Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Isvykstam dviem savaitem ir klausimas ka daryti su akvariumu.. Kaip su sviesa - ar geriau ja palikti ijunga ar isjungti? Akvariumas netoli lango, sviesos yra.. Kaip su maitinimu? Nera galimybes, kad jos butu maitinamos kasdien, kaip iki siol. Prasysiu, kad kas ateitu, kas kiek dienu? Du ancitrusai, guramis, vaiduoklis, du skaliarai, du rykliniai barbusai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 22, 11:04)
Isvykstam dviem savaitem ir klausimas ka daryti su akvariumu.. Kaip su sviesa - ar geriau ja palikti ijunga ar isjungti? Akvariumas netoli lango, sviesos yra.. Kaip su maitinimu? Nera galimybes, kad jos butu maitinamos kasdien, kaip iki siol. Prasysiu, kad kas ateitu, kas kiek dienu? Du ancitrusai, guramis, vaiduoklis, du skaliarai, du rykliniai barbusai g.gif

Dėl šviesos, tai reik taimerį nusipirkt. O maisto yra specialaus savaitinio atostogoms skirto.
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 22, 10:15)
Dėl šviesos, tai reik taimerį nusipirkt. O maisto yra specialaus savaitinio atostogoms skirto.

Turejau taimeri nuo iguanos laiku.. Kazkur rusy.. Reikes ieskoti unsure.gif Kas per maistas savaitinis? Nesu girdejus.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 22, 11:22)
Turejau taimeri nuo iguanos laiku.. Kazkur rusy.. Reikes ieskoti  unsure.gif Kas per maistas savaitinis? Nesu girdejus..  bigsmile.gif

Aš Senukuose taimerį nusipirkau, tai labai patenkinta, nereik įjunginėt kasdien, visad tuo pačiu laiku įsijungia ir išsijungia thumbup.gif
O maistas tarkim toks
http://e-akvariumai....-maistas-zuvims
Aš dar nebandžiau, vasarą išmėginsiu kai teks išvažiuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 22, 10:26)
Aš Senukuose taimerį nusipirkau, tai labai patenkinta, nereik įjunginėt kasdien, visad tuo pačiu laiku įsijungia ir išsijungia  thumbup.gif
O maistas tarkim toks
http://e-akvariumai....-maistas-zuvims
Aš dar nebandžiau, vasarą išmėginsiu kai teks išvažiuot  ax.gif

Aciu 4u.gif O kaip del ancitrusu ir ju tableciu? Kas kiek laiko jie turi gauti? Turbut tas savaitinis nelabai tiks jiems..
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 22, 11:33)
Aciu 4u.gif O kaip del ancitrusu ir ju tableciu? Kas kiek laiko jie turi gauti? Turbut tas savaitinis nelabai tiks jiems..

Manau ras jie ką pavalgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 05 22, 10:22)
Turejau taimeri nuo iguanos laiku.. Kazkur rusy.. Reikes ieskoti  unsure.gif Kas per maistas savaitinis? Nesu girdejus..  bigsmile.gif

Sviesas isjunk ir uzuolaida atitrauk.
Jei zuvys suaugusios 12 dienu liosai be jokio maisto isbus. Mano "rekordas" 18 dienu isbuvo ciklasoma sajica ("Zuvinas") bigsmile.gif Augalus nuede iki nulio, bet jis ir nebadaudamas juos niokojo ax.gif
Jei yra kam ateit,- lai pirma karta ateina po 3 dienu ir taip kas 2-3. Tik kaip nors issimaldauk, kad NEPERSERTU!!! unsure.gif
Atsakyti
Pasipildysiu.
Jei nerasi taimerio tada verta veidrodi pastatyt taip, kad naturali sviesa ir is kitos puses papultu. Kitaip jau per pora dienu augalai uzlinks i langa. Paskum atsities, bet tai truks jau vos ne menesi. Nors vis tiek siaip ar taip uzlinks ax.gif
Ancitrusu atskirai maitinti is viso nereikia schmoll.gif Jei yra kas nors zalio,- ancitrusai iki antro mesijo nuzengimo nenumirs biggrin.gif
Jei sers kas pora dienu,- visiskai nereiskia, kad ir porcija turi but dviguba schmoll.gif Tik nuo 7 minuciu iki 12 pailgint laika, kad maistelio neliktu ne trupinelio! Cia tik laaabai nedaug daugiau negu iprasta porcija.
P.S. Ir NEISLAIDAUK!!! Ir NESINERVINK drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 05 21, 23:47)
Nu kokia užsispyrus mergiotė, visai kaip mano dukra doh.gif  biggrin.gif

tai kad visas niolikinis jaunimas toks - viska patys "zino" geriausiai lotuliukas.gif

QUOTE(Corvus_Corone @ 2015 05 21, 23:58)
blush2.gif srr, kad kaulinu...gal kiek įžūlokai nuskambėjo....bet dėl kitų irgi turėsiu omeny...bet gal tada po lempos pakeitimų, kad nenunyktų iškart....būtų gaila blush2.gif

nu man tai dzin, tiesiog sakau ko turiu ir ko ne...o ko turiu, negaila wink.gif
tiesa, pastaruoju metu kaip ir zadejau nuo zuvu persimeciau prie zemes ukio ir sunu dresuros, tai akvukus tuoj neviltis apims ax.gif

QUOTE(Tuomce @ 2015 05 22, 08:00)
Visiems sėkmės, tai buvo paskutinis mano postas.

Jo jo, sekmes ne kuriems cia tikrai reiks biggrin.gif
O kuriam forume taves su visais groziais ieskot galima ax.gif ?

QUOTE(Shalimar @ 2015 05 22, 10:04)
Isvykstam dviem savaitem ir klausimas ka daryti su akvariumu.. Prasysiu, kad kas ateitu, kas kiek dienu?

As kai isvykstu 10 dienu, tai palieku i popierelius atseiketas maisto normytes prie kiekvieno akvo ir paprasau, kad ateitu kas antra ar kas trecia diena. viskas buna super..augalam reik arba taimerio arba nusiteikt, kad reks laiko jiems paskui atsigaut..nelygu kas auginama, tai vieni labai reaguoja, kitiem tokiem kaip anubis visai dzin ta prieblanda.

QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 22, 10:26)
Aš Senukuose taimerį nusipirkau, tai labai patenkinta

Koki butent - elektronini ar paprasta, uz kokia mazdaug kaina? As vis neprisiruosiu sito padaryt..kazkaip pigu pirkt nedrasu, nugi eletra kaip ne kaip...
----------
Tos savaitgalines kalkes tai nulio vertos, zuvim skranduka apgaut..maistine verte tikrai nuline..paskaitykit is ko ten padaryta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 22, 12:20)

Koki butent  - elektronini ar paprasta, uz kokia mazdaug kaina? As vis neprisiruosiu sito padaryt..kazkaip  pigu pirkt nedrasu, nugi eletra kaip ne kaip...
----------

Paimiau elektroninį, jo kaina 4,05 €, bet dar buvo akcija -30% thumbup.gif
Iš antro karto pavyko nustatyt, kad veiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 22, 11:20)

Koki butent  - elektronini ar paprasta, uz kokia mazdaug kaina? As vis neprisiruosiu sito padaryt..kazkaip  pigu pirkt nedrasu, nugi eletra kaip ne kaip...
----------

Cile, komercinis pasiulymas!! Jusu pardej irgi turetu but taimeriu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 22, 11:30)
Cile, komercinis pasiulymas!! Jusu pardej irgi turetu but taimeriu!  bigsmile.gif

nu gal tiek to, neatiminesiu duonos is Senuku ir Maximos lotuliukas.gif
Atsakyti