Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2015 05 20, 07:50)
Pasveiks ir be padidinimo  4u.gif
Neturi kur pasiskolint papildoma sildytuva? Tik tada reiktu ziet, kad nesigautu zuviene  rolleyes.gif
Dar galima pasildyt idejus bambali su gerokai siltesniu vandeniu arba (ypac jei akvas mazas) su kazkuom (tarkim fenu ar pan) sildyt is isores. Zaidimo daug, bet jei labai reikia...  blush2.gif

Bet ar veiksmingas tas momentinis pasildynimas???
ir dar toks kvailas klausymas. Vaisto indikacijos lape parašyta kad pilti kas antrą dieną, o jei pirmas dvi dienas pilsiu kiekvieną dieną bus blogai? Tiesiog noriu kad greičiau suveiktų, gaila stebet kaip kankinasi zuvytes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MerGele^: 20 gegužės 2015 - 08:13
QUOTE(MerGele^ @ 2015 05 20, 09:08)
Bet ar veiksmingas tas momentinis pasildynimas???

Taigi sakau, kad daug zaidimo! Paskui dar pasildyt reikia ir t.t. Bet kuriuo atveju aus kur kaaaas leciau negu sils. O dar koki deki uzmetus, kad dalinai "termosas" gautusis ax.gif
Svarbu temperaturinio soko prie manu nepridet uz tai arbatinuki pasildyt vandeni ir sliukstelt atgal i akva nerekomenduociau schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(MerGele^ @ 2015 05 20, 09:08)

ir dar toks kvailas klausymas. Vaisto indikacijos lape parašyta kad pilti kas antrą dieną, o jei pirmas dvi dienas pilsiu kiekvieną dieną bus blogai? Tiesiog noriu kad greičiau suveiktų, gaila stebet kaip kankinasi zuvytes  blush2.gif

Neimprovizuok! Daryk kaip instrukcijoj parasyta!!!
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 05 20, 08:18)
Taigi sakau, kad daug zaidimo! Paskui dar pasildyt reikia ir t.t. Bet kuriuo atveju aus kur kaaaas leciau negu sils. O dar koki deki uzmetus, kad dalinai "termosas" gautusis  ax.gif
Svarbu temperaturinio soko prie manu nepridet uz tai arbatinuki pasildyt vandeni ir sliukstelt atgal i akva nerekomenduociau  schmoll.gif

Papildyta:

Neimprovizuok! Daryk kaip instrukcijoj parasyta!!!

Ačiū
Atsakyti
Parnešu labai daug nuotraukyčių 4u.gif .Tikiuosi sulauksiu dar daugiau patarimų ir ... komentarų bigsmile.gif
Mano tigrė wub.gif .Gal galite pasakyti ar čia skaliarija ar skaliaras g.gif ?
user posted image
Čia,aš,vienas likau...
user posted image
Paukščiuko lizdelis biggrin.gif user posted image
Bendra akvariumo foto " Vyšnių sodas" wub.gif .
user posted image
Naujos dekoracijos - lavos akmenys wub.gif .
Gražu ar ne?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aira2: 20 gegužės 2015 - 11:36
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 20, 11:35)
Mano tigrė    wub.gif  .Gal galite pasakyti ar čia skaliarija ar skaliaras  g.gif  ?

man tai panasu i patele
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 05 20, 12:35)
Gražu ar ne?

Vaizdas neblogas, jei nesupaskudinsi wink.gif Dabar nieko drastisk nedaryk, turetu viskas normaliai isivaziuot..tada galesi idomesniu augalu isigyt, kazka idomiau pakomponuot.
Ta paukscio lizdeli gali prikabint prie lavos - neilgai trukus priaugs ir gerai atrodys.
Apie amforas visokias sitos temos nariu nuomone zinai wink.gif
Skaliarke dar jauna, tai neaisku ar cia tikrai ji..bet jei nosies forma nesikeis, taip ir bus.
Atsakyti
Man ant lavos akmens samana neaugo,nyko.Perkėlus ant paprasto akmens-atsigavo ir auga.Bet gal čia tik sutapimas.Cile ar Sandia gal pamenat tos samanos pavadinimą kur iš Klaipėdos siuntėmės? Aš tada neužsirašiau ir pamiršau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 16, 18:54)

----------------------------------
eliss, galima ir su ta viena 15 w lempa be dumbliu gyvent, tik augalu pasirinkimas ribotas. Bet anubiai su kriptom auga padoriai, tik reik paderint akvo higiena, trasas ir apsvietimo laika..isbandyta..bedu pora metu neturejau jokiu su panasiu akvuku.

gal gali plačiau aprašyt, kaip prižiūrėjai?

---
Tie šamukai bjaurūs padarai, išknaisioja visus augalus, ypatingai vienam neduoda prigyt. Anksčiau lindėdavo vazone, dabar tik grūdas po šildytuvu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2015 05 20, 16:22)
Man ant lavos akmens samana neaugo,nyko.Perkėlus ant paprasto akmens-atsigavo ir auga.Bet gal čia tik sutapimas.Cile ar Sandia gal pamenat tos samanos pavadinimą kur iš Klaipėdos siuntėmės? Aš tada neužsirašiau ir pamiršau doh.gif

Siuntemes is Jolancikes, kuri buvo gavus is Dilmos sito grozio bigsmile.gif http://www.supermama...940620-150.html
Ir ten jos ja pavadino willow antypiretica g.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2015 05 20, 16:38)
gal gali plačiau aprašyt, kaip prižiūrėjai?

Is pradziu prisodinau tiek zoles kiek tilpo ir zuvu vos kelios...koki menesi sitaip..paskui tu zuvu palaipsniui skaiciu didinau iki 20 vnt 60 ltr akve..paskui dar Emos mikroplant expert padejau kasdien pilstyt. Apsvietimas is pradziu gal 6 val, paskui tikrai po 10 ir net 12 ir dumbliai musu nepuole jokie...
Vandeni sviezindavau kas pora savaiciu viduniskai, po kokius 25%.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Dabar užsirašysiu,kad nereiktų klausinėti doh.gif O ji pas tave auga?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 20, 23:08)
Is pradziu prisodinau tiek zoles kiek tilpo ir zuvu vos kelios...koki menesi sitaip..paskui tu zuvu palaipsniui skaiciu didinau iki 20 vnt 60 ltr akve..paskui dar Emos mikroplant expert padejau kasdien pilstyt. Apsvietimas is pradziu gal 6 val, paskui tikrai po 10 ir net 12 ir dumbliai musu nepuole jokie...
Vandeni sviezindavau kas pora savaiciu viduniskai, po kokius 25%.

Taip ir reikia,aš irgi apsodinau pilnai kiek telpa,įleidau 20 mažų žuvyčių ir 10 šamukų coridorų į 350l akvariumą ir taip laikiau mėnesį,šviesa po 6val,tik vandenį keičiau kas savaitę po 25proc,šėriau 2kart,nes žuvytės buvo nesuaugę,bet minimaliai.Žuvyčių skaičių didinau kas mėnesį po 5-6-7vienetus,pilnas komplektas buvo po 5mėn,šviesą padidinau iki 8val.Dumbliai jokie nepuolė.
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2015 05 21, 06:10)
Ačiū 4u.gif Dabar užsirašysiu,kad nereiktų klausinėti doh.gif O ji pas tave auga?

Nea, ta pati sezona josios pas mane nebeliko..kazkaip nepavyko man su ja susidraugaut..tiesa dar porai draugu genetiniu kodu buvau spejus duot biggrin.gif
O del to pavadinimo...pagal ji nete kiek kitokias samanas meta..nu nebent salygos auginimo skiriasi...Bet jau pacios savininkes ta samanele taip pavadino bigsmile.gif
Atsakyti