmile.gif
P.S. Pasistatykit kaime koplytstulpi! As is pirmo karto nesuvokiau, kad ten L A I V A S . Uz tai ir auku praktiskai nera schmoll.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 22, 17:44)
Kas, kas? Amfora? Antikine? O bent numanai kokio jin dydzio turetu but, jei joje is Atenu i Portugalija brenduka plukdydavo. Mazesnese Romos Senatui. Kad porai metu uztektu  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  O pacias maziausias jauciai ir vergai tempdavo paskui legiona, kad 10 stuku kariu galetu iki karo pabaigos atsipust  biggrin.gif

Nu as Atenuose gyvenu, toli plukdyti nereikejo, todel ir maza biggrin.gif

Beje kokias zoles galit parekomenduoti cia? Kokios tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 22, 17:25)
Nu as Atenuose gyvenu, toli plukdyti nereikejo, todel ir maza biggrin.gif

Ποσο χρονια μενεις εδω;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 22 gegužės 2015 - 17:47