Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Dilma @ 2015 05 21, 18:52)
Aira, augalams irgi reikia laiko aklimatizuotis ir prisiderint prie naujų sąlygų. Lauk, žmogau mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Vyšnios auga ir be jokių trąšų,o laiko tikrai reikia kol augaliukai pripranta prie naujų sąlygų. Aira nori visko greit,taip nebūna.Jeigu su savo patirtim pradės akvariume be jokios biopusiausvyros dar pilt nitratus ir fosfatus,žuvims gali būt nekas,dugninių tai galima prikaišiot.
Aira,o kempinių nebekeičiat?Nes jas tik praplaut reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 21 gegužės 2015 - 20:39
Tikrai reikia laiko ir augaliukams. Pas mane pradzioj jie nususo, o paskui isleido naujus uglius, pakeite senus ir viskas ok smile.gif Kondicija nera stulbinanti, bet tokiam mazam naturaliam akvukui l. gerai... krevetem tinka biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip visda gera man reikalinga daiktą ( dangti) ir dar pigiai parduoda kitame mieste verysad.gif
P.S. Zuvytes sveiksta thumbup.gif
Tuse ispradziu žinutė išsiunčiau poto prifili pažiūrėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MerGele^: 21 gegužės 2015 - 20:49
QUOTE(MerGele^ @ 2015 05 21, 21:46)
P.S. Zuvytes sveiksta  thumbup.gif

Tikiuos nepripylei kaip is pradziu labai norejosis? bigsmile.gif
Vaista nutraukt galima ir tai ant savo rizikos. O padidint norma... as visad prariju 2 tabletes kai kaulas luzes, bet as gi mazdaug nutuokiu ant kiek skauda ir kiek is viso reiks tu tableciu. Taip ir sukomponuoju, kad galu gale dar viena liktu. Kam nors dovanu 4u.gif
Jei taip jauciat akva kaip as savo (non stop) luzius - prasom;
ekskrementuokit mirksiukas.gif
Del saves joa, bet del akvo dvigubint dozes jokiu budu nerizikuociau schmoll.gif Nu juk turbut zino ka raso tie kinieciai kurie vokiskus vaistukus gamina? bigsmile.gif
Atsakyti
Mums pogruntinės trąšos neaktualios mirksiukas.gif .Mums vyšnias be šaknų pardavė.Tai užtat ir pirkom trąšas skystu pavidalu.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 21, 21:08)
Tikiuos nepripylei kaip is pradziu labai norejosis?  bigsmile.gif
Vaista nutraukt galima ir tai ant savo rizikos. O padidint norma... as visad prariju 2 tabletes kai kaulas luzes, bet as gi mazdaug nutuokiu ant kiek skauda ir kiek is viso reiks tu tableciu. Taip ir sukomponuoju, kad galu gale dar viena liktu. Kam nors dovanu  4u.gif
Jei taip jauciat akva kaip as savo (non stop) luzius - prasom;
ekskrementuokit  mirksiukas.gif
Del saves joa, bet del akvo dvigubint dozes jokiu budu nerizikuociau  schmoll.gif  Nu juk turbut zino ka raso tie kinieciai kurie vokiskus vaistukus gamina?  bigsmile.gif

Atsilaikiau smile.gif nepyliau. Nors labai jau niežtejo smile.gif ryt važiuosiu sildytuvaą pirkti naują. Ir dar labai jau man to dangcio trūksta....
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 21, 18:02)
Cile , yra kantrubės truputį , bet ne perteklius    bigsmile.gif  .

Pastebejom lotuliukas.gif

QUOTE(Aira2 @ 2015 05 21, 22:14)
Mums pogruntinės trąšos neaktualios    mirksiukas.gif  .Mums vyšnias be šaknų pardavė.Tai užtat ir pirkom trąšas skystu pavidalu.

Vysnias be saknu dazniausiai ir parduoda, bet zinok jos labai speriai naujoj vietoj sakneles isleidzia..ir dar isduosiu paslapti - jos labai lengvai dauginasi..nulauzi virsutine grazia dali, isodini kur nori, paliktas keliu ar keliolikos cm kotelis su saknimis neilgai trukus isleidzia naujas artzaleles salia nulauztos vietos. Bet ta galesi padaryt veliau, kol kas duok jom laiko prisitaikyt prie tavo akvuko salygu.
Pas mane po kovo 8 isodinta vysnia pasieke akvo virsu, tai nulauziau kaip sakau ir kitam akve pasodinau...likes kotelis jau turi tris atzaleles.
-----------------
Issizyziau is Kubilinos pora daigeliu Klimaicio octopuso, o sian viena klijente dar kelis daigus sito augaloi uzfundijo bigsmile.gif
Atsakyti
Cile, o galiu vyšnios ,,gabaliuko" už šokoladą pasiprašyt g.gif kaip tik kitą sav Kaune būsiu....
ar man nereik jos blush2.gif (t.y. netilps/netinka)? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corvus_Corone: 21 gegužės 2015 - 21:49
QUOTE(Corvus_Corone @ 2015 05 21, 22:48)
Cile, o galiu vyšnios ,,gabaliuko" už šokoladą pasiprašyt  g.gif  kaip tik kitą sav Kaune būsiu....
ar man nereik jos  blush2.gif (t.y. netilps/netinka)? blush2.gif

Nea, vysnia as pati nesenai padalinau, o kol tie trys vaikai uzaugs, praeis laiko...To octopuso sakiau gavau, bet jis didelis.
Galiu paprastom zaliom kriptokorinom pasidalint, jei butu noro, na ir gal koki tailando paparciuka surasciau, javos truputeli... smile.gif
Atsakyti
Mums pogruntinės trąšos neaktualios    mirksiukas.gif  .Mums vyšnias be šaknų pardavė.Tai užtat ir pirkom trąšas skystu pavidalu.

Išleis tos vyšnios tas šaknis wacko.gif... Nu kokia užsispyrus mergiotė, visai kaip mano dukra doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nea, vysnia as pati nesenai padalinau, o kol tie trys vaikai uzaugs, praeis laiko...To octopuso sakiau gavau, bet jis didelis.
Galiu paprastom zaliom kriptokorinom pasidalint, jei butu noro, na ir gal koki tailando paparciuka surasciau, javos truputeli... smile.gif

blush2.gif srr, kad kaulinu...gal kiek įžūlokai nuskambėjo....bet dėl kitų irgi turėsiu omeny...bet gal tada po lempos pakeitimų, kad nenunyktų iškart....būtų gaila blush2.gif
Atsakyti

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Psio pasiduodu, daryk kaip nori, po to nesiskųsk. Nori padėt tai ką gauni atsikalbinėjimus. Sėkmės.

Visiems sėkmės, tai buvo paskutinis mano postas.
Atsakyti