man tas genetinis kodas irgi nesubujojo, jau sekmadieni likuti ir ismeciau, nyko nyko, apsitrauke siuliniu dumblu ir vsio. dabar tik pagalvojau reikejo i gaidzio akva isimest gal.
o Cile, tas kitas genetinis kodas, labai dideja graziai. kazkoks papartukas kaip sakei, jau tokius didelius laupus iskele vienas kelmukas. (tam patiko pas mane)
QUOTE(cile @ 2015 05 21, 08:58)
O del to pavadinimo...pagal ji nete kiek kitokias samanas meta..nu nebent salygos auginimo skiriasi...Bet jau pacios savininkes ta samanele taip pavadino
savininkės čia ne prie ko. Zuvytes.com tokį pavadinimą davė
QUOTE(Eri` @ 2015 05 21, 09:21)
man tas genetinis kodas irgi nesubujojo, jau sekmadieni likuti ir ismeciau, nyko nyko, apsitrauke siuliniu dumblu ir vsio. dabar tik pagalvojau reikejo i gaidzio akva isimest gal.
o Cile, tas kitas genetinis kodas, labai dideja graziai. kazkoks papartukas kaip sakei, jau tokius didelius laupus iskele vienas kelmukas. (tam patiko pas mane)
Gal Tailando papartukas? Nu as su tuom baigiu uzsimucint: jau ir risau, ir sodinau koki 20 kartu ir ko tik nedariau,- o kaip neauga, taip neauga Du irgi is Ciles buvau gaves tai vieno jau net neberandu. Kazkur dziunglese pasiklydo
Isskyrus tuos paparcius viskas cikiska
Kazna, o ko jus neduodat man papuvusiu genetiniu flenciuku pagaivint? Be trasu turetu gerai augt
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 21, 09:06)
Gal Tailando papartukas?
tai jau matyt kad tas pats.
o tom samanelem visom reik ramybes, baisios ramybes. nes va Arvydai, tavo ta pele tai tik pas gaidyt stovinciam vandeni bujoja, vis puse imetu i didyji o ji ten pasiklysta, nors dedu i kampa, vistiek zuvys istasko i svisas puses. tai ir nyksta.
QUOTE(Eri` @ 2015 05 21, 10:16)
tai jau matyt kad tas pats.
o tom samanelem visom reik ramybes, baisios ramybes. nes va Arvydai, tavo ta pele tai tik pas gaidyt stovinciam vandeni bujoja, vis puse imetu i didyji o ji ten pasiklysta, nors dedu i kampa, vistiek zuvys istasko i svisas puses. tai ir nyksta.
As ja tarp kitu augaliuku ispraudziu, o paskum jin pati vieta susiranda. Siek tiek nusituso, bet nedaug. Be manes nelabai ir yr kam tusyt Va vis zadu ir zadu filtra, tai nezinia kaip tada bus O judinu tai ko ne su kiekvienu valymu. Kitaip nesigauna, nes jin vos ne puse dugno uzsisketojus. Bet pucias gerai Jau nixai 10-iai akvu po kuoksteliuka issiuntinejau
Tik karta buvo, kad dalis (mazdaug ketvirtadalis) ar tai dziut, ar tai tamset, ar tai smulket ir lipt pradejo; ar tai viskas kartu. Bet vel pajudinau, kad kitaip sviesa kristu ir atsigavo
Jin gi is vieno lapuko turetu prisidaugint! Tik, pastebejau, kad nemegsta but prispausta akmenuku, o ypac kontakto su saka Dab mygu su tuom savo iskastinio/sukietejusio molio gabalu. Ale tas lengvas, tai pelia ji perstumia, idant netrukdytu ir gaunas, kad lieka vobsce neprispausta. Niu, bet per ta laika jin jau buna spejus prie kur nors kitur (iskaitant ir grunta) prisifist
------------------
O tai su kokiu "inkaru" Tu ta tailanda isodinai?
QUOTE(Eri` @ 2015 05 21, 09:21)
man tas genetinis kodas irgi nesubujojo, jau sekmadieni likuti ir ismeciau, nyko nyko, apsitrauke siuliniu dumblu ir vsio.
Cia turi omeny tos samaneles kelis plauselius? fisidens fontanus turbut...ji labai letaeige, bet man pavyko daugmaz susidraugaut su ja...buvo siulas apnikes, bet amankes tobulai nuvalge. Neauksciausios kondicijos ji pas mane, bet gana zalia ir po truputi bet uztikrintai visa saka apaugo..tada kai tau daviau, tai dar buvo pradzia to "subujojimo", tai nesinorejo plikai lupt, todel ir gavai bais skromniai
QUOTE(Dilma @ 2015 05 21, 09:27)
savininkės čia ne prie ko. Zuvytes.com tokį pavadinimą davė
Nu ne, viskas gerai, as tik nusiplaunu "atsakomybe" jei ne toki pasakiau
Nors mes ten ir pries pora metu diskutavom kaip is tikro kai kurios samanos vadinasi..nes maisatis su ju nomenklatura...beje as turiu kazko panasaus ta willow antypiretica, bet ji absoliuciai kitoka nei ana is pajurio gauta grazuole manoji butent taip atrodo http://zuvytes.com/a...typiretica.html
QUOTE(cile @ 2015 05 20, 23:08)
Is pradziu prisodinau tiek zoles kiek tilpo ir zuvu vos kelios...koki menesi sitaip..paskui tu zuvu palaipsniui skaiciu didinau iki 20 vnt 60 ltr akve..paskui dar Emos mikroplant expert padejau kasdien pilstyt. Apsvietimas is pradziu gal 6 val, paskui tikrai po 10 ir net 12 ir dumbliai musu nepuole jokie...
Vandeni sviezindavau kas pora savaiciu viduniskai, po kokius 25%.
Vandeni sviezindavau kas pora savaiciu viduniskai, po kokius 25%.
aišku žolės jau kiek turiu tiek, kaip minėjau, nerasta pas mus jų. Kai būsiu kur reiks nusipirkt. Gal tada apsieisiu ir su viena lempa, nereiktų dangčio draskyt labai.
O kokius žuviokus turėjai, kad tiek daug sukišai į mažą akvą?
Man tai toks kvailas klausimas visad kyla, kaip išvalot gruntą, jei daug augalų prisodinta
Nu atsiprašau, dabar man į Vilnių ar kur kitur važiuot augalų paimt jei žmogus nesiunčia jų paštu, tai ką man daryt. Palauksiu skelbimų, gal atsiras norinčių siųsti, o ir už dyką aš nė vieno neprašau.
O šiaip, arvydai, keistas Tavo bendravimas, nesuprantamas, ir mane , tiesą sakant, nemaloniai nuteikia. Nesu pratusi taip bendrauti, kad ir forume, kai nė vieno nepažįsti.
Bet gerai, kad yra kitų maloniai bendraujančių
O šiaip, arvydai, keistas Tavo bendravimas, nesuprantamas, ir mane , tiesą sakant, nemaloniai nuteikia. Nesu pratusi taip bendrauti, kad ir forume, kai nė vieno nepažįsti.
QUOTE(eliss @ 2015 05 21, 11:38)
Nu atsiprašau, dabar man į Vilnių ar kur kitur važiuot augalų paimt jei žmogus nesiunčia jų paštu, tai ką man daryt. Palauksiu skelbimų, gal atsiras norinčių siųsti, o ir už dyką aš nė vieno neprašau.
Moket uz siuntima, kai realiai tie augalai nudus per 4 dienas sausai voke laikomi. galesi tik ismest, tai nematau prasmes.
O mums visiems kitiems nekliuna Arvydo bendravimas Visokiu tu zmoniu yra arba susitaikai arba ne su tuo
QUOTE(Eri` @ 2015 05 21, 12:50)
Moket uz siuntima, kai realiai tie augalai nudus per 4 dienas sausai voke laikomi. galesi tik ismest, tai nematau prasmes.
nieko jie nenudus, tereikia mokėti supakuoti jei sugebam siųstis augalus iš Peru, Ekvadoro, tai 4 d. čia Lt nieko nereiškia
QUOTE(Tuomce @ 2015 05 21, 11:54)
nenudziusta tie augalai pastu siunciami. esu siuntusi. reikia deti i sandarius maisiukus, patogiausiai tuos uzsegamus ir vos vos vandens. jiems tos dregmes pakanka. gi taip is uzsienio siunciasi retus augalus ir proglemu nekyla. viskas priklauso nuo pakuotojo.
bet ju irgi reik tokiu turet pas mane jie nesiveisia taip kaip molinezijos